מה נשים (ישראליות) רוצות..

goahead

New member
מה נשים (ישראליות) רוצות..

מה נשים רוצות היא שאלת השאלות בה עוסקים בעיקר הגברים מאז ועד היום,התשובה היא למעשה עניין של תקופה,מנטליות,וכו..ישנם דברים בסיסיים שאינם השתנו במהלך האבולוציה כמו למשל רצון האישה לגידול ילדים,ומציאת בן זוג שיתמוך בה כלכלית,נפשית וכו..אפשר להגיד שבמהלך ההיסטוריה רצונות נשיים אלו לא השתנו אלא רק תורגמו למושגים ששייכים לאותה תקופה, אני אתמקד דווקא במנטליות של רוב הנשים בישראל,לא כולן כמובן: החברה הישראלית ככל שהיא תתיימר להיות מתקדמת,מודרנית,ופתוחה,רוב האוכלוסיה עדיין מתנהלת לפי תפיסה די עתיקה ופרימיטיבית,אני קורא לזה "תסמין האמא הפולנייה" שהמאפיינים של תסמין זה הוא : " אני מקווה שהבת שלי תתחתן עם עו"ד או רופא לפחות" או משפט כגון : " אז מה ההורים של החבר שלך עושים" משפטים שמוכרים לכולנו,לפחות לרובנו. אז מה הבחורה הישראלית מחפשת? ברוב המקרים בחור טוב,אבל מה זה בחור טוב? 1. רצוי שיהיה עם תואר (לא תואר באומנות כמובן) משהו בכיוון של משפטים,כלכלה וכו.. 2. בחור שיהיה סגור על עצמו לגבי מה הוא רוצה לעשות בחיים,שלא יהיה מתוסבך (הרי רק לנשים מותר להיות מתוסבכות..) 3. כדאי שהבחור יהיה מוצא חן בעיני האמא של הבחורה (תסמונת "האמא הפולנייה") אחרת לבחור יורדים הסיכויים עם הבחורה. 4. מאצ'ו, בניגוד לכל ההצהרות של הבחורות הישראליות,על כך שנמאס להם מהגבר המאצ'ו הישראלי המצוי,בסופו של דבר בתת מודע אתם נמשכות לסוג הזה של הגברים,במודע,או שלא במודע,מחפשות גבר שיהיה החלטי,לא רכרוכי,שיהיה עם נפש של איש עסקים,ולא עם נפש של משורר רגיש,בסופו של דבר אתן מחפשות את הגבר שיביא את הג'ובות הביתה. נהוג לחשוב שנשים בימינו לא שמות קצוץ על מה שאומרים,וביחוד מה הדעה של המשפחה לגבי הגבר שהיא הביאה הביתה,אז זה ממש ממש לא ככה,לנשים הישראליות יש עוד הרבה מה ללמוד על פתיחות במערכת יחסים,ויציאה מהמסגרת של "אני מחפשת גבר מבוסס" קחו דוגמא מהמנטליות הארופאית,הפתיחות בחברה הארופאית היא מאוד מתקדמת יחסית לפתיחות בארץ,אני מתכוון לפתיחות במערכת יחסים כמובן. עוד דבר,כל העניין שנשים ישראליות מחפשות גבר שלמד תואר אקדמי,זה לא משום שהן מחפשות מישהו עם יכולות אינטליגנטיות של איינשטיין,אלא היא מסתכלת רחוק יותר,בצורה פשוטה כדי שתבינו המשוואה היא כזו: בחור עם תואר=סיכוי שימצא עבודה מכובדת עם כסף טוב=אפשרות לגדל את ילדי מבלי לדאוג כלכלית לרווחתם. שורה תחתונה,גם אם אין לך תואר אקדמי,אבל את מאוד מבוסס (ירושה,עסק מצליח) ובקושי סיימת תיכון,אבל יש לך כסף מפה עד להודעה חדשה,אז עברת את המבחן אצל הבחורה. פשוט כל כך,וגם מקומם,למה..? היום כבר לא מספיק שתהיה בחור נחמד,עם עבודה רגילה משכורת ממוצעת ולא בשמיים,אלא אתה חייב להיות בעל סטטוס של אקדמאי,אפשר להתפשר על הנחמדות שלא תהיה במאה אחוז. היום שמתחילים קשר עם בחורות בארץ שאלת השאלות היא "אז מה אתה מתכוון לעשות בחיים?" השאלה הזו היא די שיגרתית אבל התשובה עליה יכולה לקבוע את המשך הקשר עם הבחורה. קשרים זוגיים היום בחברה הישראלית הם עם מלא אינטרסים כלכליים ברובם,והדבר החשוב ביותר במערכת יחסים שהוא בעצם האם אני באמת מתחבר לבן זוג שלי? או שאני נמצא איתו בשביל הכסף,המעמד או התואר,ברוב המקרים נשים בישראל מחפשות את הסטטוס הכלכלי,החברתי,וכו... אני מניח שהדברים שרשמתי יקוממו הרבה נשים,אבל בסופו של התהליך,נשים בגילאי 24-25 פלוס..זה מה שהן מחפשות,שוב רוב הנשים,לא כולן. אז לצערי, גם אחרי שנות האלפיים, נשים בישראל מחפשות את העורך דין,או את הרופא,שבמקרה הטוב יביא כסף,במקרה הפחות טוב יש לו לפחות את התואר רופא,סטטוס חברתי גבוה.

אוקיי, אבל לא הבנתי מה אתה רוצה

א. נכון, יש הרבה נשים כאלה. ב. אתה לא חייב לצאת דווקא עם אחת כזו. ג. מה רע בלשאוף לעתיד עם בחור מסודר? (לא מדברת על כאלה ששוללות כל אחד שאין לו תואר או יתרה של כמה עשרות אלפים בעו"ש)

עזבי.. נו...

כנראה הוא ראה יותר מדי בחורים עם מכוניות עם גג פתוח ולידם יושבת כוסית פצצתית... והוא חושב שזה מה שגורם לבחורות ללכת עם הבחור... הממ יש גם מקרים הפוכים אתה יודע... חוץ מזה מר בחור.. אני לא ראיתי בחורה בגיל 16 ששואלת מישהוא בגילה על המצב שלו... כי מה לעשות שבגיל 25 כבר חושבים על דברים אחרים מאשר בגיל 16... עכשיו שתוק ותחשוב על מה שכתבתי לך פה....

זכוכיות

New member
הבחור שלי על סף לימודי הביולוגיה,

הכיוון וטרינריה, תנאי קבלה בשמיים (הוא -חייב- להצטיין בביולוגיה כדי להתקבל לוטרינריה בארץ), לימודים קשים, סיפור של לפחות 7-8 שנים וכו' וכו'... וככה, שניה לפני ההרשמה הכלבה חטפה דלקת אוזניים, ועל כן קפצנו לוטרינר. השניים התחילו להתקשקש, על מה? וטרינריה. מה עשה אותו וטרינר? ניסה להציל את נפשו התמימה של בן זוגי בעל הפוטנציאל הגבוה מחיי וטרינר עלובים. הוא הסביר לו כמה לא כדאי, כמה שזה קשה אבל בעיקר לא משתלם. כמה שהשוק עמוס ואין עבודה, שהוא ושאר הצוות באותה מרפאה ספציפית עובדים בשכר של 25 (!!!!!) ש"ח לשעה, שכדי לפתוח קליניקה משלך אתה צריך להשקיע לפחות 50,000 דולר התחלתיים, ושמר בוס, בעל הקליניקה, נמצא גם הוא בקשיים כלכליים כי באותו רחוב בדיוק, כמו בכל רחוק אחר בכל עיר במדינה, יש קליניקה מעבר לכביש, בהתחלה, בסוף, ועוד 8 באמצע... הוא מהסס, אני משכנעת אותו דווקא כן ללכת על זה, זה מה שהוא תמיד רצה, זה לא "ג'וב"- זו שליחות. חד משמעית. אבל אני עדין גאה להגיד שיש לי חבר גאון. כזה שמסוגל להיות מה שהוא רק ירצה, שמסוגל להצליח בגדול. לא כי אני חולמת על המליונים, אלה כי זו מעלה מבחינתי. פשוט מעלה. יש לי חבר מצליח. זה מה שהאישה הזאת רוצה.

למעלה