מה נסגר עם ההומואים במדינה הדפוקה הזאת?

bendreaming

New member
מה נסגר עם ההומואים במדינה הדפוקה הזאת?

אוי, כמה שאני מת לעלות כבר על מטוס...

ז י ק ו

New member
../images/Emo13.gif

בחרת לך את הדרום אני חושב שזה האזור הכי שפוי במדינה..

bendreaming

New member
תחשוב שנית...

ואני מדבר בכלל על המדינה הזאת, על המנטליות הברברית שלה, ועל זה שאני לא מוכן להרגיש רע בגלל שאני לא אוחצ'ה מורעבת. זה מה יש. רק חבל שאין כמעט מי שמסוגל לקבל את זה כאן.

ז י ק ו

New member
נו מה לעשות !?

זאת המדינה שלנו, ואני מבין את המירמור שלך אבל בנינו ? אין הרבה ברירות... (מלבד לרדת מהארץ) אני תמיד אומר "אם מה שיש - ננצח !!"

bendreaming

New member
זה לרדת מהארץ או לרדת במשקל?

או לרדת במשקל ואז לרדת מהארץ. כל עוד אני עולה על מטוס בשלב כלשהו זה לא ממש איכפת לי כבר...

stefan10

New member
יקירי אמנם מוחי זקן

אבל הבנתי שמי שלא אוחצה מורעבת יכול להיות דב גאה.. ולגבי הירידות לא תמיד מי שלא יורד במשקל יורד מהארץ . כי יש דובים שבשבילם זה סיפור לעלות על מטוס... (מרב שהם דובים)

bendreaming

New member
לא צריך להסחף... ובכ"ז חזרתי היום לחדר כושר

ובקרוב נתחיל בתהליכים רפואיים יותר רציניים... נמאס.

Hoova2x

New member
ילד חמוד שלי ../images/Emo141.gif

גם אני תפחתי והתעגלתי לאחרונה, וממש אין לי כוח להתחיל עם דיאטות ועם לשמור על המשקל. אני עצלן ומעדיף להישאר שמן. אין שום רע לרצות בשינוי; ככה זה כשכולם מסביב לוחצים ורוצים את החטובים והרזים. אתה תקבע מה טוב לך. אוהב עמית

mountain0goat

New member
דפוקה דפוקה המדינה (אבל זה לא קשור)

חחח גם אני מת לעלות על המטוס מסיבות אחרות לגמרי :)

ז י ק ו

New member
בואנה אנשים...

אתם ממורמרים בטירוף, ועל מה לעזאזל ? סליחה על האגרסיביות שבי אבל בתאכלס מי שלא מתאים לו מה שיש כאן בארץ אז אולי עדיף שיקח את הרגלים שלו וינסה את מזלכם במקום אחר. משום מה אתם חושבים שהכל ורוד במקומות אחרים (ורוד זה בטוח לא, יכול להיות שיותר קל זה כן)

stefan10

New member
עם כל הכבוד..

כולנו יודעים שחובבי הדובים מעטים ביותר ובארצינו הם ממש טיפה בים... אז כן להיות לבד זה כואב ומטרף מי שחיי בזוגיות ויש לו פרטנר יותר קל לו לחלוק את קשיי היום ואת ההשמנה מאשר הדובים הבודדים. וזאת עובדה שאי אפשר להכחיש לא שבארץ רע . אבל בארץ חובבי הדובים הם מאד מועטים ואין קהילת דובים. יש פרטים דובים שפה ושם נפגשים או במסיבות או ברחוב ולרב זה שלום שלום. לא ממש "פרטייה במאורה" ... (בין כל הכאב והלבד- קצת הומר לא מזיק בסוף)

dagystyl

New member
סטפן אתה בהחלט צודק

מי שנמצא בזוגיות פחות מבין את ההרגשה... זיקו יקירי, אני מציע שתשתדל להבין פה את הרגשות לפני שאתה מתפעל מדוע אנשים פה ממורמרים... במדינת ישראל לא מספיק שלצאת מהארון זה קשה, אתה גם צריך לצאת מהמאורה שזה עוד יותר קשה כי גם ההומואים הכביכול מקובלים פה עושים פרצוף על שמנים ושעירים. לא שאני דופק חשבון, כל אחד חיי את חייו ועושה מה טוב לו. אני לא יילך להרזות בגלל שלא אוהבים אותי גדול... אני תמיד אמרתי שנולדתי במדינה הלא נכונה... כן רבותיי המדינה אכן פרמיטיבית ואני לא רואה פה עתיד לעצמי... אני לא יודע מה איתכם, אבל אני כן רואה את עצמי עם ילד בעתיד ובארץ זה רק יישאר בגדר בדיחה לצערי... אני מאחל לכל אחד למצוא את הדרך הראויה לו איפה שיבחר להיות ולחיות. ייקח זמן עד שהמדינה הזאת תתפכח... אם בכלל

למעלה