מה נראה לכם שיר השירים של שלמה?

אני הכי אוהב

השיר הכי טוב של שלמה ארצי ובטח הכי טוב בכל הזמנים "תרקוד"

ראיתי ת´ירח וחשבתי

"בזכרוני הישן אם יופייך אינו מטעה אותי..." ("ירח"-שלמה ארצי) מה שיפה בעיניי בשירים של ארצי זה שאני מוצא שירים מתאימים למצבי רוח שונים. לא היתיי מצליח לבחור שיר אחד שייחשב הגדול מכולם.

גויעל

New member
השיר שלי ../images/Emo16.gif

האמת אני מתלבטת יש שיר יפה שהול ככה: אני חייל ואל תבכי ילדה(שכחתי את שמו) ויש את אהבתיה שיר אהבה גדול אני אהיה בהופעה ביום חמישי והולך להיות כיף

יש

"אני שומע שוב ברגעי השלווה את ג´ניס ג´ופלין שרה בלוז ישן על בובי מקגיי רביעיה קאמרית מנגנת מוסיקה צלולה מעבירה בי שוב אותן צמרמורות עונג ידועות אבל אני חייל ואל תבכי לי ילדה...." השיר נקרא "שיר חייל" (אני שומע שוב) כתב אותו נמרוד גאון ז"ל שנפל במלחמת יום כיפור, שלמה ארצי הלחין ושר.

פפיש

New member
גם אני

אהיה בהופעה של שלמה ארצי ביום חמישי אומרים שתהיה הופעה אדירה מאחר והוא סוגר את הקיץ

nika

New member
יום חמישי

גם אני הולכת להופעה שלו ביום חמישי בקיסריה...

גריזלדה

New member
איזו שאלה!!

כמובן ששיר השירים הוא "בשבילה אתה מלך העולם". הייתי בהופעה באילת וזה היה השיר האחרון שהוא שר ולדעתי הוא חייב תמיד לשיר אותו כי הוא מדהים. עוד שיר יפה אבל פחות זה- "לא עוזב את העיר".

מגיקל

New member
השירים שלי..

כמה שזה יישמע מוזר, אני אוהבת שני שירים ישנים מאוד "בית חרושת קופי, בית חרושת לחוטים" ו"אני מצטער". אם מישהו מכיר אותם, ויש לו אותם מוזמן לשלוח לי!!!! אני שנים מחפשת! וחוץ מזה - אהבתיה כמובן, ו"אחרי הכל את שיר"...

שני שירים

שני השירים אינם ישנים מאד "בית חרושת קופי, בית חרושת לחוטים" -לקוח מתוך "כרטיס ללונה פארק" שיצא בשנת 1990 "אני מצטער"- לקוח מתוך חום יולי אוגוסט מ- 1988

אין ספק ש...

אין ספק שהאלבום הכי ענק שלו זה "דרכים" וכמובן מתוכו השיר הכי טוב שלו שהוא "אף פעם לא תדעי"....ואחריו במקום השני המכובד נמצא "שינויי מזג האויר"... ובכלל בדרכים יש המון שירי אהבה משגעים. יואל

שיר השירים

לפי דעתי הוא "כבר עבר די זמן" בגריסה שהוא שר יחד עם בן בדיסק אהבתיהם שמיים כחולים

העצלנית

New member
אני הכי אוהבת

את "לב שבור לרסיסים" נמדה לי ככה קוראים לו. הם ניגנו זה הכל ....... הבעיה היא שהוא לא מופיעה באף דיסק שיש לי בבית (ויש כי ההורים שלי חייבים את זה ) חוץ מההופעה בקיסריה 97 שקניתי לעצמי בבת מצווה. ושם יש לו הקדמה נורא ארוכה שאפשר להשתגע. בעצם אני פשוט צריכה לחרוש את כל השאר.

העצלנית

New member
תודהההההההה רבה

ברגע שאני חוזרת הביתה אני הולכת לפשפש בכל מקום בשביל הדיסק הזה.

למעלה