מה נסגר לגבי ניקה והנרי ?

מה נסגר לגבי ניקה והנרי ?

כמה שאלות מאוד חשובות וסורי על החפרנות ....: 1. ניקה והנרי עוד עובדים ביחד ? 2 . למה ניקה טסה לח'ול ? 3 . למה עד שהיא כבר בארץ אין שום הופעה ? 4 . מתי יהיה מפגש מעריצים ? 5 . מעניין אם מישהו יענה לי על כל השאלות האלה ??חחחחחחחחחח.....(תענו בבקשה )!

תשובות למעיין

ניקה והנרי ממשיכים לעבוד יחד ויש תכנונים לטרק נוסף בעתיד ניקה טסה ללונדון כדי לעבוד במקצוע שלה - מאפרת מקצועית. ניקה קיבלה הצעה שלא יכלה לסרב לה... ניקה הגיע לשבועיים בלבד לסדר עניינים ונאלצת לחזור, בלונדון צריך לעבוד קשה כדי להצליח! לכן לא הספיקו להרים הופעה הטיימניג למפגש מעריצים ממש לא מתאים עכשיו אבל אני אעשה מאמצים לקיים מפגש מעריצים נוסף בהזדמנות הראשונה. סופ"ש נעים

אני לא חדש פה שתדעו

זה אני אמוהב בניקה החלפתי כינוי זה הכול נוגה תעשה לי טובה שמענו את זה הרבה בבקשההההההההה

חחחח מזמן לא כבתי כלום פה

הכול יבש חח נמאס כבר ממי מיענוש בוקאי נראה לי ניקה והנרי זה היא חלום ונגמר החלום ככה אני חושב אין כלום על שנהם בקיצור לא נראה לי שיש הופעות אוו מה שהוא חחחחחחחחחח נראה לי ניקוש שלנו אהבה המערצים שלה בלונדון אז שם שתשאר איתם טאוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ'

fallen3

New member
חע חע חע

עילג ומטומטם שכמוך :] בגלל שאין שום דבר חדש כרגע על ניקה אז אתה בורח לך לקומונת דודי פיט ג'ואלעה שלך אז מצאת לך "דיווה" חדשה.. כנראה שהנרי וניקה היו בשבילך שיגעון חולף ולא יותר מזה ועצוב ילד קטן שכמותך תתבגר :) אולי עם הזמן תתקבע על איזה מוזיקה אתה באמת אוהב במקום גימיקים ודברים שאוהבים לעשות הרבה רעש ופרובוקציה כמו הדיווה החדשה והפיקטיבית שלך מזעזע פשוט. אל תכתוב כאן יותר אם אין לך משהו חכם/נחמד/מעניין להגיד שקשור לפורום כמובן. לבריאות על האטוץץץ' שלך.

ל fallen3 תרגעי אוחצה

חמוד תרגע זה לא ענין שלך מה אני אוהב חח ואני היתי אוהב את ניקה וג"ואל חמו מהתחלה אבל מה אני אהיא מאוהב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בסתם תמונות ו שירים שזמרת הי לא פה חחחחחחחחחחחח תעשו לי טובה הרבה אנשים כתבו ואמרו אוו בקומונה אוו פה שהני וניקה לא ימיכו ביחד והם צדקו חחחחחחחחחח קיציר חחח זות לא אומרת שאני ילד קטן אני אוהב כל סוג של מוזקה חמוד תעשה לי טובה ואל תעשה מעצמך מה שהוא חחח אני אכתוב פה זה לא הפורים של אוו של סבא שלך אז תרגיע אוחצה יותר טוף לך חמודה נכון ג"ול דיווה אבל ניקה מלכה ותשאר מלכההההההההההההההה מעכשו עד הודעה חדשה חמודה ואני החלםתי כינוי שלא אפגע במערצים של ג"ואל ולא במערצים של ניקה אני אוהב שתהם וזה לא ענין שלך אז תרד ממני ותעשה לי טובה אני לא כתבתי לך הודעה כתבתי לנוגסה שתגייד מה שהוא חדש לא אותו דבר חחחחחחח נמאס לנו כבר לשמוע את זה ואתה ונמאס לי מהשקרים והסרטים שחיים פה מש שמשגיע אותי למה היא נשעה ניקה ללונדון מה יש לה לעשות שם מה יש לה מערצים שם יותר מפה אני לא חושב מה היא רוצה להיות כמו דנה יעני לא נראה לי אני יש לי הרבה דברים והרבה שאלות לכתוב אבל לא רוצה לפגוע באף מערץ פה וגם לנוגה ולניקוש והנרי

actimel

New member
וכמו שכתבתי אאוצ' או טאוצ'

ושוב אאלץ לגרום לחלק מכם "אי נוחות" מסויימת
חחחחחחחחחחח הנרי כותב לבסט של הבסט נכון? הנה טיפונת בלבד: שרית חדד, עברי לידר, אמיר פיי גוטמן, ריטה, ניקה, שרון חזיז, רוני ועוד עשרות... וכמובןןןןןןןןןןןןןןן לעצמו "האלופה" שכל העולם מזמזם כל ערב. אוליי חלק מכם שכחו... וגם למי שלא יודע...הנרי היה חתום בחברת התקליטים היוקרתית virgin records. חברה שלא מאמצת לחיקה כל אחד. יופי, עכשיו תזכירו לי למי הלחין "המתחרה" של הנרוש? איפה היה חתום? בסוני? פאדיחההההההההההההה. תחזרו לקומונה שלכם (יו מה אין מצב שתצליחו לפתוח פורום אנחנו מחכים בקוצר רוח) ובקשר לנגה המלכה... מסתבר שכמה אנשים יצטרכו אותה יותר מהר ממה שחשבו
איך אמרנו? קארמה! העולם הוא גלגל בויז

לדעתי זאת שאלה רטורית מה יש לעשות בלונדון../images/Emo70.gif

מה יש באמת לעשות בלונדון
בלונדון מעריכים מוזיקה איכותית ולא כל שיר בלי משמעות שיוצא לרדיו כובש ישר את מצעדי הפזמונים. בלונדון האנשים אחרים, יותר תרבותיים (כן, אני טוענת שאין תרבות במדינה הזאת...) ויותר תומכים (כן, אני טוענת שהמדינה הזאת היא מלאת ביקורת...), בלונדון קל יותר להצליח מבישראל. אני מקווה שעניתי לך על השאלה מה יש לעשות בלונדון...

למעלה