מה נסגר איתו

מה נסגר איתו

נפרדנו כי הוא לא רוצה להבדק לפני שנפסיק עם הקונדום וניקח גלולות כי הוא בטוח ומאמין שהוא בסדר והוא שונא מחטים בלה בלה האם אתם מצדיקים אותו ?

איידס

האם זה נכון שלא נדבקים מזה מהזרע עצמו בגמירה אלא רק מעצם החדירה ללא קונדום?

Vdrums

New member
נדבקים גם מהזרע

שלא יספרו לך סיפורים. בלי בדיקה שום דבר!!! וטוב שהעפת את החלאה הזה שמחפש להפיץ מחלות מין בקרב בנות ישראל התמימות!

seeyou

New member
לא רק הוא שונא(מפחד!) מחטים !

גם אני עם כול 1.9 מ' שלי ,כמעט מתעלף בבדיקות דם. אם הוא היה מוכן לוותר עליך, ואת עליו בגלל זה...סימן שהקשר לא היה מספיק חזק. האם בקשת ממנו לערוך בדיקות רפואיות על שחפת,או כול דבר אחר המדבק לפני ששכבתם בפעם הראשונה? גם דרך נשיקות אפשר להדבק ממספר רב של מחלות! יוסי נ.ב ישנם מחלות שמקוננות בגוף 3-6 חודשים עד שאפשר לגלות אותם.

seeyou

New member
נדבקים לא רק מהזרע!

אפילו בלחיצת יד! למרות כול הסכנות לא מפסיקים לעשות "אהבה"... קשה למצוא פרטנר-ית "סטרילי-ת"...

Vdrums

New member
לחיצת יד? פחחחחחחחח

איזה שטויות. בקיום יחסי מין לא מוגנים ניתן להידבק מנוזל הזרע ושאר נוזלים שיש באיזור. וגם מפצעים מיקרוסקופיים שיכולים להיות על הפין שכן העור שלו נמתח בעת האקט והוא מאוד דק. איידס לא מקבלים ממגע חיצוני (כל עוד אין מגע של דם בדם בשל פצע) לא מלחיצות ידיים, לא מחיבוקים לא מנשיקות (שוב אם אין איזה הרפס).

seeyou

New member
קרא בבקה בעיון ולא בעוינות-../images/Emo11.gif

אני כתבתי בתשובתי.... " האם בקשת ממנו לערוך בדיקות רפואיות על שחפת,או כול דבר אחר המדבק לפני ששכבתם בפעם הראשונה? גם דרך נשיקות אפשר להדבק ממספר רב של מחלות! יוסי נ.ב ישנם מחלות שמקוננות בגוף 3-6 חודשים עד שאפשר לגלות אותם. " פרט למחלה AIDS יש הרבה מחלות מדבקות בזמן יחסי מין או ללא שום קרבה גופנית. Tuberculosis is a contagious bacterial disease that primarily involves the lungs. Tuberculosis may develop after inhaling infected droplets sprayed into the air from a cough or sneeze of someone infected with Mycobacterium tuberculosis. The list of conditions in the Sexually Transmitted Diseases group includes: • Syphilis • HIV • AIDS • Genital herpes • Human Papillomavirus • Chlamydia • Gonorrhea • HTLV • Chancroid • Cytomegalovirus • Molluscum contagiosum • Pubic lice • Scabies • Trichomoniasis • Bacterial vaginosis • Granuloma inguinale • Non-Specific Urethritis • Hepatitis B יוסי

Vdrums

New member
1. שים לב לאיזה תשובה שלך הגבתי.

2. דיברנו על איידס. 3. בעניין הלחיצת יד לא טרחת לפרט שום דבר, מה שהשתמע מדבריך שאיידס יכול לעבור בלחיצת יד.

adida5

New member
איזה בלאגן עשיתם לה..

כנסי באינטרנט תראי מה כתוב על המחלה ההרסנית הזו..הדפיסי והראי לחברך ויחד אבל יחד שניכם לכו להיבדק..האמיני לי אחרי שהוא יקרא הוא לא יפחד משום מחט בהצלחה...

למעלה