מה נשים רוצות... עזרה דחופה בבקשה

ran123456

New member
מה נשים רוצות... עזרה דחופה בבקשה

הייתי עם מישהי בקשר נפרדנו אחרי בערך שנה ונשרנו קצת בקשר כי ניסתי לחזור אליה והיא לא רצתה עד שהיה מריבה ענקית בטלפון והכול התפוצץ היא אמרה לי אל תתקשר ותמחק את הטלפון שלי וזה מה שעשיתי ומאז כל הזמן יש לי שיחות ממספר חסוי שאני יודע שזאת היא כי השעות תואמותת את הזמנים שהיא בבית בחדר לבד (היא עובדת בכל מיני שעותגם בלילה ) כל מה שרציתי לדעת זה למה???? היא רצתה להתנתק אז מה פשר החסוי הזה מה היא מנסה לעשות להשאיר אותי על אש קטנה או מתגעגעת ולא יודעת איך להתחיל לדבר איתי שוב להזכירכם השיחה היתה ממש פצצת אטום נקווה לתשובה כמה שיותר מהר תודה לכולם

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

יפה אמרת - 'הכל התפוצץ'. זה לא שנגמר הרגש. ואולי היא עדיין כועסת ומתגעגעת? אולי היא רק רוצה לשמוע את הקול שלך? מה אתה מרגיש יותר חשוב ממה שהיא חושבת..

ran123456

New member
כן אבל...

כן אתה צודק אבל בשיחה שהיתה לפני כחודש היא אמרה לי לא להתקשר ולמחוק את המספר שלה ושהיא לא רוצה עוד שום קשר כלשהו איתי ונכנסתי לדיכאון מזה דיי קשה ושהתעוררתי מהסיוט בעזרת החברים שלי במיוחד בלעדיהם נראה לי שלא הייתי פה עכשיו אז היא התחילה עם החסויים בהתחלה לא היה כלום ולאחר כשבועים אולי קצת יותר התחילו להיות חסויים מה היא מנסה לעשות לשמוע את הקול שלי, לשמוע את הסביבה או שאולי היא מפחדת מהתגובה שלי ובעיקרון היא מחפשת דרך לחזור לדבר איתי???

ran123456

New member
רגע רגע רגע...

רגע רגע אמרת שאולי היא כועסת ומתגעגעת איך זה בכלל משתלב אם היא כועסת היא לא תרצה לשמוע את הקול שלי אז בטח שלא תעשה חסוי ואם היא מתגעגעת אז למה לא לזרום ולנסות לתקן מה יכול להביא לה החסוי הזה זה רק מקשה עלי את ההתמודדות עם המצב ואני לא רוצה לפגוע בה בכך שלהתקשר להגיד לה אני יודע שזאת את ותפסיקי עם זה אם אני לא יגיד כלום זה יפסיק עם הזמן או להיפך??

שילוב מצויין זה להתגעגע ולכעוס גם

כן. למה לא? געגוע זה תוצאה של אהבה מסוג כלשהי. כשהיא כועסת, היא לא מפסיקה לאהוב אותך בדרך שלה. זה יפסיק אם תתעלם, השאלה מתי.

ran123456

New member
תענו כבר!!!

רציתי לדעת היתי פעם עם מישהי ואחרי שנפרדנו אני מקבל ממנה חסוים לטלפון שלי מה היא מנסה לעשות שהיא עושה את החסויים אני רק עונה היא מנתקת מה הא רוצה מה לעזאזל אתן משיגות מהחסויים האלה!!!!

night mistress

New member
רושמים 10 שיחות אחרונות

והולכים למשטרה.. אני אישית שונאת הטרדות ובטח שלא מוכנה לבצע אותם..

תשמע...תראה...

א. זה יותר טוב מזה שירימו אלייך טלפון אחרי שאמרת שאתה לא רוצה שום קשר של ידידות ויישאלו אותך איך מתקינים מדפסת (מקרה אמיתי) ב. אתה עוד מנסה להבין.?! ג. כי היא לא מצאה משהו יותר טוב אז היא רוצה לאכול את העוגה משתי הקצוות ד. אולי היא עשתה עגיל בלשון וקשה לה לדבר... ה. אולי סתם נלחץ לה הכפתור SEND+*43 (יכול להיות?) ו. היא הבינה שהיא מטומטמת רק ש..לך תסביר לבן אדם שאתה אידיוט (?!) ז. כל הזין (מן הסתם) ח. ראה לגביי סעף זין הוסף אילוסטרציה שיש כזה עכשיו בתוכה ושכח מזה. ט. לחילופין תרים טלפון ותשאל אותה אם זו היא מה יש לך להפסיד? י. שקול סעיף ח' כ. "היא אמרה לי אל תתקשר ותמחק את הטלפון שלי" (היא לא אמרה שהיא לא יכולה להתקשר מצד שני) ל. אתה עדיין מנסה להבין?! תמשיך הלאה! מ. עדיף לשרוף גשרים במקום לשפץ אותם זה מה שאני אומר...אתה אף פעם לא יודע כמה ריקבון תגלה תוך כדי... נ. אל תנסה להבין מה נשים רוצות! (הן לא יודעות בעצמן) ס. סעיף נ' חשוב מאוד ומסביר את הכל! ע. אין טעם שתשאל אם אתה לא רוצה תשובה! פ. פי כמה וכמה.... צ. צפרא טבה... ק. קום והתהלך בארץ (הגיע הזמן להמשיך הלאה ולא להתייחס) ר. ראשית מעשה במחשבה תחילה ש. שששששש.......אתה נרדם...אישונייך כבדים....אתה מרגיש עייף.... ת. תצא מזה! וכך סקרתי את כל הא' ב' מקווה שקיבלת תשובה! וזכור לך לסעיף נ'!

למעלה