מה נסגר עם ויקטוריה?

Dawn12

New member
מה נסגר עם ויקטוריה? ../images/Emo58.gif

אמנם זה כבר שרשור שלישי לדעתי שעוסק בנושא הזה (השניים הקודמים מצורפים לטובת כל החדשים), אבל מסתבר שסוגיית ליהוקה של ויקטוריה ניומן מסרבת לנוח ולא ברור כיצד היא תיגמר. גם אם הפרסומים האחרונים (המופיעים בהמשך) נכונים וגם אם לא - כבר מזמן לא התעסקו כל כך הרבה בליהוק מחדש של דמות באופ"ס. ואולי בעצם זאת המטרה? תקציר הפרקים הקודמים (לפי שפספס): הת'ר טום, שמגלמת את ויקי מאז 1991 עזבה את צח"מ בנובמבר 2003, במהלך שנחשב מפתיע מאוד. לא ניכנס לסיבות (הן כבר הופיעו במיליון שרשורים כאן) אבל היא עזבה ומאז היא משחקת באופרת הסבון "לחיות את החיים" ומופיעה על בימות ברודווי. בחודשים האחרונים החליטו בהפקה ללהק מחדש את דמותה של ויקטוריה, ופתחו במסע חיפושים ארוך ומתיש אחר השחקנית שתיכנס לנעליים הגדולות שהת'ר השאירה אחריה. כל כך הרבה שמות עלו ברשת שאין סיבה בכלל להזכיר אותם. ההתפתחות האחרונה: לפחות עפ"י כמה אתרים ברשת, הסדרה החליטה לוותר בשלב זה על התוכניות ללהק מחדש את ויקטוריה. עם או בלי קשר לזה, פרסם העיתון Soap Opera Digest ידיעה לפיה באביב הקרוב תחזור לג'נואה סיטי דמות מוכרת אותה יגלם/תגלם השחקנ/ית המקורי/ת. האם יש קשר? לא ברור. האם הת'ר חוזרת לצח"מ? כנראה שלא. אחת האפשרויות היא דיוויד טום (אחיה של הת'ר ועדיין בילי אצלנו), שסיים די מהר את החלק שלו ב"לחיות" וכרגע פנוי להצעות. בכל מקרה - יהיה מעניין.

The Abbott Girl

New member
אוי ויקטוריה ויקטוריה../images/Emo58.gif../images/Emo72.gif

באמת עדיף שתשובי הביתה, מהפרקים המועטים שראיתי אותה משחקת בלחיות ממש אבל ממש לא אהבתי את הדמות
וחוץ מזה שגם ככה אףאחד לא רוצה להחזיר לנו את לחיות למרקע
ואני חושבת שליהוק מחדש של ויקטוריה יכול רק לצאת אסון, שישיאירו פתח לחזרה של התר הביתה לצח"מ - אני מאמינה שזה יגיע מתישהו. ולגבי דיויד - אני לא חושבת שזאת תהיה מציאה כזו גדולה אם הוא יחזור [ויסלחו לי כל המעריצות שלו] גם התפקיד שלו בלחיות לא היה הכי משמעותי [וגם המשחק שלו עצמו
]. אני לא מאמינה שהוא יחזור לאל איי בלי אחותו [האממ החיים בניו יורק פשוט יותר מעניינים
]

../images/Emo58.gif משהו בקשר לתמונה שציפרת

איזו תמונה מתוקה !!!
יכול להיות שזה מרגע הפרידה של ויקטוריה מכל צוות השחקנים על הסט?

אור2221

New member
לא ברור לי העסק הזה

אבל רואים שאתה מעודכן. אני מנהלת על זה דיון נרחב בפורומים האמריקאים והסברה כרגע שחבל לקוות שהדמות שחוזרת היא דווקא ויקטוריה (והת'ר), כי יש מצב גדול שהיא לא, חושבים שזה לארי וורטון. עסקה גרועה. מצד שני, לא ברור הרעיון של לא ללהק אותה מחדש, זה אכזרי וכבר תלינו תקוות. במאמר מוסגר, נדיר שהם מנסים להפתיע אותנו, יעני להחזיר את הת'ר בהפתעה, אפילו בלתי קיים. כשאיילין חזרה ידעו על זה חודשים מראש, כנ"ל לגבי מלקולם, שעוזב וחזר רק לאחרונה. אני אמכור את נשמתי (בערך) כדי שויקטוריה תחזור ונופתע לגלות שזו הת'ר. רק בשביל הסצינה הראשונה שלה עם ויקטור, זה צריך להיות נהדר.

Dawn12

New member
חבל שכבר אין כמעט הפתעות

אם היו מצליחים להחזיר את הת'ר ולשמור על זה בסוד בכלל לא היו צריכים להשקיע בכתיבת הסצינה - היא היתה מתנהלת מעצמה ונכנסת באותו רגע להיכל התהילה של צח"מ. לראות אותה עומדת בפתח של הניומן ראנץ'... טוב מדי כדי להיות אמיתי, הא? קראתי באחד הפורומים הודעה של מישהו או מישהי שאני נוטה להסכים איתה. אמרו שם שהמקרה של הת'ר כנראה יהפוך לפרשת איילין השנייה. מתישהו בעתיד היא כנראה תחזור לסדרה, לא משנה מה יהיו הנסיבות שיביאו לכך, רק שעד אז נאלץ להסתפק בכמה תחלופות. אין מה לעשות, ויקטוריה היא לא דמות שקל ללהק מחדש וכנראה שמישהו שם מפחד מעוד פיאסקו, ובצדק.

אור2221

New member
כן

רק שהאשלי השניה, ברנדה, היוותה תחלופה ראוייה. היא הצליחה להחזיק כמה וכמה סיפורים על כתפיה, נישואין לויקטור וכו'. היא היתה יפה, דומה לאיליין ושחקנית טובה. כרגע, ויקטוריה חסרה לי כ"כ שאני אסתפק בתחליף. אור

ים כחול

New member
לא מוכנה לקבל אם היא תוחלף ../images/Emo31.gif

זה יהרוס לי הרבה מהחשק לראות את הסדרה !!!
שום תחליף לא ירגיע אותי ...
זה מזכיר לי את הימים בהם כל הגוף שלי התכווץ מגועל כשנאלצתי לראות את פיליס סוג ב שהחליפה את המקורית המקסימה . זה לא מוסיף לבריאות שלי כל ההחלפות האלו .

אור2221

New member
גם אני אמרתי את זה

את תדברי אחרת אחרי שנה בלי ויקטוריה. בחיים לא חשבתי שאני אסתפק בפחות מהת'ר, אבל בלי ויקטוריה משפחת ניומן מתפרקת לרסיסים. אין מי שישלים בין ויקטור וניקי, ומערכת היחסים בין ניק לויקטור? טוב, בלי להכנס לספוילרים, גם אלוהים לא יוכל לעזור לה.

../images/Emo8.gifים כחול את מזכירה לי את עצמי

גם אני לא אוהבת שמתחלפים כי זה מוריד אותה לקרקע, ומזכיר לי שזאת בעצם סידרה וזה ממש לא מציאות, למרות שאני חייה על הקרקע, לפעמים אני מרגישה כמו משפחה שלי ופתאום מגיעה מישהי אחרת ומדברת בשמה... מה שמזכיר לי שזאת בסך הכל סידרה דרך אגב, גם אני לא אהבתי את הפיליס שהיתה לפני הנוכחית

את יודעת מה מעניין אותי?

אותי מעניין למה כל אחד אוהב שחקן מסויים ולמה כל אחד נקשר במידה כזאת או אחרת לשמחק מסויים ממה זה נובע אני שואלת אותך, אור למה את אוהבת את ויקטוריה, ומה היא בדיוק היא סמלת ומה היא נותנת לך? אני אתחיל, אני אוהבת את כולם במיוחד את הנשים, ניקי,אשלי,דיאן, וכל הנשים החזקות שהיו, תמיד ניקי היתה האהבה שלי החזקה והשאירה אותי צמודה למסך ורצון להמשיך ולראות. למה...כי היא כמובן יפיפיה, עדינה, יש אישיות מאוד חזקה. וכמובן אני אוהבת את קריסטין, כי מסמלת בעניי את מה שתמיד רציתי, היא עדינה מוצלחת חכמה מאוד ותמיד אוהבים אותה כל השווים, והיא דיי יודעת מה היא רוצה מעצמה (רק לא בקשר לילדים)

אין תחליף לויקטוריה!

כשחושבים על זה לעומק, לא הייתי מוכנה שיחליפו אף שחקן מהקאסט. כולם טובים. התרגלנו לכולם. אני חייבת לציין, שכל תחלופה כזאת משבשת לי את כל הצפייה. אני מתנתקת מהחיבור שלי לדמות וקשה לי לשחזר את ה...איך לקרוא לזה...את החיבור לדמות, את הקירבה וההזדהות שלי...זה קרה עם אשלי (אבל פחות בהיסטריה) וזה קרה בייחוד עם פיליס. לפני כמה שנים החליפו את ויקטוריה וגם לא אהבתי בכלל את השחקנית שהחליפה אותה. הת'ר טום בהחלט משאירה נעליים גדולות וקשה להיכנס אליהן. ויקטוריה בכלל היא דמות מפתח, ראינו אותה גודלת מילדונת קטנה עד האישה שהיא היום. היא נכנסה לליבנו ואנחנו מרגישים שאנחנו ממש מכירים אותה טוב. לכן קשה לחשוב שמישהי אחרת תיכנס לנעליה.

אני לא אוהבת איך שהיא נראת

ברור שאני לא רוצה לריב פה עם אף אחד אבל אני לא אוהבת את ויקטוריה מכל הכיוונים גם ביופי, היא דומה פנים גדולות כאלה, כמו של חתול(אפרורפו חתול רטוב) וגם אני לא אוהבת את האופי שלה, היא לא טובה... היא דיי סנובית, וחושבת שמגיע לה הכל, דיי מפונקת, שחצנית, וחושבת שכל העולם בידיים שלה. בטח תגידו, מה היא לא טובה??? למה את אומרת את זה? אז ככה, לחברים שלה או משפחה היא כן טובה, אבל לא לסובבים אותה קחו למשל דוגמא את קריסטין, איזה אדם טוב היא דמות חיובית!!!!! מחכה לתגובה.

בטח שויקי סנובית, אבל היא גם חמודה

אני גם רואה אותה אחרת מאז שאיב, הבת שלה, נפטרה. פתאום ראינו צד רגיש בה שלא ראינו קודם. אני חושבת שהיא מפונקת מאוד, אבל במקביל אני חושבת שהיא עובדת קשה, לא מחפשת דברים בחינם. היא מגיעה לעבודה כל יום, חוזרת מאוחר ולא מבלה כל היום בבתי קפה כמו אחרים. היא מאוד מעורבת בחייהם של הקרובים לה וראינו אותה מאוהבת כמה פעמים. אין ספק שהיא גם עוקצנית מאוד, אבל זה עניין של הישרדות. היא ילדה-נערה-אישה בעולם של גברים. תחשבו שבעבודה היא נמצאת בחברת גברים בלבד - והיא חייבת להתנהג כמוהם. להתבלט. להנהיג...בסה"כ היא הבת של ויקטור והיא חייבת להוכיח את עצמה כל הזמן. אז היא לא הדמות האהובה עליי מכל - אבל אני מעריכה אותה ובהחלט לא חושבת שהיא רעה או דמות שלילית. חוץ מזה שיש לה רגעים שהיא סקסית לאללה ויש לה רגעים שהיא ממש לא יפה. אבל זה עניין של זוויות צילום ובגד מתאים או לא מתאים שהחליטו להלביש אותה המלבישים... אגב, כריס היא דמות חיובית, אבל היא כבר הפכה לדמות חיובית משעממת! היא כבר לא מעניינת אף אחד. שום דבר לא קורה איתה. היא כל הזמן אותו דבר. לא משתנה. גם הסיפור עם התינוק - לא היה כל כך מעניין. דוגרי. זה שיעמם אותי. דווקא קיוויתי שהיא כן תלד. אולי זה היה משנה אותה קצת.

אל תשכחי את המקרה עם גארי דוסון

גם במקרה של גארי דוסון היא נפלה קשה, התאהבה בפסיכופט ותראי אותה היום - חזקה מתמיד! נופלת וקמה. אז איך אפשר להגיד עליה שהיא רעה...? סה"כ העקיצות שלה יוצרת עניין...מצחיקות...עובדה שאנחנו מדברות על זה...אז היא עשתה את שלה.

לא הייתי אומרת

לא הייתי אומרת שהעקיצות שלה מצחיקות וג'רי הזה... לפי דעתי הוא גבר יפה ומזה חבל שקלקלו את הדמות שלו היא היתה יכולה להיות מאושרת איתו כל הקטעים האלה שהיו איתם היממו אותי, כי לא תארתי לעצמי שזה הוא.

dviridit

New member
גם אני לא אוהבת תמיד את ויקי...

לדעתי ההיא ממש מעצבנת. היא באמת לדעתי נראית כמו חתול.. לעתים היא מגעילה ושחצנית. אומנם לא רעה ועושה את המטלות הדרושות בעבודה ובבית היטב, דואגת למשפחתה ולסביבה. עידית

למעלה