מה נסגר? לא מדברים על התוכנית ?

mary lou

New member
מה נסגר? לא מדברים על התוכנית ?

צריך לטר את המלבישה שליעלי לאלתר! בחיים לא חשבתי שמישו יצליח ללכער אותה והנה נוכחתי שטעיתי ונכון הילדה עם המתמטיקה ממש חמודה?

miamor17

New member
חחחח אני חייבת להגיד משהו על הבגדים

ובמיוחד בשביל זה איתרתי את הפורום הזה, לא יכלתי להתאפק- מה עבר על המלבישה!?!??????????! כל השרשראות כולל הג'קט הלבן נגנבו מסבתא שלי לפני יותר מ25 שנה!!! אני יודעת שאין מצב שזה עובר להפקה, אבל זה נורא חבל, כי מי שמתעורר הפוך ופותח טלויזיה ונופל בדיוק על התמונה של הבגדים האלה, כמוני למשל, הוא נורא מסכן! וכן הילדה עם המתמטיקה היתה מה זה חמודההההה היא אוהבת לפתור שברים ובעיות מילוליות...שהיא תגיע לבגרויות היא עוד תצטער שהקליטו אותה אומרת את זה........ ויהודה לוי בכלל לא משו.

את מדברת שטויות

לדעתי יעלי מתלבשת יפה וכל דבר יפה עליה והיא ממש חמודה היא בחורה 10 אני פגשתי אותה מאחורי הקלעים ויהודה לוי גם בנאדם נשמה וחתיך עולמי אני במקרה גל שהוא בא אליי הבייתה לשדרות והוא בנאדם ממש נחמד וגם יעלי מאוד חמודה
וגם כל ההפקה אנשים נורא נחמדים: דרור המפיק, יעל המפיקה, ינקעלה הנהג, והצלם והסאונד והמאפרת ששככתי את שמם, ויניב הבמאי, ויעלוש המנחה וכמוןבן איך לא יהודה לוי ההורס הכוסון שלי!!!
ויהודה לוי גם התלבש יפה חוץ מזה שהיה לו כתם קטן על החולצה ביום שהוא בא אליי הבייתה!

TheBlackFairy

New member
היתה אחלה תוכנית../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

מצטערת, שרק עכשיו יוצא לי לכתוב בפורום, פשוט הלך לי האינטרנט (אני כרגע אצל המשפחה בחג
), אני מקווה שהוא יחזור ביום ראשון אחרי החג, אחרת אני אתחרפן
. שיהיה לכם חג שמח ושנה טובה
.

למעלה