מה נסגר עם הטיול של האוס וקאדי?????

Day Tripper9

New member
מה נסגר עם הטיול של האוס וקאדי?????

לפני שהתחילה העונה היו הרבה פרסומים ותמונות של האוס וקאדי בחופשה/טיול בחוף..ובאמת הם דברו על משהו כזה בפרק הראשון בתמונה של החוף האוס משתמש במקל עם הגולגולת..אבל בתמונות פרומו של הפרק הבא הוא עם מקל חדש,מה שנראה לי מוזר יש מצב שהטיול בפרק הבא ואז הוא מחליף מקל באמצע הפרק????? הפרק השלישי דרך אגב היה חזק ביותר..פעם ראשונה שצחקתי בקול מאז שהעונה התחילה

Day Tripper9

New member
רציני,אם משהו יודע משהו בקשר לזה-שיגיד!

אני משתגעת. יש סיכוי שהחליטו להוריד את הסצנה של החוף מהתסריט?!?! כי לפי הפרסומים זה היה אמור להופיע בפרק הראשון.

Day Tripper9

New member
זה אמור להיות במליבו(לוס אנג'לס)

אוף אני מקווה שהם לא ויתרו על הסצנה :(

miaBaby

New member
יש שמועות...

שהיה חפרפרת בצילומי העונה שהדליף מידע לאתרי הספויילרים על העונה השביעית, ברגע שהיוצרים גילו את זה הם צילמו כמה סצנות מיותרות בשביל להוריד את האתרים מהתכניות האמיתיות שלהם לפרק, וזו אחת הסצנות... כמובן שנמצאה החפרפרת ופוטרה.. הממ זו שמועה...לא לתפוס אותי במילה שלי.

ריקי100

New member
אוף!!!!!!!

זה מה ש Greg Yaitanes (שם מסובך...) כתב בטוויטר שלו עכשיו. network made us take out some footage during the sex scenes because they belonged on cable. ועכשיו אנחנו צריכים לומר: noooooooooooo don't do it מה זה צריך להיות, למה???? מה איתנו מעריצי האדי??? לא חושבים עלינו קצת??

Day Tripper9

New member
דרך אגב אותו Greg Yaitanes מתחמק

מכל שאלה ששאלת לגבי הצילומים של האוס וקאדי בחוף. ששאלו אותו באיזה פרק יראו את האוס וקאדי בחוף הוא אמר "no eps. never happened " ושמשתמש אחר אמר לו שלפחות הצילומים האלו יכללו בdvd בסוף העונה הוא הגיב: "?nope. because... what beach scenes" וזה ממש מעצבן שהוא לא עונה כי הרי ברור שהיו צילומים בחוף! בקישור יש מלא תמונות שהיו ממש מדוברות בקיץ(היו בטוחים שזה יכנס לפרק הראשון) ואפילו ליסה התראיינה והתייחסה לתמונות. הראיון של ליסה אצל ג'ור'ג לופז( מדברת על התמונות ב5:40) http://www.youtube.com/watch?v=3CSKBNgglAI קישור לתמונות!!!- http://housemd.iimmgg.com/gallery/g8dd872284b0a42bfe1ea834adcc02b75/

Day Tripper9

New member
אוקי זה כמעט רשמי ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אין סצנת חוף

"Man, whats the deal with the beach pics from the summer? Was SO sure they were from 2nite's ep but now see they're not. Spill!" "GregYaitanes:"no beach. staged. fake beach, yo. drum up press אוף או שזה באמת היה תרגיל תקשורתי או שאני כבר לא יודעת מה לחשוב

אני יודעת ש...../images/Emo77.gif

פייר? אני מה זה מאוכזבת! האוס צודק, באמת כולם משקרים! סעמק!!!! זה נראה כזה יום כיפי שלהם, למה ביטלו אותו?????

miaBaby

New member
יאפ זה ההסבר הרשמי לצילומים האלה ../images/Emo45.gif

אולי הסצנה הזו עוד תצוץ לכו תדעו, אולי באמת היה מישהו מהתקשורת שהדליף מלא ספויילרים אז הם עכשיו ממש בשושו על הכל ומנסים להשלות אותנו.

Nimrodster

New member
האמת, זה הרבה יותר מגניב ככה.

כלומר, זה נותן עומק לדמות, את לא חושבת? כאילו יש לה חיים פרטיים שאנחנו לא יודעים עליהם דבר, והנה אנחנו זוכים להציץ בתמונות שלהם מהחופשה...

למעלה