מה נסגר איתי?

pumking

New member
מה נסגר איתי?

אני והאקס היינו 8 שנים ביחד, היו עליות ומורדות , ולפני חודשיים נפרדנו סופית. הוא מחק אותי מהפייסבוק ולדעתי יש לו מישהי אחרת....אז למה לעזאזל זה מפריע לי למרות שאני כבר לא אוהבת אותו ונפרדתי ממנו , ופתאום זה צף ועולה מחדש?...אני כבר לא מבינה מה אני רוצה מעצמי. מצד אחד לא רציתי איתו, מצד שני זה נורא מפריע לי שיש לו כנראה מישהי חדשה, אבל אני לא רוצה לשלוח לו הודעה או לדבר איתו כי הודעתי לו שזה נגמר סופית מבחינתי, ועדיין קשה לי לצאת לדייטים והראש והמחשבה שלי לא פנויים....איך להעביר את זה ? סליחה על ההודעה המבובלת, מנסה להעביר במילים את מה שאני מרגישה.

מה שנסגר איתך זה...

תהליך רגיל ונורמלי של פרידה מזוגיות ארוכה.

טוב שאתם לא בפייסבוק אחד של השני, זה ייתן לך ספייס (או שהוא פשוט נעלב והחליט ממש להתנתק). תני לעצמך זמן (יותר מחודשיים) וזה יעבור.

שלום

אולי את קצת מתגעגעת, יכול להיות בלא מודע, למשהו ממנו. טבעי להמשיך לחשוב על אדם שהיה אתנו בקשר ושאהבנו.

נכון שלוקח לפצע

זמן להגליד, להפסיק לכאוב ולפעמים נשארת צלקת?

אז ככה זה.

עוד חצי שנה זה יראה לך לגמרי אחרת!

cdp1

New member
אני רק שאלה

לא הכי מבין אנשים שעוזבים אחרי כ"כ הרבה שנים.
מה "גילית" אחרי 8 שנים, שלא ראית בדיעבד אחרי שנה? 3 שנים? 4?
אם היה איזה אירוע מכונן, סטייל בגידה, נניח. אבל מבין שלא זה המצב
אלא אחרי 8 שנים הבנת שזה לא זה. 8 שנים לוקח להבין את זה?

pumking

New member
אני אסביר לך

היינו ביחד מהתיכון (גיל 17) , והמשכנו לתוך החיים הבוגרים כאשר עברנו ביחד צבא, לימודים והתחלת חיים חדשים. דברים השתנו מאז, הגעתי למסקנה שאני לא יכולה להיות בקשר זוגי אחד כל החיים ולהתחתן עם הבן אדם היחיד שהייתי איתו, בנוסף האהבה כבר עברה , ויש סיכוי טוב מאוד בזה שאתה רומז שמשכנו את זה - ראיתי בו מדי פעם תכונות שאני לא רוצה בבן זוג, ועדיין היה לי קשה לוותר עליו, כי סהכ כן הסתדרנו והיינו ממש באותו ראש והכל זרם בקשר. ושוב, זה לא שגיליתי משהו חדש על הבן אדם או שהיה אירוע ספציפי , הדברים העיקריים שגרמו לי להפרד ממנו זה בעיקר חוסר אהבה, רצון לפרפרים ולקשר זוגי חדש, וגם העניין שהקשר לא זז והיה תקוע באותו מקום- בגלל שכל הזמן היינו לא באותה נקודה בחיים (נניח, אני צבא והוא לימודים) אז אפילו לא גרנו ביחד.
וכמו שאמרתי , יש מצב שאתה צודק ובתוך תוכי ידעתי כבר לפני שנים שהייתי צריכה לסיים את זה , אני מניחה שנשארתי כי היה לי נוח , והוא גם כל מה שחיפשתי בבן זוג- אבל כנראה שזה לא מספיק.

לא הבנתי...

מצד אחד את אומרת:
"ראיתי בו מדי פעם תכונות שאני לא רוצה בבן זוג"
ומצד שני:"והוא גם כל מה שחיפשתי בבן זוג"

האם זה עוד מקרה קלאסי של: "לא יודעים להעריך את מה שיש לנו ביד עד שמאבדים אותו"?

באופן כללי, אומרים שפרידה מבן זוג היא כמו מוות של מישהו קרוב. את מתאבלת עליו, על עצמך, על הקשר, על כל מה שתכננת אי פעם לעשות איתו ולא הספקת. וכמובן יש גם את התוספת של החשש/חשד שלך שיש לו כבר מישהי אחרת.
בכל מקרה, רק מזכיר לך שאמרת שאת היית זו שסיימה את הקשר (גם אני ממש לא מקבל את "הייתי צריכה פרפרים" כסיבה מספיק טובה:).
למרות שאת אומרת שאת כבר לא אוהבת אותו, זה נששמע שאת עדיין כן. וזה טוב. לדעתי. זה מצב עדיף בעיני. גם אם קשה יותר.

והנה שיר בשבילך:
http://www.youtube.com/watch?v=YoDvyWaBsKc

Berethor

New member
מפריע לך שהוא לא "בכיס שלך" יותר

ושהוא מצא מישהי אחרת כתחליף לך. זה למה זה עדיין מפריע לך אפילו שנפרדת ממנו ואת לא אוהבת אותו.

למעלה