מה נשים מעדיפות

תראה/תראי [../images/Emo4.gif]

ההודעה בכניסה לפורום על כך שאדם בן 18 או לא, היא לא רעיון שלי. היא הגיעה אליי בעסקת חבילה עם הפורום. אני לא קובעת את הכללים. לי זה ממש לא משנה מה הם גילאי המשתתפים הפורום, כל עוד הם תורמים לרוח הפורום.

אני אישית מעדיפה..

בבחור פנים יפות זה כל כל מושך לעין . גבר חסון לא ממש "בחלום" שלי , אני אוהבת אותם ממוצעים ורגילים. מעניין...מה התשובה של הבנים לגבי בנות?

spider kisser

New member
מה נשים מעדיפות

בגלל שאני לא יודע מה טווח הגילאים פה, אז ההודעה מכוונות לגיל 15-17, אז תחשבו מה הייתן עונות אם הייתן בנות 15-17. הנה השאלות: מה נשים מעדיפות בגוף של בבנים
א. קוביות בבטן, אך חזה לא גדול במיוחד או ב. חזה בולט, אך בטן שלא רואים בה את הקוביות (לא שמן) מה נשים מעדיפות בכללי
א. פנים יפות או ב. גוף חסון כמובן שאין לי שום דבר נגד אנשים בשריים, והשאלה היא בגלל שזה פשוט מעניין אותי (וכי לא עונים לי בפורום אחר...), אז אני אשמח עם תענו לי...

night mistress

New member
ואם אני בת 23..אסור לי לענות..

תוך שניה גרמת לי להרגיש זקנה..
ועכשיו אני דווקא אענה.. קוביות עם חזה מפותח יש? אן אין אז אני אקח את הכתפיים הרחבות בלי הקוביות.. מה לעשות..כתפיים זה הקינק שלי.. ואני מעדיפה את שתי האופציות..אבל אם אין ברירה וצריך לבחור אז פנים יפות..

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

מצטערת לקבל את פנייך בצורה הבאה אבל אין לי יותר מידי ברירות... הכניסה לפורום מותנית באם גילך הינו מעל ל-18 שנים. אז אני מבינה שאתה לא. מקובל עליי, כל הבא ברוך הבא, אני לא מגרשת מה אף אחד. אבל אל תבקש מענה על שאלה שכזו בפורום האוסר כניסה לגילאים המוזכרים בהודעה.. ועוד נקודה קטנה, בלי שום קשר, בשרניים. לא בשריים...

balck snow

New member
תשובה ...

לא כותבת פה , ראיתי את ההודעה בהודעות הנבחרות והיה נורה בא לי לענות
לא ממש איכפת לי מקוביות אז אני חושבת ב' לשאילה השניה , עדיף פנים יפות זה יותר נעים ומושך.

כל עוד הפרצוץ לא מכוער כלומר סביר

פלוס, לא מפריע לי אבל הגוף מאוד חשוב לי. וקוביות ותר מחזה.

lihi t

New member
מה נשים מעדיפות?

אני חושבת שזה מעט יותר עמוק מפנים יפות או קוביות בבטן. רוב הנשים שאני מכירה רוצות ויעריכו יותר בחור שיכבד אותן, שיבין, שיזרום ושאוצר המילים שלו יסתכם ביותר מ"חבל על הזמן".

גיל 15-17.....

אתן לא נשים אתן נערות. ואני מקנא בכן.... :( אני גם רוצה לענות... אפילו אם אני זקנה בת 20 שיהיה גבוה, סקסי, מחוספס... שיהיה לו חיוך מקסים, שלא יהיה מפותח מדיי (מבחינת שרירים) אבל שלא יהיה נערי... :)

sue aindianit

New member
לדעתי...

שלום לכולם!!! אני טיפוס יותר של גוף אני אוהבת גבר מחוספס בפנים לא בובתי שיהיה גבר!!! וגוף אני חולה על כתפיים רחבות וגבוה מתה עליהם גבוהים !!! |שריף |

swirrrly

New member
נכנסתי דרך השער ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

הראשי של תפוז, אני לא יודעת שום דבר על מגבלת גיל...
אהמ.. אם כבר צריך לבחור, אז עדיף פנים יפות
גם גוף אפשר לפתח...~_~ ואני לא יודעת בקשר לשאלה הראשונה :S

יוזיקית

New member
מה אני מעדיפה

אם תיכנס לבלוג שלי אני בתוכה שאתה תגלה מה אני מעדיפה ומה עוד כמה בנות כמוני .

שאלה שאלתית

פנים זה הכי חשוב, גוף לא ממש משנה לי. כתפיים או קוביות - ממש לא משנה לי, מצידי שלא יהיה אף אחד מהם. חשוב לי הבנאדם, ובאופן כללי אני לא ממש מחפשת חתיכים, אלא יותר רגילים. אז עניין הגוף לא עקרוני בכלל, וכנ"ל הפנים. למרות ש- על הגוף באמת לא חשוב, אבל בפנים חייב להיות משהו שעושה לי את זה. משהו שמסקרן את העין.

grwa

New member
בת 30-מותר לי? אהמ...

החוספסים דוקא משדרים כוחניות יתר שזה בדרך כלל מתקשר עם אגרסיביות ושטלתנות (אחרת למה הוא צריך להיות כל כך שרירי?) לי כאשה זה פחות נעים. גבר עם פנים יפות אפילו יהיה רזה ולא במיוחד מפותח, מושך בעיני יותר. אם כי ...גם אני מעדיפה גבוה ובעל כתפיים !

גבוה ורחב לא מקרין חסינות?

ולהשכלה כללית..... גברים שמוציאים אנרגיה בחדר כושר, ומן הסתם לא חסרים להם שרירים....הם לא בהכרח צריכים אישה בכדי להפגין עליה את הכוח שלהם והשתלטנות...להפך, הם לרוב רגועים יותר. לעומת זאת, גבר שבחברה הוא נחשב ל"אפס"<מדוכא בעבודה, מבוטל ללא מקצוע או סתם בהמה - וחלילה לי מהכללות> ינסה לעשות "שרירים" על בני ביתו, כי אם הוא לא היה אפס, אין לו מה לנסות להוכיח. אז ממש אין קשר בין מבנה גוף לבין התנהגות, ואם בכל זאת מבנה הגוף מרתיע אותך ומאיים עליך - תבדקי מאיפה זה בא לך, כי זה ממש לא בא מהבחור שמולך, הטראומה היא פרטית שלך.

cast a

New member
ממש לא נכון

הרבה "גברים" או נערים תקראי לזה איך שתרצי, הולכים ומפתחים שרירים בגלל לשפר את הדימוי העצמי שלהם, וברגע שיש להם את הגוף הנכסף הם הולכים ומשוויצים בו לכל העולם, ומה שבעצם הם מנסים לשדר זה ש'לא כדאי להתעסק איתם' או משהו כזה.. אני לא אומר שכולם ככה, אבל חלקם כן. אז ממש אין שום קשר לטראומות אישיות וזה היה ממש לא במקום.

למעלה