מה נשים רוצות?...... לא באמת!!

n montag

New member
מה נשים רוצות?...... לא באמת!!

שלום לכולם אני כותב פה פעם ראשונה אחרי שניסיתי במשך חודש וחצי לנסות לפתור עם האנשים הקרובים החלטתי להעלות את הבעיה שלי. אני(20) בקשר עם מישהי(18) כבר חודשים וחצי, מהתחלה ידעתי שאני לא נכנס לקשר הכי קל בעולם, הבחורה היא ילדה זהב, ילדה טובה, קצת הרבה מופנמת, שהרקע שלה, היה לה חבר לפני שלוש שנים והם נפרדו לפני שנה וחצי אחרי שהוא חזר בתשובה היא נפרדה ממנו ועד היום הוא תקוע פשוט בליבה, היא לא מדברת על זה ואני פשוט רואה שאחרי חודשים של קשר, היא לא נכנסת לקשר מספיק, היא לא מחמיא ולפעמים נרתעת וקשה לה להגיד שהיא מתגעגעת אני סך הכל אומר רק את הדברים השלילים אז תנסו להבין שאני לא עם מפלצת , היא ילדה טובה ורואים שהיא גם לפעמים כל כך בתוך הקשר, אין לי בעיה לחכות, רק מה שאני יודע, שאני בחור עם הרבה נשמה, אני נותן את כולי משקיע מעבר לדימיון והדבר היחיד שאני פוחד זה להיפגע, כי אני לא מבין אותה אני לא יודע מה אני צריך לעשות וכמה כוח יש לי בקשר כדי להגיד לה, שאו אני או הוא, זה לא יוכל להימשך אם יהיה לה מחשבות עליו והוא נמצא בקירבה מידי פעם, אז מה אתם אומרים, להציב מצב שאו אני או הוא, או איך להתנהג?.. שאתה נותן את כולך את כל הנשמה ואתה לא סתם מישהו חסר כבוד עצמי ולא מקבל הערכה אתה לא יודע איך להמשיך?.. אני יודע שיש לי משהו טוב ביד ואני לא רוצה לעזוב אותו סתם ככה לוותר?. הצעות, יתקבלו בברכה

odeliaremos

New member
עצה שלי../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

עברתי חוויה דומה לשלך היה לי חבר 7 חודשים הכל היה מצוייןנפלא, היו תוכניות לעתיד,לא אהבתי בחיםי כמו שהתאהבית בו מן הרגע הראשון שראיתי אותו וזה היה הדדי ויום אחד הבחור פגש את האקסית שלו ממנה נפרד שנה לפני שהיכרנו בכלל סיפר לה עליי מאותו רגע כנראה היא החליטה שהיא חייבת להחזיר אותו עד היום 3 חודשים אחרי הפרידה לא יודעת מה קרה באותו יום שהיא הלכה לבית של ההורים שלו מה עשתה לו שם, אבל הבחור הפך מאחד שרוצה להיות איתי 24 שעות ביממה בהדרגה הפך לאחד שלא יכול לראות אותי מולו אפילו לא להתמודד עם הפרידה בהתחלה הוא ביקש ממני פסק זמן,אמר שהוא מבולבל והיינו כל הזמן מדברים ורציתי להיפגש אך הוא אמר לא אני חייב להתגבר,לא אני צריך זמן.עברתי תקופה קשה והיה לי קשה לקום על הרגליים אהבתי אותו אהבה מטורפת ראיתי אותו אבא של ילדיי ובאמת קשה הייתה לי הפרידה ובעיקר שלא היה כלום יום שהפיצוץ קרה דיברנו 100 פעמים והוא אמר לי שאני המלכה והלב שלו שייך רק לי.ידידי היקר עם כל הכאב שכרוך בזה אל תכניס ראש בריא למיטה חולה חפש אהבה נעימה וקלה מישהי שלא אחרי אקס ולא אחרי אכזבה תמצא מישהי שרוצה אהבה כאן ועכשיו. נכון לפעמים צריך לתת זמן אך לפי מה שאתה מספר היא נפגעה כמוני בדיוק אולי לא אותה סיטואציה אבל אותו כאב זה בטוח, לפי הסיפור שלך הנטישה לו לטובת עולם אחר זה פוצע וקשה לקבל את זה שמעדיפיםך מישהו או משהו אחר עלייך.אם אתה עדיין מתעקש תיזום איתה שיחה גלויה יותר ותבהיר לך שאתה נותן זמן אך אתה צריך לקבל ממנה פידבק חיובי שזה עובד בינכם. בלכ מקרה מה שלא תחליט שיהיה לך בהצלחה אני מאמינה שלכל אחד יש את מי שצריך להיות איתו והלכ עניין של זמן.

seeyou

New member
בחור עם הרבה נשמה ..

קשה לנו,להבין את הרגשות של הצד השני. עם סבלנות יש לך סיכוי יותר מאשר עם אולטימטום. אתה נותן את כולך בגלל שאתה רוצה בה...אתה לא יכול לדרוש לקבל בחזרה אותו יחס. הבחורה היא ילדה זהב, ילדה טובה? זאת השקעה
לטווח ארוך... יוסי

n montag

New member
לא רוצה לבנות קשר עם שורשים חולים

האולטימטום הוא כדי ליצור קשר שאם כבר יהיה אז יהיה בריא, כי מתישהו צריך לבוא המצב שהיא תחילת לאן היא הולכת, מישהו מהעבר וכל מי שהיה לו את זה יודע שזה מחלה שלא מתרפאת אם לא חוזרים, אז תמיד אפישהו נשאר לו מקום בלב אם לא חוזרים ומבינים שהכל אשליה וזה פשוט לא זה!! שנפרדים ולא בגלל חוסר האהבה אז זה לא נשכח כמעט תמיד!!, אז המטרה היא פיתרון יחיד לא רוצה לגרום לה לסבל אבל המחשבה שרק ככה היא תוכל לבנות קשר בריא, שהיא כן תוכל להיות איתי ולאט לאט לשכוח אותו ככל שהיא איתי ולא שהיא איתי ושוכחת ממנו ואז הוא יוצר קשר וכל הבניה שלנו נהרסת!!?.......

תיזהר ש...

מרוב שיש לך נשמה ,תיזהר שהיא לא תוציא לך את הנשמה, בשביל מה לך להיכנס למיטה חולה , יש עוד הרבה בחורות טובות לא פחות ממנה,מדוע היית חייב להתאהב במישהי שכנראה לא רוצה אותך, אולי כשתעזוב אותה היא תתעורר או שלא, זה יהיה המבחן שלה אם היא בכלל מרגישה משהו כלפיך.

אכן נשמע כמיטה חולה

מכיר את ורדה רזיאל ז'קונט ? תראה אני מאמין שהיא החלה צאת איתך , בנסיון להשכיח את האקס שלה . גם אם היא לא מודעת לזה , היא בשלבים של נסיון לשהכיח אותו , והתהליך דרכך ואיתך . אתה בכל העניין הזה , חלק שבעמצעותו , האינטגרל של כל הסיפור מתקיים . האנשים פה שהעירו לך , וציינו בפניך את המושג "מיטה חולה" , כנראה צודקים . אתה בעצם לא רוצה לאבדה , אבל מכל הסיפור הנחמד הזה , נשמע שבעצם היא לא היתה שלך מעולם . תנסה להבא , לא להתחיל עם בנות שבראשן , מתחולל תוהו בבבוהו . אומנם זה יהיה קשה לעזבה , אבל שום דבר לא קל אה ?

תגובה

שלום לך, קראתי את מה שכתבת על הדילמה שלך עם החברה, ואני חושבת כך אם אתה באמת אוהב אותה כ"כ אתה לא צריך להרים ידיים כ"כ מהר. לדעתי אתם צריכים לדבר על זה ולא לתת לדברים להמשיך "לזרום" או "בוא נראה איך יהיה" אלא לדבר ולהציג את הדברים שאתה חושב, תציג את הצד שלך ואיך אתה מרגיש ותתן גם לה לדבר כמובן, אם יש לה דבר להגיד, או להסביר - שתאמר, העיקר שלא תשמרו בבטן דברים בנוגע לקשר שלכם.

למעלה