מה נסגר??

hellboyy

New member
מה נסגר??

מה נסגר עם התצלום של הילדה עם הפרחים והאוסטרונאוט?

Majestic12

New member
מי אמר שנסגר ? ../images/Emo8.gif

זהו אחד התצלומים שהוכח שלא זוייפו, אך מעולם לא הוכח מה אירע שם בדיוק ומה צולם...

ירדן121

New member
למה אבל אסטרונאוט איך הוא הגיע לשם?

אסטרואוט אנושי? ? ? ? ? אני לא חושבתת?? ??זה באמת ניראה בדיוק כמו אסטרונאוט למישהו יש את הצילום? ? ?

Majestic12

New member
מי החליט שזה אסטרונאוט ?

רואים פשוט דמות לא ברורה בבגד לבן, שמזכיר אסטרונאוט. אף אחד לא יודע מי הוא ומה הוא.

איך אפשר להוכיח אם התמונה

מזוייפת או לא? יש תמונות שאפשר לזהות שהם מזויפות בלי שום אמצעים, אבל יש תמונות שקשה לדעת אם התמונה אוטנטית או לא.

Majestic12

New member
התמונה הספציפית

התמונה הזו נחקרה רבות וכך גם הנגטיבים המקוריים. היא לא זוייפה, וזו בדיוק הבעיה - איש אינו יודע מה צולם שם ומה קרה בדיוק. זו תמונה שעד היום, לא פוענחה ולא הוכחה כזיוף.

AdonAsda

New member
היכן התמונה נחקרה?

לפי מה שאמרו פה שהתמונה נחקרה על ידי קודאק והם אפילו הציעו "סרט צילום חינם לכל החיים". לפי מה שכתוב בפורום הזה. אחד כבר בירר לגבי העניין וזאת היתה התשובה של קודאק: We are not familiar with this photo or the claim and cannot verify if Kodak did any examination of the photo without having the name of the Kodak person who supposedly did the evaluation. ניסיתי לאמת את זה בעצמי ושלחתי אימייל לקודאק, אבל הם לא החזירו לי תשובה. בכל מיקרה אל תאמינו לכל מה שאומרים לכם
.

Majestic12

New member
לגבי חקירת התצלום

אני יודע שהתמונה נחקרה באנגליה, ולא רק ע"י קודאק אלא ע"י מספר רב של חוקרים. אין לי כרגע את שמותיהם, אך התמונה כבר ידועה כ- 40 שנים. בעניין תגובת קודאק - התגובה מוכרת מכל ספר העוסק בעבמי"ם. בכל מקרה, גם את התגובה הנגדית, הלקוחה מאתר כלשהו, יש לקחת בעירבון מוגבל. שמו של הצלם וביתו ידועים הייטב, וככל שידוע לי הנגטיב כן נחקר. אני יכול להפנות אותך לספרות בה זה הוזכר, ושם ישנה רשימת הפניות למקורות של המידע. עכשיו - אם אתה שואל לדעתי - לא נראה לי אישית שמדובר בחוצן. יתכן וזו בובה כלשהי שנכנסה לפריים או משהו אחר. אבל למען האמת - איש אינו יודע. הרי פרט לצלם ולביתו לא היה שם איש בזמן הצילום - לכן, מן הסתם, רק הם יודעים (אולי) מה התרחש שם...

Gilliana

New member
אני עדיין סבורה...

שמדובר במה שנקרא "חשיפה כפולה" - צילום על צילום שמקורו בכך שהסרט נחשף בטעות פעמיים.

wakka1

New member
טוב זה פשוט מרגיז

העולם מלא באנשים שקרנים וזונות של תשומת לב. לדעתי גם כאן מדובר במקרה כזה. העובדה שהתצלום הוכח כאמיתי לא אומר כלום. לדעתי הילדה פשוט הדביקה בובה לעורף או כדומה.

Gilliana

New member
רואים בבירור שזו לא הדבקה של בובה

ועם כל הכבוד - זה הטיעון הכי מטופש וחסר ההגיון ששמעתי עד היום בהתחשב בכך שכל מי שיש לו זוג עיניים בראשו יכול לראות שאין הדבר כך וממש אין צורך במעבדה כדי לבדוק את העניין. מה שמרגיז זה הודעות מהסוג שפרסמת כולל ההתבטאויות שאינן במקומן. אני רואה טעם לפגם בהודעה הזו.

למעלה