מה נסגר באינטרקלאב? מויש ניצח? שמתי עליו כסף אצל הבוקי שלי.
M moich New member 21/10/12 #2 חחחח גדול באינטרקלאב הקרבות הן ללא הכרעה, אבל עליתי מול בחור קשוח ומנוסה, הרגשתי מעולה, יישמתי כמעט כל מה שרציתי, והבאתי נחת למאמנים שלי, אז אני מרוצה, אבל ממש תודה על ההתענינות, אבל כשאני אתחיל לעשות קרבות עם הכרעה חסר לך שלא תהיה
חחחח גדול באינטרקלאב הקרבות הן ללא הכרעה, אבל עליתי מול בחור קשוח ומנוסה, הרגשתי מעולה, יישמתי כמעט כל מה שרציתי, והבאתי נחת למאמנים שלי, אז אני מרוצה, אבל ממש תודה על ההתענינות, אבל כשאני אתחיל לעשות קרבות עם הכרעה חסר לך שלא תהיה
M moich New member 22/10/12 #8 בכל אינטרקלאב יש אחראי שמארגן מתקשרים ומבקשים לעלות, במקרה הזה זה היה אלי פופלינגר אם תרצה אשלח לך את המספר שלו בשמחה.
בכל אינטרקלאב יש אחראי שמארגן מתקשרים ומבקשים לעלות, במקרה הזה זה היה אלי פופלינגר אם תרצה אשלח לך את המספר שלו בשמחה.
M moich New member 22/10/12 #9 בפייסבוק מסתובבים כמה סרטונים מהערב הזה. הקרב שלי לצערי לא אצלי כי מי שצילם אותי עשה את זה עם אייפון ולקראת סיום הקרב מישהו שלח הודעה והסרטון לא נשמר, אני אנסה להשיג את זה ממישהו אחר.
בפייסבוק מסתובבים כמה סרטונים מהערב הזה. הקרב שלי לצערי לא אצלי כי מי שצילם אותי עשה את זה עם אייפון ולקראת סיום הקרב מישהו שלח הודעה והסרטון לא נשמר, אני אנסה להשיג את זה ממישהו אחר.