מה נשים אוהבות בגברים

• פותח הנושא NSAM
  • פורסם בתאריך

NSAM

New member
מה נשים אוהבות בגברים

בוקר טוב. על מה הנשים מסתכלות בעיקר אצל גברים? קראתי באיזה מקום שיש שמסתכלות על הידים או על הכתפיים.. ומה באמת חשוב לכן היופי או האופי?

jessy19

New member
זה אינדיבידואלי

זה שונה אצל כל אחת: אני בד"כ מסתכלת על העיניים ועל מה שהן משדרות. לי אישית חשוב אופי טוב וגם יופי כי מה לעשות יופי קשור למשיכה...

אכן, זה אינדיווידואלי...

אני אוהבת עיניים, להביט אל תוך העיניים ולקבל את מה שיש שם... העיניים משדרות את הרגשות וגם את המחשבות. דרך העיניים ניתן להכיר את אופי האדם, וזה מה שחשוב לי. בנוסף אני תמיד נהנית להסתכל על כל דבר, שהוא הרמוני. הצורה החיצונית לא משנה לי, כל עוד יש בה הרמוניה...!

NSAM

New member
וגבר רגיש מה אתם חושבות?

מה אתן חושבות על גבר שמראה שהוא רגיש..מה דעתכן? זה מוריד מ"גבריותו" או שזה יפה בעינכם?

מאוד מאוד תלוי עד כמה הוא רגיש...

האם הוא רגיש עד כדי בכיינות ואובדן חוט שידרה? האם הרגישות שלו הפכה לקטנוניות ולהאשמות כנגד כל העולם? אם התשובות על השאלות האלו הן חיוביות, אז זה גבר, שאני לא אוכל להעריך כגבר, אבל... אם הוא רגיש באופן רומנטי, תומך ולפעמים מרשה לעצמו לבכות, אבל יודע לבנות את עצמו וגם את בת הזוג שאיתו, זה כבר משהו אחר לגמרי.

NSAM

New member
תשתפו אותנו במה שאתם מעונינות

תשתפו אותנו איך אתם אוהבות את הגבר שלכן.. אני יודע שגם זה משתנה בין אחת לשניה. אך תנסו לתת איזה קו מנחה. כגון : 1. גבר שמקשיב 2. גבר רגיש זה טוב או לא 3. גבר שלא אוהב כדורגל 4. גבר שהוא שונה ממכם..

רק על עצמי לספר ידעתי...

אין לי מושג "מה נשים רוצות", אבל אני (בהנחה שלא הייתי נשואה) אוהבת: רגישים ביישנים שקטים חכמים מקשיבים ומתמסרים

keren1980

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק לא תימני - אין תימני לארג'!

LCA

New member
למה קמצן?

זה יכול להיות לארג' בכסף או לארג' באהבה.. אהבה בלי גבולות...

Sefy

New member
אני רחוק מלהיות קמצן, אהבה או כסף

אני אוהב לתת ומכל הלב, במיוחד כשיש לי למי לתת. כל מי שמכיר אותי באופן אישי יעיד על זה. שאלתי את השאלה, כי אני לא מכיר את הסלנג' הישראלי, כי מה נעשה אולי אני גר בארץ אבל לא מחשיב את עצמי כחלק מהארץ. אז לא הבנתי למה את מתכוונת בלארג'. וגם לא כל כך הבנתי את התגובה שלך

leper

New member
מה קרה שם?

זה נראה כאילו יש סיפור עסיס מתחת להתנגדות הרבה לתימנים... ספרי אחותי, שתפי...

keren1980

New member
הלכתי עם תימני לקניון....

תבין, אחרי איזה 4 שעות של קניות (בשבילי כמובן - הוא אין מצב שיקנה משהו) אמרתי לו..... בוא נלך לאכול בקומה העליונה... ההוא: "בואי נקנה בסופר גרעינים שחורים וקולה גדול... ונשב לנו בשולחנות..."

leper

New member
ג ד ו ל ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

קרעת אותי....

nikilove

New member
נו באמת!?!?../images/Emo2.gif

אופי או יופי?!?!? ברור שיופי זה חשוב..כי עם אני אהיה עם מישהו שאני לא נמשכת אליו פיזית...בסופו של דבר אני אבגוד בו... (וזה לא רק אני ככה...כולן יודעות שזה נכון!) אני מאוד נמשכת לידיים..אני צריכה ידיים גדולות וחזקות, שיודעות לחזיק אותי בעדינות אך עם רגש... כמובן שגם חזה שרירי ובטן עם ריבועים לא תפריע...
ולא לשכוח שכול זה טוב..אבל מאוד חשוב שיהיה גירוי שיכלי!

ebony

New member
אני מסתכלת על המבט..

הוא צריך להסתכל לי ישר לעיניים לתפוס את המבט שלי
העיניים יכולות לומר המון... ואני אוהבת אותם עם ביטחון... אבונית

למעלה