מה נסגר??

Pyramid Song

New member
מה נסגר??

עברו ארבעה עשר ימים מאז שהגמר נפתח, חשבתי שהוא אמור להיגמר לאחר שלושה ימים... "YAWA?" ניצח, בוא נתחיל את The Bends

The Walrus

New member
אהם...

[URL]http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=263&MessageId=143961360[/URL] היו לי ימים עמוסים בטירוף ולא כזה היה לי זמן. בכל מקרה, אני טס מחרתיים ואני צריך שמישהו אחר יעשה את הפינה בזמן שאני לא פה. בא לך להתנדב? אגב בהיעדרי תשתדלו לא להעיף את בולטפרוף מהר מדי

The Walrus

New member
לינק לא נכון

ככה זה כשישנים פחות מ6 שעות... [URL]http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=263&MessageId=143939008[/URL]

Pyramid Song

New member
כן, אני אשמח לעשות זאת.

כל שלושה ימים להתחיל מחדש, בלה בלה בלה... זה לא יותר מידי מורכב. נתחיל כבר עכשיו.

ElShaddai

New member
זורם

מקום ראשון Bones מקום שני Nice Dream מקום שלישי Fake Plastic Trees ...NEXT

The Walrus

New member
אתה יודע איזה שיר לא יזכה מקום ראשון?

כן, בונס... למעשה סביר שהוא יעוף די מהר. אם להמר מעכשיו? הגמר יהיה סטריט ספיריט נגד פייק פלסטיק טריס. סטריט ספיריט ינצח.

ElShaddai

New member
דאמ

דאמ, שכחתי שסטריט ספיריט מאלבום הזה חח אז מקום ראשון bones מקום שני סטריט ספיריט ושלישי fake platic trees. מגניב

Pyramid Song

New member
Bones... ברור... יש מצב גם שהוא ייקח את השיר

הכי טוב של רדיוהד.. אם נעשה גם משחק השירים הכי טובים בכל הזמנים אולי יהיה לו מקום שני או שלישי... חחחחחחחחחחחח מצטער על הציניות, אבל חרא שיר, אני בכלל לא אוהב אותו... עלק מקום ראשון... XD קיצר: 01. Street Spirit 02. Black Star 03. Fake Plastic Trees זה אולי האלבום היחיד של רדיוהד שהולך ונהיה טוב יותר ויותר ככל שהוא מתקדם (מלבד פייק פלסטיק טריס, שהוא אחד מרגעי השיא באלבום למרות שהוא שיר רביעי)

ElShaddai

New member
אם לא הבנתם

זאת הייתה השלישיה שלי. מה אכפת לי מה אתם אוהבים

Roy1232

New member
fpt נמאס מהר

כמו כל האלבום. black star אחד השירים הכי טובים שם אבל אנדררייטד, כמו פלאנט טלקס ודה בנדס. בולט פרוף עף ראשון, או שני אחרי בונס.

מה אתה מזלזל ב- bones זה שיר בנזונה, כאילו ש

black star טוב יותר, זה השיר הכי מעפאן באלבום. אבל דוגרי דה בנדס זה אחד האלבומים המגניבים:D

למעלה