מה נשים רוצות - הסרט.

free soul

New member
מה נשים רוצות - הסרט.

היום ראיתי ת'סרט הזה.. סרט פיצוץ... אויי.. ומל גיבסון הזה.. תמיד עושה את זה כל פעם מחדש.. עכשיו, השאלה.. בסרט עצמו מל [ניק] שומע את המחשבות של הנשים.. אתן נשים, הייתן רוצות לשמוע את המחשבות של הגברים שלכן? או.. כל גבר שעובר לידכן..? התשובה שלי? היא כן.. מאוד.. זה כיף..

Vdrums

New member
סרט מעולההההההההההה

בעיקבותיו הורדתי את השיר של פרנק סינטרה שהוא רוקד עם הקולב
I wont dance, dont ask me... זה מסקרן אבל ראיתם מה קרה לו בסוף... זה לא משתלם כנראה חחחחחחח

free soul

New member
אויי פרנק סינטרה! גדול!

יש לו שירים מדהימים! תגידי.. איך רושמים פרנק סינטרה באנגלית.. אני חושבת להוריד ת'שיר..

מפ33יצה

New member
זה יכול להיות מדליק...

לשמוע מה הם חושבים להיות לרגע במוח שלהם.... אבל כמו שאומרים: אישה אחת קיבלה את הזכות לבקר ליום אחד בנבכי מוחו של גבר.. היא הולכת במחוזות המוח וצועקת: " הלו יש פה מישהו.." אין קול ואין עונה.. והיא ממשיכה לצעוק...
"הלווו יש פה מישהו..." ואז היא שומעת קול חרישי: " כן , היי היי אני פה למטה... "

דנטל

New member
ראיתי את הסרט מזמן

זה נורא מסקרן לדעת מה עובר להם בראש. כלומר, לא כולם מעניינים אותי, אבל נגיד שיהיה אפשר לסנן כך שאוכל לשמוע רק מחשבות של גברים מסויימים שאני רוצה.

תאמין לי ש... ../images/Emo4.gif

מה שקורה לו בסרט עם נשים, קורה לי בחיים עם כל אדם! הסרט ג-ד-ו-ל, צפיתי בו כמה פעמים.

לא ראיתי את הסרט.

[באמת בושה למנהלת
] ויש מספיק גברים שאני קוראת את המחשבות שלהם בלי יכולות מיוחדות, אז למה להוסיף עוד מחשבות על זה?

Sefy

New member
לא חוכמה לקרוא את המחשבות שלהם...

כשאת מתכופפת מולם עם המחשוף שלך

../images/Emo12.gif

אתה קורא לי זולה!?!?!?!?!? לי!? למנהלת החצויה של הפורום? [או שאולי בעצם, לחצי מנהלת] לא יפה. עכשיו אני לא אפתה אותך

Sefy

New member
עכשיו אתם רואים למה צריך לדבר ?

איפה זולה ? מה זולה ? איך זולה ?
זה נקרא תרגום חופשי וקריאה לתוך הבלתי כתוב
אני האחרון בעולם שיקרא למישהי זולה! אפילו לאחת שלוקחת כסף! למה ? היי! היא גם עושה משהו שהיא אוהבת וגם מרוויחה מזה! כמה אנשים את מכירה שעושים עבודה שהם נהנים ממנה ומרויחים הרבה ?
לפתות אותי ? אין לך סיכוי גם ככה

Sefy, זה כבר ממש מגעיל!!!

גבר, שיבחר בי, בגלל מימדי השדיים שלי, או בגלל עומק המחשוף שלי, הוא לא גבר בעיניי!

Sefy

New member
אה ? ../images/Emo12.gif

על מה את מדברת ?
קודם כל, מי מדבר פה על לבחור אישה על פי מימדי החזה שלה ? דבר שני, אני רשמתי את ההודעה בתור בדיחה על זה שהיא אמרה שהיא מסוגלת לקרוא את המחשבות שלהם בלי יכולות מיוחדות. אז אין לי מושג איך הפכת את זה למגעיל, או למישהו שבוחר מישהו על פי החזה

למה מגעיל?

המשיכה הראשונית שלנו לאדם היא על פי מראה, זה הטבע שלנו. אם מישהו מתחיל איתי בפאב אני בטוחה שזה לא בגלל שהוא שמע את השיחה המרתקת שלי על וקטורים במרחב. וחלק מהמראה שלי זה גם החזה, ואם גבר אוהב חזה גדול, ניפלא. היה לי חבר שהתחיל איתי בדיוק בגלל זה, ומעולם לא טען אחרת. אחר כך הוא גם הכיר אותי (ואפילו סבל אותי 3 שנים
), אבל זה שמימדי החזה שלי מצאו חן בעיניו בתחילה לא הפחית אותו בעיני. בדיוק כמו שאני נימשכתי לריח האפטרשייב שלו...

Sefy

New member
ממממממ ../images/Emo3.gif

אז את אפילו לא אהבת משהו בו, אהבת ריח של אפטרשייב, לפחות הוא אהב את החזה שלך

Sefy

New member
איזה מזל שאמרת "ניתפס" בסוף ../images/Emo6.gif

לא הבנתי מה זאת אומרת "ריחות ניפסים שונה על כל אחד"

למעלה