מה נשאר ממני

inbarIL

New member
מה נשאר ממני../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

קיי, אז כשראיתי את התגובות שכפירי ענה לנו בשבת, להרבה מאיתנו הוא קרא בכינויים או בשמות הקשורים לכינויים שלנו פה בפורום, וקלטתי שאני לא מכירה את הכינויים של חלק מכם, ז"א, למה דווקא יש את הכינויים האלו, מה הסיפור מאחוריהם...לכן פתחתי את ההודעה הזו
כל אחד (ושתפו פעולה
) מוזמן לכתוב פה-
את משמעות הכינוי שלו בתפוז
ואת הכינויים שלו בכלליות, ואם רוצים (רצוי&%#$) את הסיפור מאחורי כינויים או כינוי מסויים אז אני אתחיל: משמעות הכינוי שלי בתפוז- אז נכון שחלק מכם חושבים שזה ענבריל
אבל inbarIL זה בעצם inbar (השם שלי
), והמשמעות של IL זה ראשי תיבות של Ivri Lider
עברי לידר:) אז ענבריל זה לא באמת, זה ענברעברילידר
כינויים בכללי- אז בהמשך לinbarIL, שני כינויים שלי באים מזה: ענבריל (ודי ברור למה
) שככה כל העולם קורא לי עכשיו (גם כפיר
) וענבר על ("זה כמו סופר על!!!!!!!!"
גם די ברור למה
) חוץ מזה- "כוסית על", זה בא מאתי
וזה חלק ממילים של שיר שאתי כתבה עליי
"כוסית עולם", אחרי שיום אחד טאובר באה ביציאה של "ענבר כוסית עולם!!!!!!11"
("פשוט התעוררת בבוקר וחשבת שענבר כוסית עולם?!" "בדיוווווווווק" הילדה הזו
) "חהובה", בדיחה שלי ושל השפתיים
"חתולה"
איכשהו הדר הגיעה לזה>< "קוק" בדיחה שלי ושל חברה שלי:) "אחות קטנה"
ויש עוד כמה
וכמובן
- "פיה"..שאין על הכינוי הזה
שתפו פעולה, זה ממש מעניין לדעת מה הולך מאחורי הכינויים שלכם!
ענבר.

ADIQUEEN

New member
אוקיי....

אז הכינוי הוא ADIQUEEN ועשיתי אותו בכיתה ד' חחחחחח
ואין לי מושג איך לשנות

באמת מה ישאר ממני אחרי זה ?!

אוקי אז הכינוי התפוזי הוא די פשוט: פעם, הייתי גרופית של עברי
והניק המקורי שלי היה מרי לנצח (כמו חצי פורום עברי אבל אני הייתי הראשונה אז ..) בכל מקרה אחרי שנמאס לי מזה שכולם חשבו שאני בעצם בחור .. החלטתי לשנות ניק. ואז תומר (כפרעליו) שניהל את הפורום פעם מזמן אמר לי שאני מורי לנצח ומאז אני מורי לנצח. וגם כשניסתי להחליף את זה פתחו עלי חרם
אז כנראה שאני מורי לנצח!!
ושאר ירקות(תזהרו יש לי אלפי כינויים!) טוב כל העולם ואישתו ואחותו בערך קורא לי מורי שזה בעצם קיצור של השם שלי (מוריה), מי שהתחילה לקרוא לי ככה הייתה סבתא שלי והיא היחידה במשפחה שלי שקוראת לי ככה . שאר המשפחה והחברים הכי הכי קרובים שלי קוראים לי מומו שזה כינוי שאחי המציא לי כשהייתי קטנה והוא פשוט נדבק אלי . החבר הכי טוב שלי קורא לי מימה או מימ. והחברה הכי הכי הכי טובה שלי קוראת לי מוּ . אחותי ואני קוראות אחת לשניה שולה , אני לא יודעת מה הסיבה אבל זה פשוט ככה. אנחנו קוראות אחת לשניה או שולה או שולי . ויש לי עוד כינוי שחברה שלי המציאה לי וזה ומומית שזה בעצם נולד בגלל הפלאפונים של פעם , כי פעם כל מי שרצה להיות מגניב היה כותב הפוך על הצג של הפלאפון שלו בכל אופן לי היה כתוב ININ שזה בעצם מומו אבל בגלל שלכולם היה כתוב הפוך חברה שלי הפכה את זה וקראה לי ומומ וזהו זה נדבק. וזה בלי להזכיר את כל הכינויים שדרורי נתן לי בחיי (מוריאלי,מוריקיפליצקי,מוריקיאלי ועוד ועוד ועוד).

בסוף לא ישאר ממני כלום.

טוב, אז ככה- הכינוי פה בתפוז, זה ל-א בגלל שיש לי שפתיים סדוקות. זה חלק ממשהו שכתבתי וישר אח"כ ישבתי שעות וחיפשתי כינוי להרשם איתו בתפוז, אז פשוט רשמתי את זה וזהו. ובגלל זה יש כאלה שקוראים לי שפתיים, וזה מעצבן.
-המוןהמון קוראים לי נופרץ, שזה חיבור של נופר ו-פרץ,השם משפחה שלי. וגם יש כאלה שקוראים לי פרץ חח -יש כאלה שלפעמים קוראים לי נווווופר, בדיוקבדיוק ככה.
-היפו, שחברה שלי קוראת לי ככה מאז שאמרתי לה שאני היפופוטם. -היפר, כי יש הטוענים שאני היפראקטיבית בטירוף. -"יאאאלדה" שרק אחד קורא לי ככה
-"אגוזי" כי זה חלק מחבילה(אגוזי,פיסטוק,מקופלת,בוטן). -שמן/דובי/פנדה. איתוש קורא לי ככה
-חחחחח.. קיפוד, יש סיפור מצחיק מאחורי זהXD -"אשת הסודות" שחברה שלי קוראת לי ככה
-הוא קורא לי חציל סקסי
-בן קורא לי פצצה כי פעם עשיתי משהו מצחיק
-חח המון ואפילו המשפחה שלי קוראים לי שתיינית/נרקומנית/פושעת/מסוממת
-והנסיך הקטן קורא לי נסיכה חח -הא כן, איזה מישהו קורא לי משה ואני קוראת לו רבקה.

../images/Emo214.gifלרגע כמעט כעסתיייי

לא ראיתי ברשימה שלך "פיה" ואמרתי בקול "מה זה? היא שכחה מהכינוי הגדולללללל" ואז ראיתי פיה.
ואז נרגעתי.

Miss Nat

New member
טוב הכינוי שלי דיי מובן...לא?

חחח כולם בבית ספר קוראים לי נט.. סתם קיצור של נטלי, אז פשוט הוספתי לזה את Miss והנה הכינוי. :) כינויים נוספים: נטליה,נטוש,נטשה,גוזל, ו... זהו? טוב לא עולים עוד כרגע לראש.

אשה שמחלקת ממתקים../images/Emo3.gif

או אש"מ איך שבא לכם לקרוא לזה.. שורה מהשיר יום טוב של עברי לידר.. מאז זה כר נהיה אופי.. כן.. אני מחלקת ממתקים
שמות נוספים:.. אתיק, טושטוש, אש"מ וזהו נראה לי

../images/Emo126.gifסיפרתי את זה פעם בפורום עברי אבל הנה,

שוב
בכיתה ט' הייתי בטיול מאורגן כזה לאירופה, טיול בת מצווה מאוחר, היה לנו נהג בלגי חמדמד שקראו לו בארט. אחד הילדים באחד הימים המציא לי את השם מנטה, ואז, כשהיינו בתור למסעדה בדיסנילנד הילד ההוא שאל את בארט "אתה יודע איך קוראים לה?" ובארט כזה "נטע?" ואז הוא אמר לו "לא, מנטה!" ואז בארט אמר "הו מנטה! יו'ר סו רפרשינג" באותו זמן היה לי כינוי אחר בתפוז, דולסה/דולצ'ה נטע בגלל שהייתי גרופית של דולסה מריה, אבל נעזוב זה, בקיצור באוגוסט האחרון רציתי לשנות שם, ואז החלטתי לחזור למנטה, ואז הוספתי את הרפרשינג, בגלל בארטי, וזהו. מאז אני רפרשינג מנטה. *ד"א, הסיפור בתור למסעדה לא ממש מדויק, אבל אני לא בדיוק זוכרת איך זה היה, משהו בסגנון. העיקר שהוא אמר לי "הו מנטה יו'ר סו רפרשינג"
ד"א, בארטי ואני נשארנו בקשר, ואנחנו מדברים מדי פעם במסן והוא היה פעמיים בארץ ופעם אחת הוא בא אלי הביתה וזה.. נשמה! [אז הוא היה בן 27, עכשיו במרץ הייתה לו יומולדת 30!!! זקנצ'יק] כינויים נוספים: אבא שלי קורא לי או נטוש או קוקי יש הרבה אנשים שקוראים לי נטוש יש אנשים שקוראים לי ריפרשינג שזה ממש משעשע, יש כמובן מנטה, פעם ילד אחד המציא לי את הכינוי "אנטנה"
וזה דפוק, בהתחשב בזה שאני מטר ובמבה. אה כן, כשהייתי קטנה אמא שלי הייתה קוראת לי דרדס, ולפעמים עדיין מתפלק לה. פאק. חפרתי. ביי ביצ'ז. לילה טוב

הכינוי שלי../images/Emo6.gif

טוב, אז מי שמכיר אותי פה מהימים העתיקים יותר של פע"ל יודע שפעם קראו לי "יעל טאובר", כשמי כן הייתי!
מזה באה השורה בחתימה "לשעבר יעל טאובר
". אחר כך שיניתי את הכינוי שלי מחשש לאנסים ומאנשים שאני לא רוצה שיקראו את ההודעות שלי וידעו שזו אני, אז ישבתי מול שירונט שעות מול השירים של עברי וחשבתי איך אני אקרא לעצמי, בסוף יצא "נשברו לך הכנפיים"
וזה מצחיק נורא כי בדיוק בתקופה הזאת עברי התחיל את הסיבוב חורף עם השיר "כנפיים" בפלייליסט אז בכל פעם שהוא התנגן איזו נשמונת התקשרה אלייD: והתחלתי ממש לאהוב את השיר. כינויים נוספים שיש לי... טאובר - נו, הבנתם
טוּבי - כל הצופים קוראים לי ככה, עיוות של השם משפחה
טוֹבי - כי עומר עילגת
יולי - כמה חברות
יוליה טאוברניצקי - היה סיפור בכיתה ז' שעבדתי על כמה חברות שלי שאני בכלל מרוסיה ועליתי לארץ, ומשם זה התגלגל למורה לשל"ח שלי שהיה בטוח עד לפני כמה שבועות שיש לי דם רוסיD: יול - כוכבצ'
איזרבלה - אני וחברה טובה שלי קוראות אחת לשניה בכינויים מוזרים, וככה יצא לה
אני קוראת לה סטוצ'
נראה לי שזהו
אה, וענבר קוראת לי אמי!

טו-אוב.

נדמה לי ששאלו אותי על הכינוי בפינה של מתן, אבל נספר שוב [בחוסר הומור מוחלא. תולדות האומנות גרם לי להתנזלות המוח
]: בהיותי ילדה קטנה ותמימה ומקפצת כמו היידי בת ההרים, הגעתי ל"תפוז". אחרי ש9שקד דגן ו99שקד דגן היה תפוס, החלטתי שכל המרבה הרי זה משובח! והוספתי עוד 9. מאז אני עם הכינוי הכה מכוער הזה. ולגבי כינויים- יש 20,000+-, ניתן את הנבחרים
שקדה- בכל צורת ביטוי אפשרית, משלל חברות. למה? נו, לא ברור?
קדי- הכינוי הרישמי של אחי
אפרו- גילגול של אפרופו וחיקוי מוזר בעליל של המתופף של קרן פלס. אל תשאלו. עוד כיוני של החברות. קוקידה- כינוי מאת סבא
שקיה- כינוי נשכח של החברה הכי טובה במשך 10 שנים שיום אחד החליטה שלא בא לה עלי ופתחה בשתיקה [כן, היא סוגשל מתנהגת כמו ילדה בכיתה ב']. ג'וקה- אבא והשמות שלו
שקדי, גוזלי, אפרוח, שארכינוייםחמדמדים- תנו ניחוש. [כן, אמא
] מממ.... יש עוד משהו מעניין?
נראה לי שנתתי כיסוי על הכל! אה, יש גם שקדיה, של המחנכת בעיקר, כי גם לבת שלה קוראים שקד וזה

*אזהרה חפירות בדרך*../images/Emo11.gif

אז הכינוי בתפוז זה NG זה מורכב מהרשי תיבות של השם והשם משפחה שלי. ואני אחלום לנצח זה כמובן מהשיר של הקספרים שליווה אותי באותה תקופה שפתחתי את השם משתמש. נועהסטלה או סטלה או סטלוש או סטלי-בגלל שאני דיי מסטולה. קוקי-מאיזה כיתה ח ככה,אחרי שקראתי לכולם ככה הם קוראים לי. קוקית/קוקית הסלב-דימיט קורא לי קוקוי-קופיקו קוראת לי. בובי-עיוות של קוקי. וודקה-התחיל מבדיחה על בירה. העון-רק 3 אנשים קוראים לי ככה,היפוך האותיות של השם שלי עובש-עיוות של נועוש נוני/נונה-מהשם נועוש-מהשם אחותי/אחויה/אחוקית-חברות שלי מראות חיבה אנג'י-מהכינוי ילדה שלי- כפרע-כפרע קוראת לי נועה הסלב/סלב/סלבוש-התחיל מבדיחה על מישהי ופשוט נדבק סבתא-חברה שלי. נועית-כינוי בלעדית של ידידשלי זונה-חברה שלי,לפעמים אמא שלי בצחוק. ביאצ דה טיטאל-אחי. רלו ונמו-אחי המציא. אישתי-בעלי
אהובתי/יקירתי-ליש. רומניה/גנבה-חברים[בגלל העדה שלי וזה] יש עוד אני פשוט לא זוכרת. אז מוזמנים להמציא לי כינוי חדש/לבחור אחד.

matanky

New member
מתנקי ../images/Emo2.gif

גאד, זה כזה ישן... אבל שיהיה חח.. בערך לפני 4 שנים- קצת פחות אני וידידה שלי הולכים בבית ספר, ופתאום היא קוראת לי מתנקייייי, וזה היה כזה מגניב היא ממש אהבה את זה ומאותו יום התחילה לקרוא לי מתנקי, ואהבתי את זה כי זה מגניב
מתנקי, זה חמוד כזה.. ומאותו יום פשוט כל העולם בערך קורא לי מתנקי, בין אם זה משפחה בין אם זה חברים ידידות וכו'.. וגם האימיל שלי, הכינוי שלי בכל האתרים באינטרנט
בין אם זה מקושרים, בין אם זה תפוז, וסתם להיכנס לצ'אטים למיניהם ולהסתלבט על זקנים עם חברים
חחחחח... עוד כינויים- מתני, חחחח ה-י' הזאת שמוסיפים לכל שם
אז זה סבבה מתנה, הבעל של דודה שלי קרא לי ככה סתם כי הוא אהב את זה חחח מתנקיפליץ, אני לא אפרט יותר מדי
מתנסקי, שדרוג מוצלח של מתנקי
שבוצע ע"י ים חחח ואני חושב שזהו, כעיקרון הנפוצים ביום יום זה מתני וזהו
ומתנקי כמובן

למעלה