מה נסגר עם ונסה ואיך איתי מסכים עם זה

NatashaInChains

New member
מה נסגר עם ונסה ואיך איתי מסכים עם זה

יש עוד מישהו שמבולבל כמוני מונסה ויחסה הפתאומי אל איתי "החבר הטוב שלה", ואיך איתי עצמו לא מבולבל ומסכים איתה? היתי הורגת את ונסה אם היתי איתי, איך הם פתאום נהיו רק ידידים או "חברים טובים", היא זו שהתחילה איתו, שיגעה אותו, נכנסה אליו למיטה כל לילה ורצתה צומי, גרמה לו לחשוב שהיא רוצה ואוהבת אותו, התחרמנה איתו, נישקה אותו, חיבקה אותו התמזמזה איתו, הם גם התנשקו צרפתית בסתר....איך אפשר שלא לפתח רגשות כשדברים כאלה מתרחשים, הוא לא אבן..ועכשיו הוא פתאום רק ידיד בשבילה?! והיא גם מתפלאת ומלוננת לפני כולם שהוא מקנא.. אותי היא הצליחה מאוד לבלבל.....איך זה שאיתי לא מבולבל ממנה הרי היא ממש לא התנהגה אליו כמו אל ידיד וגם לפני שבאו הדיירים החדשים היא חשבה שזה לגיטימי שהוא יקנא ועוד נישקה אותו ומיזמזה אותו במקלחת. לדעתי זה כרגע יהיה מאוד לעניין שהוא יקנא וגם ילחם ויצעק עליה ולא יסכים עם הדברים הפתאומיים שיוצאים לה מהפה על זה שאין בינהם כלום ושזה נורמלי שהיא תחליף אותו פתאום באופציה חדשה שבאה לבית... הם היו מעבר לרק ידידים והיא יזמה את זה ומה שקרה שהיא פשוט סתם שיגעה אותו ושיחקה חזק ברגשות שלו. שיעשה כבר משהו ולא ישתוק כמו אהבל ויסכים עם מה שהיא אומרת! אני יודעת שהוא לא מסכים עם זה ונפגע ונעלב, היא לא צודקת בזה ומגיע לה סטירה. זו התנהגות מגעילה של שרמוטה

naty18

New member
שני דברים...

מצד אחד ונסה שבלי קשר לאיתי חיבבתי אותה - היא אכזבה אותי בגדול בזה שאומנם אמרה את הדברים האלה לאיתי אבל זה היה בכלליות שהיא פה לא בשביל להכיר חברים, דואגת לעצמה רק וכל גיבוש כנגד החדשים לא בשבילה..אז סליחה אם לא הבנתי נכון, את לא נקשרת לאף אף אחד (איתי בעיקר) במשך החודשיים האלה? אם ככה את (ונסה) אכזבת אותי מאוד, וכל היום למשל היא נמצאת עם אינה ויוני רוב היום, איתי בשעות הבוקר מביא לה ולאינה שתייה, כאילו הוא המשרת האישי שלהם (ואחרי ההתנהגות המכוערת של ונסה כלפיו חבל לי עליו שהוא נותן ומסכים שיידרכו עליו) מצד שני, איתי ראוי להיות עם מישהי שיודעת מה היא רוצה מעצמה, מה שזה לא יהיה, ולא שהבחורה שהוא יהיה איתה תראה תחליף/שדרוג בבחור אחר/חדש שהיא רואה, זה כבר מראה לי לפחות על האישיות שלה וזה שהיא לא יודעת להיות נאמנה ואם לעזוב את המשחק בבית, אף אחד לא יסכים שהיא תעשה לו קטעים מלוכלכים כאלה, תצחק עליו עם "ידיד"/חבר חדש , ספק אם היא מרגישה משהו כלפי בחור מסויים חוץ מחרמנות ועובדה שהיא ניסתה פעם ראשונה עם צבר (אלא אם כן פספסתי משהו וניסתה את "מזלה" גם עם שי, ערן, בוריס או אחת/כמה הבנות...אני כבר לא יודעת) בקיצור נראה מה כל השינוי החדש הזה עם הדיירים החדשים עשה לכולם מחר וגם ביום שלישי נראה מי יילך הביתה. תגידו אין דרך לראות אונליין את מי הם בוחרים להדחה היום (במקום מחר בערוץ 22)?

למעלה