מה נסגר עם קווין היל?

TheCharm

New member
מה נסגר עם קווין היל?

לפני 3 שבועות שודר פרק 4 במקום פרק 3 (ושבוע לאחר מכן שודר פרק 3 ואז פרק 5...), שזה עוד הצלחתי להבין את הבלבול, אבל היום שם הפרק לפי התקציר הוא אכן שם פרק 6 (לפחות לפי TVTOME) אבל התקציר מוכר לי... מה הולך?!

Yaki J

New member
יש בעיה עם סדר השידור של 6 הפרקים

הראשונים בשל סדר שגוי שנתן הספק. לכן, בהתאם, גם יש טעות בתקציר. החל מפרק 7 הכל תוקן.

TheCharm

New member
אוקיי, כבר ממש לא הייתי בטוח

מה נסגר. אז היום אבל ישודר פרק 6, למרות התקציר?

לא שמתי לב ../images/Emo12.gif

כי האמת לכל פרק יש פחות או יותר נושא בפני עצמו והבלאגן נסגר בסוף הפרק ובפרק הבא סיפור חדש אז אני לא מבין איך אפשר לשים לב לסדר הפרקים...

TheCharm

New member
ממ

מה שהיה אז, הבלבול בין פרק 3 ל-4, זה בסה"כ לא שמים לב, אבל אני במקרה כשהיה אמור להיות משודר פרק 3 ושודר פרק 4, אז היה כתוב אחרי הפתיח -פרק 4-, וקלטתי את זה, וחשבתי שמה פתאום לא היו כבר 3 פרקים... ואז בדקתי ואכן היה פרק בין לבין ששודר שבוע אחרי אצלינו. ופה סתם קראתי את התקציר וידעתי שכבר ראיתי את הפרק הזה...

Aviad1987

New member
בלי שום קשר - היה פרק ממש יפה אתמול

אהבתי

TheCharm

New member
לא...

זו דרמה שגם טיפה מצחיקה, על עורך דין שרגיל לייצג אנשים מפורסמים בחברה היוקרתית בה הוא עובד, ולחגוג בלילה, וכמובן להחליף בחורה כל יומיים. כשדודן שלו או משהו כזה נפטר, הוא מקבל לידיו את בתו של דודנו, תינוקת קטנה, ועכשיו הוא מתפטר ממשרד עורכי הדין ועובר למשרד קטן הרבה יותר, ותוך כדי זה הוא צריך להיגמל מהמסיבות ולהבין איך מסתדרים עם תינוקת קטנה. בד"כ, כל פרק יש 2 עלילות מקבילות: עלילות המשפט, שקווין מייצג אדם כלשהו ובלה בלה בלה (כמו אלי מקביל בערך), ומשהו שקשור לתינוקת... הסדרה, לצערי, בוטלה לאחר עונה אחת. צעד חכם לUPN, ברור - למה לא להמשיך סדרה לא מצליחה ולבטל סדרה מצליחה?!

Aviad1987

New member
הבנתי שזאת סדרה טובה

עוד לא ראיתי אותה אבל אני תמיד בעד להשאיר סדרות טובות גם אם הן לא כל כך טובות ברייטינג (ע"ע משפחה בהפרעה!!). בכל מקרה ההחלטה להוריד את קווין היל כמו שנאמר פה היא בשביל להתפתח לעוד פרוייקטים

orale83

New member
עונה אחת??? ../images/Emo12.gif

דווקא אהבתי... הסדרה ממש סבבה...

למעלה