מה נשים רוצות בסקס ?

מאמר שחובה לכל גבר לקרוא!

קצת מצחיק, קצת מוקצן, וכמובן שצריך להתאים אותו לכל אישה בפני עצמה (עוד לא יצאנו מפס ייצור..) , אבל בגדול - מאמר טוב! (לדעתי לפחות). אז קדימה , משימה יומית
לקרוא ולהגיש לי בסוף היום סיכום בן 100 מילים

Multik

New member
Aaaaaaaa ???????

Baby dolls and other pajamas is not for us but lacework vest it is really good

Multik

New member
Please put your texts in

In your massage and not as an attachment other way i can`t read them! Please

דנטל

New member
לא מקובל עלי שהיא מייצגת אותי

היא כותבת בשם המין הנשי, שאני כידוע חלק ממנו, ולא מקובל עלי שהיא מייצגת אותי. מקובל עלי רק שתכתוב בשם עצמה. נכון שהיא חתומה בשמה ולא בשם "המין הנשי", אבל גברים קוראים את זה וחושבים שיש פה איזה שטאנץ, בעיקר לאור העובדה שבשם המאמר כתובה המלה "לנו". היא עושה אשליה שסקס עם אשה זה איזה משהו מפס יצור. מצטערת, אני ממש לא מזדיינת כמוה ולא מעונינת להזדיין כמוה. בעיני, היא משעממת. יכול להיות שהיא תמצא את הזיונים שלי משעממים. שורה תחתונה - כל אחת מאתנו אוהבת דברים אחרים, רק שהיא זו שכתבה את המאמר והיא זו שהשתמשה במלה "לנו", ולצערי יש יותר מדי גברים שיקראו את זה וגם יחשבו שזה מתאים לכולן. זה לא

Vdrums

New member
היא לא מייצגת אותך, תפסיקי לחפש

מתחת לאדמה, גבר שחושב שהיא מייצגת את כולם בטוח גם חושב עוד הרבה דברים מכלילים. תצאי מנקודת הנחה שאנשים נורמלים מבינים שיש בן אדם מאחורי כתבה שחושב דברים מסויימים ולא כל כתבה זה סקר של מינה צמח (שגם הוא כמובן לא אומר כלום) הבנו שלא אהבת את הכתבה, אף אחד לא אמר שהוא מייצג אותך שם. לא צריך להיות קדוש מעונה.

אבל היא כן מתיימרת לייצג

היא מתעקשת לדבר ב"אנחנו", מנסחת את דבריה כקביעות עובדתיות ובכלל חושבת שהיא גורו. בסך הכל, מדובר בפקאצ'ה תל אביבית עם אינטליגנציה בינונית ומטה, אז קצת צניעות לא הייתה מזיקה לה. אין לה את הכלים לדבר על "נשים", מקסימום על עצמה וכמה חברות שלה. במקרה כזה, היא לא הייתה מרגיזה איש.

אבל זה ברור שכל אחד הוא שונה

הכתיבה שלה מצחיקה (אותי לפחות), היא מעלה נק' מהיום יום שאותי שעשעו. אני חושבת שגבר שחושב שאישה היא שטאנץ הוא אידיוט בכל מקרה ולא משנה איזה מאמר הוא קורא או מי כתב אותו.

../images/Emo51.gif על הבאת המאמר לפה.

את הכותבת עצמה אני מסמפטת לרוב מקריאת מאמרים שלה ב'בננות'. אבל דווקא המאמר הזה לוקה בחסר ובעובדות כל כך לא נכונות. לאו דווקא לגביי, אלא לגבי עוד נשים שאני מכירה, ואני אלך לפי סדר המאמר שלה: לא כל אשה שחודרים לגוף שלה מתאהבת. אין זהו שקר כלל וכלל אם אשה אומרת שהיא רוצה רק זיון. ויותר מזה, קארין טוענת שאם אתם רק שותפים למיטה, תן את כל כולך ואחרייך תותיר אישה מחייכת. זה קצת נוגד את האימרה שכל אשה מתאהבת בכל זיון, לא? אם מישהו יגיד לי 'אני כבר מת להגיע הביתה וללקק לך את החור של התחת', אני אקיא עליו תוך שנייה והוא כבר יהיה בטוח שלבית לא כדאי לו להגיע. יש נשים שדווקא ריבוי התנוחות בהמלך הסקס, הוא זה שעושה את הסקס ל'זיון המאה' כנאמר ב'אינסטינקט בסיסי'. בנוגע לאיסורים השונים, זה גם משתנה מאשה לאשה. בעקרון, לא הייתי רוצה שאת המאמר הזה יקרא מישהו שהולך להיכנס איתי למיטה הערב..

למעלה