מה נסגר לגבי המפגש?

M o t t i

New member
מה נסגר לגבי המפגש?

מי שבא למפגש, ייסמן "וי" בשרשור להודעה הזו. בנוסף, היכן אתם רוצים להיפגש, באיקאה או בשגרירות שוודיה? ובאיזה שעה אתם מעדיפים להיפגש?

M o t t i

New member
../images/Emo127.gif

יותר נוח לי להיפגש באיקאה אבל אני מעדיף להיפגש בשגרירות שוודיה, בכל מקרה- לא משנה. ואני יכול רק משעה כארבע באיקאה ובשעה כחמש-שש בת"א.

M o t t i

New member
בכתיבה של הודעה, לחצי על

"סמיילים וסימנים לנושא" וייפתח חלון חדש ויש שם כל מיני ציורים קטנים ויש שם גם וי, ואת צריכה ללחוץ על סימן הזה ויופיע בנושא סימן בצורה טקסט אבל זה יוצג כסימן בהודעה.

אייל136

New member
../images/Emo127.gif ולא משנה לי איפה....

אבל משנה מתי.... אז אני אקבע לפי היום והשעה

Flendy

New member
יותר מזה. אפשר לברר בשגרירות

אולי הם יסכימו לעשות לנו איזהשהי תוכנית. קצת הסברים על שוודיה כמדינה, על הממשל שם, או דברים בסגנון. יכול להיות נחמד.

python 4

New member
../images/Emo127.gif

למרות שלא נראה לי שאיקאה זה רעיון טוב.. זו חנות, ממתי עושים מפגשי פורום בחנות? אפשר סתם להיפגש איפה שהוא.. מקום ציבורי או משהו כזה.

M o t t i

New member
עד כעת אני סופר שישה אנשים

ולדעתי זה מספיק כדי לארגן מפגש. רובכם לא ציינו איפה ובאיזה שעה הייתם רוצים להיפגש ולכן אני יוצא מהנחה שרובכם מעדיפים להיפגש בשגרירות שוודיה בשעה שש בערב. מה שנותר זה מישהו שיסכים להרים כפפה ולהתקשר לשגרירות שוודיה על מנת להבטיח שיסכימו לארח אותנו ולקבל את פנינו ולכן אני מוסיף כאן את מספר טלפון של שגרירות שוודיה: מס' טלפון: 03-6958111 אודה מאוד לאחד שיסכים להתקשר. ולמי שלא מעודכן או בעניינים: 1. תאריך המפגש הוא יום שני, 6.6 2. שגרירות שוודיה נמצא בבית-אסיה, ברח' ויצמן 4, תל אביב. תודה ומצפה לתגובות

p i n g o

New member
(לא שאני מתנגד)

זה דווקא יכול להיות ממש נחמד!
רק תודיעו אם זה סופי כי אני אצטרך לשנות תכניות בשביל זה...

M o t t i

New member
התאריך הוא יום חג לאומי של שוודיה

ושעה שש בערב בגלל שזו שעה שנראתה לי שעה סבירה....

M o t t i

New member
לאחר ששקלתי את העניין...

אני חושב שעדיף לדחות את המפגש ליום אחר מכיוון שחלקכם עסוקים בהכנות לבחינות ולכן אני מבקש שתציינו איזה תאריך הייתם רוצים להיפגש. בימים הקרובים אנסה ליצור קשר עם שגרירות שוודיה כדי לארח אותנו בבית שגרירות שלהם והם אולי יוכלו להציג קצת מידע על מדינה כמו שהציע Fendly. אני מקווה שאתם עדיין להוטים למפגש...

למעלה