מה נסגר עם אנשים

Zoharrr

New member
מה נסגר עם אנשים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היום 5 בנות(בנות!!!!) מביצפר אמרו לי שאני "ממש יפה" או ש"יש לך עיניים מדהימות" מה לא בסדר איתן??????????????????????? יש לי תלתלים חומים שחורים ועיניים חומות בהירות(אה ואני שמנה), מה לעזאזל יפה בי??? עד כמה טעם של אנשים יכול להיות שונה??? ובאמת באמת שאני לא יפה... דניאלה תחזרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה הלכת לפלורידה????????????????????????????????? אני מתגעגעת!!! מה אני עושה בלעדייך??????????????????????

Cobe1982

New member
יא, איזה גרועה את!...

אבא שלי תמיד אומר "אם שני אנשים אומרים לך שאתה שיכור-אז באמת הגיע הזמן ללכת לישון!"... מה שזה אומר זה שאולי את, בחשיבתך הפרפקציוניסטית, מאד מחמירה עם עצמך, אבל בעצם, יכול להיות שאת אכן... יפה...?! חוצמזה, גם אם עדיין משוכנעת שאת פשוט לא יפה, את חייבת להרגיש יפה ושלמה עם עצמך. אהה... זהו.

Cobe1982

New member
חבר`ה, מצאתי לנו את האהבל השבועי!!!

אין מתנגדים, נכון?

את צודקת...

הן עושות עלייך חרם,הן רוצות שתשנאי את עצמך יותר...זה פסיכולוגיה הפוכה.. למה את לא מקבלת את מי שאת?אומרים לך שאת יפה,תתמודדי עם זה... אל תנתחי כל דבר ותחשבי שהן משקרות! ומה?שמנות לא יפות?! את,צריכה שיחה עם אנשים חכמים...

Stripperella

New member
תראי

מצד אחד יכול להיות שבאמת הם עושות לך מן פסיכולוגיה הפוכה אבל מצד שני מה אכפת לך מה הן אומרו תשימי פס עליהן.... את צריכה לאהוב את עצמך כי זה מה שיש לך ושת צריכה לחיות עם זה כמו כולם...... אז לכי למראה תחייכי (תראי כמה שאת חמודה...) ותגידי לעצמך לא משנה מה הן אומרות... אני אוהבת את עצמי ואין כמוני....!! זהו זה מה שיש לי להגיד לך.... אה ואל תשכחי לחייך....זה האיפור הכי יפה בפנים

s h i r k u s h

New member
דימוי עצמי...

בתור אחת שבעבר חשבה שהיא הייצור הכי מכוער בעולם והבינה שדווקא יש על מה להסתכל על עצמה ושאני נראית "בסדר" (וזה התקדמות מאוד גדולה מ"מכוערת בטירוף" כמו שחשבתי שאני בעבר). אם 5 בנות אומרות לך כאלה דברים סימן שהן חושבות באמת ככה (בנות בד"כ לא מחמיאות אחת לשנייה יותר מדי). תאמיני בעצמך חמודה, כי אני בטוחה שאת יפה.

בשלולית

New member
היא יפה!!!!

יש לי תמונה שלה על המחשב! זוהר?? אם את לא מעלה אני מעלה!!! חח נווו יש לך הזדמנות!

Zoharrr

New member
הדס שלא תעזי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תזהרי למה אני אתחיל לקרוא לך "דסי"!!!!!!! וחצמיזה זאת תמונה נוראית.... אין הרבה שחור כמו שאני אוהבת..... ומה את מזיינת את השכל????? עוד אחת שראתה אותי טוענת שאני יפה?.... הדס את מתחילה להלחיץ אותי עם הטעם שלך.....

בשלולית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את מדברת על *אהם* *אהם*? שאמרת שמכוער רצח? מה לעשות על טעם ועל ריח אין להתווכח וחוצמזה..... את באמת יפה! ואל תדאגי... אין צורך לקרוא לי דסי.. (בלע
) אני לא אעלה בשום מצב את התמונה שלך אפילו מישהו ביקש ממני באיי סי ולא הסכמתי! אגב.. קבלו אותיייייי חזרתיייייי היה כזה שוסססססססס

והתשובה המתבקשת היא:

"לאאא נוווו את כן יפה! למה את מחמירה עם עצמך? את כן!" "אני לא" "נווו את כן!" "אני ממש לאאא יפה" "את מזה כןןן" באמת אם אמרו לך, תגידי תודה ותסגרי את זה. אם את מסכימה או לא, תחשבי לבד. אחרת, אם כל מי שיחמיא לך תאמרי לו שהוא טועה, אז אנשים פשוט יפסיקו לתת לך מחמאות. וחוץמזה, אם הם אמרו אז יודעים מיליון סינים לא טועים

איפה הביטחון העצמי שלך?

ולמה את חושבת שאת לא יפה? לכל אחד אומנם יש את הטעם שלו.. ואני מאמינה שמי שאמר לך שאת יפה באמת התכוון לזה. אז תפסיקי לרדת על עצמך ותלמדי לקבל מחמאות...

למעלה