מה נשים רוצות/מה גברים רוצים

מה נשים רוצות/מה גברים רוצים

כולנו ללא הבדלי מין(בעיקר),דת וגזע רוצים את אותו הדבר,רוצים להשאר עם טעם של עוד,לחייך לעצמנו חיוך מסתורי כזה ,חיוך שרק אנחנו (ואולי לא..)יודעים את מהותו. תביטו לרגע אחד לימינכם ושמאלכם,אף אחד לא באזור,תיסתכלו לי ב"לבן" שבעיניים,בלי להיתיפייף..ותאמרו לי בכנות יש אדם אחד ברחבי הגלובוס(בלי שום קשר "למצב צבירתו")שלא רוצה להיתרגש,לחוש את אותם"פרפרים" בבטן התחתונה. ואחרי שהלאיתי אותכם בהקדמה כו ארוכה,להל"ן "סיפור מדהים" שמכיל את כל אותם דברים קטנים/גדולים שגורמים לנו לחייך. סיפורנו מתחיל בחדר כושר "מכובד" במרכזה של ארץ הקודש,עבדכם שותף פעיל באימונים יומיומיים וכדרכו בקודש מגיעה לאימוניו בשעות הבוקר המוקדמות (לפני העבודה ועל מנת למנוע היתקלויות מיותרות בתושבות המקום ...) לפני מספר חודשים הגיע ,מאמנת חדשה למכון,תימניה אקזוטית חייכנית מלידה,מולטית במבנה גופה ומבינה עינין בתחום עיסוקה המרכזי. בתחילה ניתקלו מבטנו,בהמשך,ניזרקו מילים ראשונות לחלל האויר,לאחר נוספו מילים בעלות קונוטציות "דו משמעותיות" וכך מספר חודשים אנחנו זורמים יחדיו לכיוונים לא ידועים(אבל מאוד מאוד מחודדים.)... וכך,עד ליום חמישי לפני כשבועים.. במכוננו,נהוג להעניק לכל "חתן" יום הולדת,תשורה..טיפול בכורסת שיאצו. וכעקרב שחוגג בימים אלו את יום הולדתו,היזכירה לי "המאמנת" בכניסתי שמגיעה לי הזכות,בסיומו של אימון עמדתי על זכותי והגעתי לחדר היעודי לקבל את "התמורה בעד האגרה". היא הפעילה את המוסיקה"היפנית הנעימה" הופעלה במקביל הכורסא היעודית ואני שוקע לי "בסטלבט" הפראי. לפני יציאתה מהחדר,היא זורקת לי את אחד ממשפטיה הידועים.." ומה הייתה רוצה לקבל מימני ליום ההולדת"... לב חלש לעבדכם..(למרות הארובי היום יומי)...לקחתי אויר..ובאותה מטבע.. "יש לי פנטזיה כפולה שיכולה להיות מתנה ראויה"... והיא"נו,על איזו מהפנטזיות" וחיוך סמוק בלחייה.. ואני בחצי היסוס,לצרף צופה לצפיה "בעבודת הבורא" ולאחר מעשה..."הצופה" תהפוך לשותפה פעילה אם בת זוגתי..."ובהצרחה" אני ההפוך לצופה.. וואלה לא יודע מאין זה בא לי..אבל זה בא לי בטיבעיות.. והיא בנון שרלנטיות כזו..."המתנה בדרך" ויצאה מהחדר.. ומאותו רגע חיי כבר לא היו אותם חיים... הודעת SMS "אתה עסוק?",....מספר לא מוכר לי... ואני משיב "ועם מי הכבוד?..." "לאחרונה נפגשנו ליד כורסת השיאצו..אפשר להגיע לביקור?" ואני בהלם..."בוודאי..." "בעוד שעה אנחנו מגיעות..לאן להגיע ומה להביא?" "פותחן בקבוקים ולהגיע לרח', אני במשרד..." "אני ברמזור הקרוב" אני בהלם מוחלט...יורד לכניסה, פותח את הדלת הראשית... נכנסות שתיים... הראשונה "המדריכה" מכירים...שחרחורת, אקזוטית, חייכנית מטריפה... השניה ("החברה" מעתה) תלתלים שטנים, יפיפייה, מבנה גוף נדיר...מדהימה... מגיעים למשרדי... אני חולץ פקק, של הבקבוק הראשון..ופותחים בשיחה זורמת מדהימה... כאילו שגדלנו באותה שכונה. השיחה ממשיכה לה לאפיקים שונים...והבקבוק השני נפתח...והראש טוב כזה.. והאווירה מתחממת..נגיעות מקריות ומכוונות יותר..ליטופים... והן מתנשקות להן בלהט ואני מתבונן בתאווה...והן נוגעות... ומסמנות לי להתקרב, ואני מתקרב...ונוגע..ונוגעות...ונוגעים..... ומתחלפים...ומצתרפתים...והידיים גולשות מתחת לבגדים.... וזה כל כך זורם... ואני עוצר..."בואו נעצור כאן ונמשיך במקום אקזוטי יותר" ומסתכלים בשעון...ועברו 3 שעות (!!!) וכולנו ממהרים... וחוזרים להודעות SMS... ובמשך שישה ימים...מטריפים אחד את השניה ואת השלישית ואת הראשון..בהודעות "טיזריות" מדהימות... יום חמישי בצהרים, סיימו את לימודיהן באוניברסיטה "יצאנו, אנחנו בדרך" ואני בדרכי ל"סוהו" להביא את הסושי שהוזמן מבעוד מועד, היין נשלף מהמקרר במשרדי... וכולם בדרך... בחיים לא עצרתי בכל כך הרבה רמזורים... לא היה לי ירוק אחד בדרך... המשך יבוא...(מבטיח,שבועת צופים)

וואוווווווווווווווווווו ...

למה עצרת ? ההמשךךךךךךך מעורר ... מרתק ... סוחףףףףףףף .(מרטיב ... ) אכתוב בקצרה .... חלומה של כל אישה ? חושבת שכן .... מן פנטזייה חבוייה במוחה של אישה ?! בטוח חושבים על משהו אחר , מיוחד ..... ואתה והן העזתן להגשים . הגשמת חלום . אפשר גם ? :) :) :::) רוצה יום הולדת כזאת .

יין לבן וסושי...

נכנסנו לנו לדירת צימר...באחד הישובים הכפריים בשפלה... פקקי הבקבוקים נחלצו...הסושי נפרש במרכז..והתענגנו לנו ביין לבן, סושי נפלא וחברה מדהימה של שלושה אנשים שהתחברו בצורה מדהימה ובתקשורת חריגה. שטוב ליבנו בסושי וביין קליל..וראשנו סחרחר קמעה... החלו נגיעות קלות.ליטופים, נשיקות קטנטנות שגדלו להם... ויחד איתם עוצמת המגעים, הליטופים, מרווח הנשימה של הידיים.... וההיסחפות...היסחפות מדהימה בעוצמתה, ברצונות הצדדים... כפתורים נפתחו, חזיות נפתחו, פיסות בד מיותרות הוסרו כדי לא להוות מכשול... שכל שניים מורידים לשלישי... תוך זמן מצאנו עצמנו, הן בחוטיני הזעיר שלהן ואני בטנגה "המלכותית".. ופעמנו לכיוון "חדר המיטות".... המשחקים, קיבלו משנה תוקף ועברו למשחקי לשון, ידיים, ואצבעות בכל "אתר" אפשרי ברחבי "שילוש" של תשוקה..שהפך למקשה אחת... כל שניים חשבו רק על דבר אחד..איך לגרום לשלישי להתענג בצורה מושלמת... ההכרות ההדדית המשיכה, והמשיכה תוך כדי התחלפויות בתפקידים... בשלב מסוים ביקשה מאתנו ה"החברה" המדהימה...לצפות באקט "אנאלי" מלא.... התימניה "האקזוטית" שמעה אנאלי.....והוסיפה בקול... "זיין אותי בתחת".... ומכיוון שתפקידי לשרת...אמרו לי; עשיתי מעשה... וכשלב ראשון "רימינג" מלא.....ובזמן שאני עסוק במלאכת הקודש... "החברה" הביאה שמן שהוכן מבעוד מועד....והחל עיסוי מקדים בצוואר ובגב... ולאחריו עברנו לחלק העליון של ירכיה ולעכוזה המדהים והמטריף..והכל בארבע ידיים.... החברה מתרכזת בעכוז...ואני..בפתח.... וכך ,לאט לאט...עד שגופה האקזוטי היה מוכן ומזומן לחדירה המיוחלת... ואז... לאט לאט החדרתי את כיפתי בעדינות רבה... ואחריה בתנועות איטיות את כל איברי כשהתחת מובלט החוצה בצורה מושלמת.... אני חודר והיא נותנת לי קונטרות.."החברה" והיא בשלב הזה מתמסרות אחת לשניה... וכך שלושתנו בקצב אחיד....כל אחד ותפקידו... אני עולה ויורד...והיא מבליטה את עכוזה... מבליטה וצועקת.. מבליטה ונאנחת... ואני באטרף מרגיש את "חומו" של החומר...מתחיל לטפס...ולטפס... ולגעת בנקודות האל חזור... וכך, בקצב מהיר יותר ויותר, תוך כדי השמעת קולות תשוקה הדדיים.. גופי מתפרץ לתוכה...ואנחנו כגוף אחד..... ואנחנו כמקשה אחת......"החברה" לצידנו... ושלושתנו מדושני עונג.... אחרי זמן מה יצאתי בעדינות ופעמי לכיוון המקלחת..... התקלחתי לי; מאושר באדם.... ובזמן שהותי מתחת לזרם המים... שתי עלמות החן המדהימות, החלו בעינוג הדדי... משחקי ידיים, נשיקות חושניות,ואצבעות בכל מקום... התענגות מטריפה של שתיים שלאחת מהם זו החוויה הראשונה...והשניה מנוסה יותר ... יצאתי מהמקלחת... וחזרתי לחדר המיטות...ישבתי לי בצד וצפיתי, מגשים פנטזיה נוספת...(הצפייה) לאחר זמן מה... הצטרפתי..והפעם... הגעתי לי..לאצבעות רגלה של"החברה" שקיבלו טיפול אוראלי יסודי.... ומשם התגלגלה לה לשוני לאורך רגליה החטובות, לעבר ביטנה, חמוקיה המעוצבים, צווארה... וחזרה לטבורה...ומשם למשולש המעוצב, שזכה ליחס מעמיק לכל אורכו ורוחבו... תוך התרכזות באותן נקודות "אסטרטגיות"...בשפתיים החיצוניות, בפנימיות ובדגדגן... משחק משולב של לשון ואצבעות.... יציאה לכיוון הבטן והחזה...והתרכזות בפה הקסום... וכך אנחנו משתעשעים לנו... "החברה" יצאה לרגע מהמיטה... ובינתיים, קיבלתי טיול "אוראלי" מדהים מ"התימניה"... טיפול שהחזיר לאיברי את תפארתו... "החברה"... חזרה... תפסתי אותה לפני חזרתה למיטה.. היא כופפה את גופה ואני חודר לשפתיה עם "איברי" מאחור (דוגי בעמידה) זה היה לחימום הקנה... "החברה" אוהבת שליטה... השכיבה אותי על גבי..והתיישבה עלי...התיישבה והחלה ... לעלות לרדת בקצב מתגבר היא "מזיינת" ואני אוחז בחמוקיה ביד אחת ובמותנה ביד השניה... היא מוטרפת ומשמיעה קולות.. ואני מתענג לי ולא מפגר אחריה בקולותיי.. בשלב מסוים אנחנו עוברים לישיבה משותפת... תוך כדי היצמדות חזקה ומשחקי שליטה בינינו... "החברה" החלה..בכיווצי "השפתיים הפנימיות" (חוויה מדהימה) היא מכווצת ואני חודר... וכך נסחפים... צמודים בטרוף, מיוזעים לחלוטין... הקצב עולה והטרוף מרקיע שחקים.... עד.. להתפרצות משותפת...... "התימניה" התקלחה לה.. "החברה" הצטרפה למקלחת משותפת..ואני עדיין שרוע מדושן עונג, אחרי הפעילות המטריפה שחוויתי.. מציאות שמכה כל דמיון, אירוע של פעם בחיים... הקולות ומשחקי המים שלהן הטריפו את חושיי...ואני במקלחת, בעמדת צפייה... והשתיים מתענגות להן,מסבנות אחת את השניה."מצתרפתות" ומתמוגגות .. שתי חברות טובות, שגילו לראשונה אחת את השניה.. מצאתי את עצמי נמשך לתוך זרם המים ומצטרף לחבורה העליזה, שהפכה לאיש אחד.. נגיעות, סיבונים,אצבעות שבודקות "עומקם" של מקומות אסטרטגים..ליטופים, ליקוקים, נשיקות חושניות.. ח ל ו ם ר ט ו ב (תרתי משמע). "החברה" יצאה להתנגבות...ואנחנו בשלנו, מטריפים אחד את השני והתעוררותי בשיאה... "זיין אותי כאן ועכשיו" היא לחשה לי באוזן...והתכופפה בתוך המקלחון שעכוזה בולט לכיווני... ואני ללא היסוס (ממושמע,כבר אמרנו) החדרתי לאט לאט את כיפתי ולאחר מכן את כל כולי...בהתחלה באיטיות ...כשידי אוחזות בעוצמה במותניה.. והיא עם יד אחת משחקת משחקי "ביצים" ושאר ירקות (משחקים שמטריפים לי ת'צורה), ידי הימנית עוזבת את מותנה ומגיחה בין רגליה מוצאת את חלקו העליון של החריץ. ובמקביל לחדירות שהופכות להיות יותר ויותר מהירות...משחקת ידי ב"דגדגן" המגורה ביותר.. וכך ממש לפני השיא...עצרנו לנו... וצעדנו צמודים אחד בתוך השניה למיטה... ושם, מול המראה הגדולה...שכבתי לי על גבי והיא..עם גבה מופנה אלי ופניה לכיוון המראה.....תפסה פיקוד...והחלה לעלות ולרדת בקצב שלה... ואני מתענג לי ועוזר בתפיסה חזקה של מותניה... ומביט לפתחו של החדר..שם נעמדה לה "החברה" המדהימה, השותפה האופטימלית, הביטה בנו, וחיוך של עונג עילאי על פניה היפיפיות.. ואנחנו בקצב שלנו שהולך וגובר בכל רגע...משתוללים ומיוזעים בטרוף...מגיעים לפורקן מופלא, לשיא מתואם ומדהים.. וכך העברנו אחר צהרים שלם, שהפך לערב מדהים.. אין ספק, מתנת יום הולדת חד פעמית !

נשמע כמו משהו מעולם אחר .

סקס מדהים ומטורף להפליא . אירוטיקה מדהימה ביופייה . ואין ספק , שאתה יודע את התורה היטב . אין ספק שלהיות איתך במיטה , זה להמריא למחוזות אחרים . נושכת שפתיים על שלא פגשתי גבר כמוך .

principeza

New member
טוב..

בתור אחת שמכירה אותך קצת מקרוב, אני אגיב. החוויה שעברת קוראת אכן פעם בחיים, והייתי אומרת שאפלו הרחקת לכת מעט. לא חשבתי שאתה מסוגל לכזה דבר והינה , הוכחת שכן. פשוט אין מילים. ואולי הייתי רוצה להיות במקומן לבד אחד על אחד..
יום הולדת שמח מותק!
וד"א... ישבתי וקראתי את זה בפה פעור תוך כדי עבודה. מדהים!

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

אני לא חושבת שזה המקום לפרסם את אשר פרסמת, אבל כל עוד זה לא עושה לי פה בלגן, זה נשאר. בכל אופן,
ושמחה שנהנת.

למעלה