מה נסגר עם סלילת הכביש ברח' הרצל?

מה נסגר עם סלילת הכביש ברח' הרצל?

זה מטריף אותי כבר!!! מישהו יודע אולי מתי לעזאזל יסללו כבר את רח' הרצל מאזור התחנה הישנה עד אחרי המדרחוב?

Shark Alarm

New member
לפי מה שרשום באתר של ../images/Emo26.gif

נתיבי איילון (הם אלה שמבצעים את העבודות שם) סיום מתוכנן- השנה. קישור לעבודות: http://www.ayalonhw.co.il/projects/project.asp?ID=17 ומה כבר יכול להטריף אותך שם

ההבטחות שלהם לא שווים כלום

אני זוכר שפעם בנו גשר או שיפצו את הגשר ברמת אליהו והיה כתוב בשלט שמפרט את בעלי התפקידים בבנייה גם את תאריך הסיום, אבל עיתון במקום חשף שהבנייה התעכבה ומישהו פשוט הוסיף עוד שנה לתאריך הסיום. חוצפה. לכן אני לא מאמין לפרסומים שלהם. אני גם זוכר שלפני פסח היה כתוב (שוב בבמקום) שעד ליל הסדר הכביש ייסלל והנה אתה רואה ששום דבר לא זז. אם היית בעל אוטו והיית נוסע שם היית מתעצבן כמוני אם לא יותר

Shark Alarm

New member
תאמין לי אני בעל רכב ../images/Emo26.gif

ואני בעל רישיון, ואני גם נוסע בתחבורה ציבורית המון על ציר הרצל.. נכון, זה מעצבן, אבל תראה שכשהעבודה תסתיים, זה יהיה טוב.. בנתיים, אפשר להאשים רק את ציבור הנהגים שמפריעים לתנועה ונוסעים בנתיבי התחבורה הציבורית שמסומנים. או להאשים את נהגי המוניות ואת הנהגים הפרטיים שעוצרים על רחוב הרצל (בצד של אופטיקה הלפרין) רק כדי לקנות סיגריות בקיוסקים שם. ודרך אגב, זה שפרויקט מתעכב, זה לא תמיד אשמתם של יוזמי הפרויקט. לפעמים יש אילוצים שמחייבים עצירת פרויקט מסוים. אני לא יודע מה נסגר עם הפרויקט של רחוב הרצל (ואת האמת אני לא ראיתי את הכתבה המדוברת בעיתון במקום) אבל מה שאני יכול לומר זה, בוא נחכה עד סוף 2006 (היעד שרשום באתר נתיבי איילון) ואז נבקר אותם. (עוד ד"א- גם עם פרויקטים יותר גדולים יש עיכובים, ראה פרויקט הרכבת לירושלים, פרויקט הרכבות הקלות, ולא חסרים פרויקטים נוספים)

DrKasperrrr

New member
אני לא יודע אם לזה נתי התכוון

אבל הדבר העיקרי שמרגיז שם הוא פחות העיכובים ויותר הכביש המשובש (מאוד) ככה זה אצלי לפחות..

Shark Alarm

New member
אני בטוח שהעבודה תסתיים ../images/Emo26.gif

זה לא יהיה ככה, והכביש יהיה יותר טוב.. לפחות שם עובדים על סידור קטע הכביש. מה יגידו אלה שמגיעים מדרום ורוצים להכנס לראשון מצומת עין הקורא
ראיתם את כביש הגישה לראשון משם
(זה שיוצא מצומת עין הקורא לכיוון מרכז בן גוריון)

כשיש יותר מדי מקרים של "עיכובים"...

זה מוכיח שכבר לא מדובר ב"אילוצים" או שהם נתקלו במשהו פתאומי שעיכב להם את העבודה, זה מראה את תרבות העבודה ומוסר העבודה אצלנו. בושה. שילכו לעזאזל

Shark Alarm

New member
אהה נזכרתי בעוד משהו שקשור ../images/Emo26.gif

את העבודה שם עשו בשלבים, יכול להיות שבגלל זה זה נראה לך מתעכב הרבה זמן.... הקטע שבין רח' רוטשילד ליקב מהיקב עד למצבה מתוכנן מהמצבה הלאה וגם ברחוב רוטשילד מנסים להקטין את הנזקים כמה שיותר ככה שיפרסו את זה לקטעים קטעים.. (זה לא שאני בא להגן כאן על חברת נתיבי איילון או משהו, אבל צריך להבין שפרוייקטים כאלה, שעובדים אליהם בזמן שהציבור משתמש בהם, יגררו אילוצים של אי נוחות זמנית.

Martha

New member
גם אותי זה הטריף בהתחלה

עד שהתחלתי להשתמש בדרכים עוקפות, למרות שאתה צודק, לוקח להם המון זמן.

למעלה