מה נשים באמת רוצות? שליטה.

kiticat

New member
מה נשים באמת רוצות? שליטה.

המחשבות לא מפסיקות ואני מוצאת את עצמי מתכננת את יום ראשון בערב. מה אני אלבש. כבר היה לי מושג. שמלה ג'ינס בצבע אפור- שחור עם כתפיות בצבע בורדו. מגף בורדו גבוה. עגילים גרנדיוזים. איפור מעושן, ומבריק מדויק ונוצץ. גם אם הוא עדין. שיער כנראה אסוף, צמיד עדין מכסף ושרשרת מינלמסטית. אני מרגישה סקסי כשאני חושבת על זה. אני רוצה להרגיש סקסית. אני רוצה לגרום לו להרגיש שאני סקסית. אני מרגישה שאני משחקת איתו משחק. אני מכירה את עצמי. אני עובדת קשה בשביל מה שאני באמת רוצה. לא. אני לא רוצה אותו. אני רוצה שהוא ירצה אותי. אני רוצה להרגיש סקסית, לפלרטט עם הבנים השונים בשולחן בצורה עדינה ומרוזמת, ולא להתייחס אליו כמעט בכלל. אני רוצה שהוא יתפתל. יתפתל מהמחשבה שהיה לו הזדמנות והיא פגה. אני רוצה שהוא לא יבין מה עובר עליו. אני רוצה שהוא יגיע למצב שבו אני אוכל להגיד לו- "לא תודה." אני רוצה להיות סקסית, כי סקס זה כוח.

leper

New member
השליטה שאת מדברת עליה

מבוססת על מבנה חיצוני. אני מבטיח לך שבגיל מסיום המבנה הפיסי שלך כבר לא יגרום לכל הגברים לסובב את הראש אחריך, ואז את נופלת לבור של עצמך... את התרגלת ליחס מסיום ולפתע הכל משתנה, את מנסה כל מיני שיטות לחזור להיות האדם שהיית, את מחפשת אחר העוצמה והיא פשוט לא שם. וכל מה שנשאר לך להתרפק עליו זה העבר. תשאלי את פינקס הקטן אם את לא מאמינה לי.

Vdrums

New member
תשאלי את פינקס הקטן, אהבתי ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

חזק LEPER

דוVשה

New member
שליטה

זה דבר משכר, זה דבר שיכול להזרים המון אנדרנלין, זה דבר שנותן כוח, זה דבר ממכר. וכמו כל דבר ממכר, זה יכול להרוס. משתמשים בכוח לדברים מסויימים בצורה מסויימת. אחרת, זה יכול להרוס הרבה יותר מאשר לבנות.

למעלה