מה נשים רוצות בפסח?

מה נשים רוצות בפסח?

ככה בהפתעה, בלי התראה מוקדמת נפל עלי שבוע חופש! מה עושים עם זה???? אחרי מרוץ עכברים של 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע, מהעבודה ללימודים (מהלימודים למיפגש
), וחוזר חלילה. פתאום יש לי זמן פנוי! אז אמרתי לעצמי - עצמי! קדימה, זה הזמן לעשות את כל מה שאין לך זמן בשבילו. ללכת לבריכה. לבקר חברים. לטייל. וכמובן לא לשכוח את החשוב מכולם - ללמוד! אבל מה, עצמי לא מקשיבה לי.
אין לי חשק לעשות כלום! בטן גב במיטה מהבוקר! לא זזה, לא קמה, לא אוכלת לא שותה לא כלום! ה
-ים מחכים מיותמים על השולחן, וה-
נטוש למטה. אז מה התוכניות שלכם לחופש ? (אולי תתנו לי קצת מרץ לקום
)

xomri

New member
מה נשים רוצות?

אנ'לא יודע... אולי ספארי? מתי הייתם פעם אחרונה בספארי? נכון..פאדיחות,אבל תנסו לאמץ איזה זאטוט מהשכנה (אני לא צריך,ייצרתי אחד משלי) ותלכו להאכיל חיות דרך שמשת המכונית... אולי לונה-פארק? בילוי משעשע גם לילדים בני 20-30. ובא לכם על ארוחה טובה? המלצה שלי: מסעדת קימל,ליד מגדל השלום בתל אביב. מסעדה צרפתית-כפרית מעולה, המנה המומלצת שלי: פילה ברולה,למי שאוהב בשר ומוכן להתנסות במתוק וחריף על הלשון. קפיצה קטנה לדרום? אילת,או יותר נכון אילת דרך עובדה, גם בלי לרדת יותר מידי מהכביש אפשר לשתוף את העיניים בגוונים המהממים של החול והסלעים ואולי לתת גיחה למסלולון קצר ברגל(יש גם 4X4) מזג אויר של תחילת האביב מתאים ביותר לטיולים! ואת הצפון לא נבקר? הכינרת מלאה ויש עוד מים בנחלים, מספיק חם בשביל לטבול ולא חם מידי לטייל. להרגע קצת אחרי הכל? חמי יואב - פינה שלווה בנגב המערבי,40 דקות מת"א: מסג',בריכות גופרית ושקט :)

דנטל

New member
כנרת וחמי יואב עוד נסבל

השאר לא לטעמי. קימל היה יכול להיות רעיון טוב בעיני אם לא הייתי אוכלת שם כבר כמה פעמים בחיים שלי. פשוט יש כל כך הרבה מסעדות אחרות פי אלף יותר שוות. מזל שלכל אחד ואחת יש טעם אחר. החיים הרבה יותר מענינים ככה וזה בטח עוזר לפרנסה של יותר בעלי מקצוע.

ידעתי שיש לי סיבה להביא אותך לפה.

חוץ מזה, שכל המקומות לא ממש קורצים לי, סחתיין על ההשקעה

דנטל

New member
מה שרציתי זה לנצל את הזמן הזה

לצמצם פערים בניהול הפורום שזה בעיקר אומר לעדכן את הבלוג שלו. אז אכן צמצמתי קצת ואולי אספיק לצמצם הכל, אבל חוץ מזה בעיקר ישנתי ואכלתי אצל נושך כריות. יש לנו מנהג שביום אחרי ארוחות חג הולכים אליו שוב ואוכלים את השאריות. עם כמות האוכל שנשארה הם (נושך כריות ואמא שלו) עלולים להתקשר אלי גם מחר. חבל, אני דווקא רעבה כבר מעכשיו.

גם אצלינו היה לפני כמה שעות

חיסול המלאי [זאת אומרת, אני חיסלתי את המלאי וכולם צעקו שאני שמנה
]

מה זאת אומרת!?!?!?!

את מטיילת ומבקרת חברים איתי
אין לי יותר מידי תוכניות לחופש. מחר אני נוסעת לחפש רהיטים ואז כנראה נשארת בפתח תקווה, יום חמישי אולי אני אלך לעשות קצת קניות. ובשבת, יש לי התלבטות, אני צריכה לבחור בין לבקר כופר אחד לבין לבקר כופר שני..
וזהו, נראה לי

חיפו יודעת על זה? ../images/Emo11.gif

ואני מכירה לפחות כופר אחד שיחלוק עלייך וישקול לממש את פוטנציאל הרוצח החבוי בו [אבל לא אני סיפרתי לך עליו]

דנטל

New member
לי אין בעיה בכלל עם מצות

מאוד מאוד רוצה סקס. אני בסוף מחזור. אולי מחר.

למעלה