מה נסגר?

מה נסגר?

אין יותר את פקודת 6 שעות שינה בצהל?!? איך זה שאני פותחת את הבוקר וסוגרת את הערב עם אסף? (מבחינתי זה נהדר כן.. שלא תבינו אחרת.. ).

chen010189

New member
להאזין יום אחד ולהתלונן זאת לא חכמה

תני לי לנחש, יום חמישי בוודאי. היום נפתח עם "סטארטר" שמשודרת ב6:00 בבוקר ונסגר עם "מסיבה ישראלית" ב2:00(כי רק אצלם יום חדש לא מתחיל בחצות אם להסתכל בלוח השידורים, אז "מסיבה ישראלית" נחשבת לתכנית האחרונה של יום חמישי) שתיהן מוגשות על ידי אסף. אבל אם תפתחי את הרדיו בימים אחרים, תגלי שמדי פעם הם נפתחים עם עירא (גם הוא מגיש מדי פעם את "סטאטר", האמת שאין לי מושג מה הולך שם בקשר לתורנויות של מי מגיש יותר ומי מגיש פחות אבל זה לא תמיד אסף) ונסגרים עם נעמה חן, או מוסיקה מצויינת שאין לי מושג מי מגיש אבל רק בשביל לוודא שאת הולכת לסגור את ההודעה הזו עם נשימה סדירה - זה בטוח שדרן אחר כל פעם. בקיצור... אף אחד לא רוצה שתלכי לישון משועממת אחרי יום שידורים חסר גיוון ובטח לא שתקומי לאחד כזה

אני ממש לא משועממת..

דווקא התכוונתי ליום שבת למיטב זכרוני.. הוא שידר 8 שעות רצופות.. מארבע בצהריים.. ממש ריחמתי עליו.. ובעיקר כי אני מכירה היטב את התחנה ותנאיה. מבחינתי, הוא יכול לשדר כל היום.. אני אוהבת להאזין לו, לרומי, ללילך ולהדס. (ולזו שמשדרת עכשיו.. ברח לי שמה..) הם העיקריים והיקרים שלי :)

chen010189

New member
אה גם הגיוני

אבל זה לא ככה באופן קבוע, אפילו היה איזה סוף שבוע אחד חודש שעבר שהוא לא שידר בכלל. לא חדש שלפעמים אנחנו תוהים בו למה נתנו לשדרן\ית מסוים\ת לשדר כל כך הרבה שעות ברצף

tkuihehr

New member
כן, נראה לי שאסף הכי נטחן שם

יוצאים לו הרבה כאלה, גם לפני שבועיים, התחיל לשדר ב5 והמשיך ברצף את המצעד ואח"כ גם את הללויה [למרות שזה ספישל חצות ,אז אני לא בטוח אם הוא שידר את זה], ובכל זאת ,גם, איזה 7 שעות רצוף... ולפעמים יש ימים שהוא מחליף שם את כולם! מנחה לבד את כל היום, באמת!! ריספקט, האיש היחיד שבאמת עובד ולוקח הכל על עצמו

limors2

Active member
והוא גם לא רק משדר!

פעם הוא ערך תוכנית! והיום הוא שידר את כל המבזקי חדשות מ3(?) עד 8! מסכן, לא נותנים לו לנוח

tkuihehr

New member
אני חושב שכן

לא שמעתי את 3, אבל מ4 עד 9 בטוח, אוהו, כבר נותנים לו אחריות של שדר ותיק, והוא כולה שנה וחצי בתחנה או משהו

limors2

Active member
../images/Emo45.gifאני זוכרת את הפעם הראשונה

ששמעתי אותו. בחדשות של נראלי 5 בצהריים. ומאז התחלתי לשמוע אותו מלא בכל מקום!

chen010189

New member
מתי הייתה הפעם הראשונה שלך?

חחחחחחחחחח סתם פשוט הכותרת כל כך דרשה את זה

למעלה