מה נסגר עם הדמויות???

גלה17

New member
מה נסגר עם הדמויות???../images/Emo58.gif

הצצתי באתר של nbc, ולהפתעתי, חלק מהשחקנים הוחלפו בשחקנים אחרים! לדוגמא: קיי בנט, צ'אד האריס, אית'ן קריין, סימון ראסל, האנק בנט, ויש בטח עוד דמויות שעוד לא ראיתי.. וכולם מכוערים יותר מהשחקנים הקודמים..! במיוחד צ'אד וסימון.. מה קרה??? למה הם הוחלפו?

shambi

New member
מה יש לכולם מצ'אד החדש?

לדעתי הוא יותר חתיך מהנוכחי... הרבה יותר
ויש כמה שהוחלפו.. וטוב שכך!

QsomeoneQ

New member
ממש ממש לא../images/Emo70.gif

צ'אד החדש מכוער
וגם אית'ן החדש נראה רשע ולא מאמי כמו אית'ן שלנו

shuis4ever

New member
כן, כן, כן. זו האמת המרה ../images/Emo7.gif

בלי קשר לזה שהם יפים יותר או מכוערים יותר... נקשרנו אל הדמויות וזה מבאס לאללה. סימון החדשה נראית כמו פרחת בארים מצויה - כנראה רצו לשנות לה את התדמית. את קיי החליפו בערך כמס' הפעמים שתרזה הבטיחה לעצמה שתתשכח מאיתן, אם לא יותר. לזכותה של קיי הראשונה יאמר שהיא עושה רושם כקיי הכי טובה. השנייה מבחינת הלוק היא ממש נפילה, נראית טובה כזו... לא הולך עם קיי. (ראית פייטון... אני מפרגנת..) את איתן החליפו ורציתי למוווווווווווות! טראוויס היה כזה מתוק!! כל כך "אית'ני"!! במקומו הביאו איזה צנון יבש שממש אין לו כימיה לא עם גוון ולא עם תרזה. יאאאאאאאאק. אין פלא שתרזה מתאהבת בפוקס. וגם את צ'אד החליפו לאיזה פליט פלייגירל - למי אכפת? העיקר שלא החליפו (ולא יחליפו) את ווסטמור (שרידן) המלכה, גרינג (לואיס) הכובש, ולינדזי (תרזה) היפהפיה והמתוקה !!! -אבל אני עדיין לא סולחת להפקה על טראוויס! (למי שלא יודע הוא עזב כדי להתחיל בקריירה עצמאית בבימוי והפקה, ובהפקה הראשונה שלו הוא הזמין את לינדזי להשתתף... איזה מאמי!) שואיס רולזזזזזזזזז!

דווקא אני חושבת שסימון העכשווית

פאקינג נראית כמו דג...ומה זה התסרוקות/תספורות הנוראיות האלה?! חוץ מזה שהיא נראית כמו בובת חרסינה, שזה לא יפה לפי דעתי... אני שמחה שהחליפו אותה..,.החדשה הרבה יותר יפה.. באמת חבל שהחליפו את קיי...דוגרי היא ממש מדהימה, רק חבל שהיא כזו רשעית ופסיכית
החדשה אבל גם לא כזו נוראית, לפי מה שראיתי(העכשווית שבארה"ב). שואיס באמת שולט, ואפרופו שואיס, יש אולי למישהו אתר שיש בו קטעי וידאו מהסדרה שעוד לא הופיעו בישראל(מן הסתם) שבהם לואיס ושרידן ביחד? ראיתי קטע אחד אבל אני לא מוצאת את האתר
שכשחושבים ששרידן מתה, ואז מצילים אותה ואז היא נכנסת לקומה ובקריסמס איב במיסת חצות או איך שלא קוראים לזה לואיס מתפלל שהיא תחיה ואז היא באה והם אומרים אחד לשני פעם ראשונה שהם אוהבים אחד את השני...סניףLOL. כזה קטע חמוד! אז אם למישהו יש-תכתבו לי לפרטי! רב תודות!

אגב, לינה דובדבן זו אחותי

ואני זו שכתבתי את ההודעה.. אז SHUIS4EVER אם את רוצה להגיב לי אז דרך הכינוי הזה להלה לאנד אוקיי? ואני עדיין בחיפוש אחרי קטעי וידאו של תשוקות ואם מישהו מכיר מקום שמכיל פרקי תשוקות שעוד לא הגיעו לארץ שניתן להוריד ליצור איתי קשר!

python 4

New member
אני נאלץ להסכים איתך במשהו אחד-

קיי השנייה היא באמת נפילה גדולה. מה נעשה עכשיו??

backstreet girl

New member
פייטון.........שאלה..........

מי יותר יפה..... קיי השנייה או שרידן...................

shuis4ever

New member
חחח... אהבתי ת'הכשלה. אבל ....|שמאל

זה לא יעבוד.... כידוע לך אצל גברים האגו מנצח את שיקול הדעת הבריא, וחוצמזה כל דבר שמתחיל ב"קיי" עושה לו את זה. אבל מספיק שאנחנו יודעות ששרי רולז. כל השאר בול

zliy

New member
יש לכם במקרה תמונות של הדמיות ../images/Emo77.gif

החדשות?

QsomeoneQ

New member
סליחה,

אבל הייתי צריכה למחוק את השמשך השרשור, כי אסור לשים קישורים להייד פארק... שומדבר אישי נגדכם
ד"א - אתם מוזמנים לשים את התמונות שיש בהייד פארק פה..

למעלה