מה נשים רוצות (שאלה לבנות)

מה נשים רוצות (שאלה לבנות)

איך יותר יפה לדעתכם להזמין בחורה למשקה ? להזמין אותה למשקה להגיד לה "קחי הבאתי לך משקה וודקה תות " או לשאול אותה "בא לך לשתות משהו ?" איך לדעתך?

בעיה.

האמת חשבתי להגיב לך שהרבה יותר סקסי זה לבוא ישר עם המשקה, אבל אז נזכרתי שמישהו התחיל ככה עם חברה שלי פעם והביא לה משקה שהיא כמעט הקיאה עליו [על המשקה ועל הבחור]. אז לא יודעת כל כך. תעקוב אחריה קצת, תראה מה היא מזמינה, ממה היא נהנית וככה תזמין. זה גם יראה לבחורה ששמת עליה ליותר משתי שניות של שכרון חושים...

כמה דברים

אפשר לדבר איתה ככה בהתחלה ולשאול אותה מה היא אוהבת לשתות ובהמשך הערב להפתיע אותה עם מה שהיא אמרה...זה גם רעיון טוב אבל חשבתי לעצמי שאם היא אומרת לא ! זה מראה שהיא לא מעונינת (רוב הסיכויים) חח... (אם אני מתחיל איתה כמובן ואנחנו לא מכירים) או שהיא נצלנית וסתם בא לה לשתות משהו על חשבוני...

למה תמיד צריך

לצאת לכם משהו מכל מחווה שאתם עושים???? ראית מישהי שמצאה חן בעינייך? מכל הבחינות. סבבה. תזמין אותה לשתות ותראה מה ייצא. למה ישר לחשוב 'אולי היא נצלנית?' לפי כמה זמן יצאתי עם חברות ועם אחותי, בחור אחד הזמין אותה לשני משקאות על חשבונו ואפילו לא ביקש טלפון. וזה לא שאחותי סנובית או משהו, היא דווקא משתלבת טוב עם כולם. אז תגיד שאני תמימה ושהוא ביישן וואט אבר. אבל העובדות מדברות בעד עצמן. אחרי שבוע הוא ראה אותי ואותה ביחד וקלט שאנחנו אחיות והתחיל איתי..

mishmesh1

New member
בהחלט "בא לך לשתות משהו"

עם אתה ישר מביא לה משקה אתה שולט בה, ונשים לא אוהבות להיות נשלטות

Palm tree

New member
מה פתאום שולט בה?

לא הגזמנו? לא ניפחנו? הבן אדם כולה נחמד.

לא הגזמנו, סתם ניסוח לא מדויק

אבל הבנתי מה הוא/היא אמר/ה. לא רוצה שיקנו לי משקה בלי לשאול אותי. אולי אני לא אוהבת את המשקה, אולי אני לא רוצה לקבל מזר משהו בכסף. למה לגרום לי להגיע למצב, שאני אחזיר לך משקה שכבר קנית (גם אתה לא תתלהב, נכון?), או אקבל אותו מתוך פולניות נבוכה, כשלא ממש בא לי? שואלים, כפרה, כל דבר שואלים. אתה לא מכיר אותה, אל תניח שהיא רוצה דברים על חשבונך, זניחים ככל האפשר. כסף בחברה שלנו נחשב לדבר מחייב ורב משמעות. הלוואי ויום אחד זה ייעלם.

antushtush

New member
זה אגב מזכיר לי סרט שראיתי

השבוע, "אהבותיה של בלונדינית" - ויש שם קטע ששלושה גברים קונים בקבוק יין לשלוש בנות שם רוצים להתחיל איתן.... אבל אין לי כח עכשיו, מחר.. :) לילה טוב :)

antushtush

New member
רק אגב להגיד

שבאופן כללי נראה לי שעדיף לשאול, בגלל שזה יהיה נורא נחמד לקבל משקה מבחור, אבל רק אם אותו בחור מוצא חן בעיני ואז גם יש לי חשק להעביר איתו קצת זמן... אחרת זה רק יהיה מצב לא נעים כי הוא קנה לי משקה ואני לא מעונינת בו בכלל אבל כאילו לא נעים לי עכשיו אז אני ארגיש אולי שאני צריכה להיות נחמדה אליו... וזה סתם יצור מצב לא נוח. הבעיה היא באמת אם קונים לך משקה שאת לא רוצה או משהו כזה, אבל העיקר הכוונה.. אבל כדי למנוע בזבוז מיותר של כסף, אז עדיף לשאול מראש, ולראות אלף אם הבחורה בכלל רוצה להעביר איתך קצת זמן, וגם מה היא רוצה (אני אגב הייתי נבוכה מזה בטח בלי קשר ומעדיפה שהוא לא יקנה לי כי לא יהיה לי נעים שהוא יוציא עלי ככה כסף, אבל לא משנה... בכל מקרה עדיף על זה שמישהו שאני ממש לא מעונינת בו יביא לי משקה). ואגב, במקרה של מישהו שאני לא מעונינת בו שיביא לי משקה, אז אם זה יהיה משקה שאני כן אוהבת יכול להיות שהמצב יהיה כזה שאני כן אקח את המשקה, וזה לא מנצלנות - אף אחד לא ביקש ממנו לקנות לי את המשקה הזה!! כשבחור קונה למישהי משקה בפאב כדי להתחיל איתה הוא צריך לקחת בחשבון גם שלא יצא לו מזה כלום, וזהו. בחרת להוציא את הכסף זו כבר בעיה שלך.. (אגב, הייתי בפאב לא מזמן ושני בנים העבירו דרכי פתק לשתי בחורות שישבו שם, פתק ממש חמוד, ואותן בחורות ענו להם שלא יכתבו להם פתקים כי זה לא מרשים אותן והן מעדיפות שהם יזמינו אותן למשקה. בכל מקרה השניים האלו ענו להן פתק חזרה שהן עונות על הסטיגמה של נשים שמחפשות רק נשים עם כסף, ושהם מצרפים "שי צנוע" - 2 בייגלים שיש על הבאר.. :)) ואז הם אמרו שהם גם מקווים שזה יגיע עם ה-2 כוסות מים שהם הזמינו להן..:)) יצאו מלכים!! תאמינו לי, באותו רגע כבר חשבתי שלא אכפת לי בכלל שהם חיילים וצעירים ממני בשנתיים וטוחנים שבתות, הם היו כאלו חמודים!) (טוב, מצטערת אם קצת טיילתי בנושאים וכ'ו וגם על חוסר הפיסוק, אבל אני הולכת לישון..)

למעלה