מה נסגר עם הסינגלים של דנה?

BurningUp10

New member
מה נסגר עם הסינגלים של דנה?

כל יום היא מוציא סינגל חדש? בתחלה היה את מותר ואחרי זה מהר מאוד יצא את חרותי ושניה אחרי חרותי את ככה זה? חרותי היה שבוע אחד או שבועיים בגלגלץ ויצא כי הכניסו את ככה זה... אני לא מבין מה הולך פה... למה היא מוציאה כל רגע סינגל.... ולא נותנת לשיר להתנהגן בתחנות לאורך זמן?

BurningUp10

New member
טוב שאת

טוב שאת לא מציגה את זה כאילו אני מנסה לשאול משהו רע

תאמת, גם אני בהתחלה חשבתי

שזו אותה הודעה, ובאמת לא הבנתי למה שלחת אותה שוב (לכן גם לא הגבתי) אבל עכשיו קראתי עד הסוף ו..היא קצת שונה מהקודמת..
ולשאלתך עד כמה שאני זוכרת, "מותר" ו"חרותי" לא יצאו בתווך זמן קרוב מדי, הם יצאו טוב כזה..
אבל "ככה זה" באמת יצא ממש מעט זמן אחרי "חרותי", מה שאולי יצר את הרושם שכל השלושה יצאו כמעט ביחד לרדיו אני מניחה שהיא הוציאה אותו במין לחץ כזה כי האלבום אמור לצאת בקרוב (אני ממש מקווה!!) אז בשביל המכירות וזה...

לאלא נו אוף../images/Emo205.gif

לא התכוונתי להעליב או משהו, סתם הייתי בטוחה שכבר דנו על זה בפורום ואתה פתחת את ההודעה ההיא (או שאני טועה)

A t z a

New member
הממ דעתי../images/Emo80.gif

בהתחשב בכך שמותר לא היה להיט והצלחה גדולה(אני לא מדברת מבחינת איכות השיר,אני מדברת מבחינת מיקומים במצעדים),ההפרש בינו לבין חירותי היה בהחלט מספיק. דנה הייתה חייבת להוציא משהו שונה טיפה כדי שמי שלא אהב את מותר לא יחשוב שכל הדיסק יהיה רק בסגנון שלו... את "ככה זה" היא הוציאה באמת מהר,אבל נראה לי שזה רק בגלל שיש לה דד ליין...היא אמורה להוציא במרץ את הדיסק וכבר סוף פברואר... בדרך כלל לפני צאת הדיסק יש שניים או שלושה סינגלים ואני חושבת שדנה רצתה להוציא עוד אחד אחרון לפני הדיסק כדי שנדע בערך מה קורה בדיסק

למעלה