רק אגב להגיד
שבאופן כללי נראה לי שעדיף לשאול, בגלל שזה יהיה נורא נחמד לקבל משקה מבחור, אבל רק אם אותו בחור מוצא חן בעיני ואז גם יש לי חשק להעביר איתו קצת זמן... אחרת זה רק יהיה מצב לא נעים כי הוא קנה לי משקה ואני לא מעונינת בו בכלל אבל כאילו לא נעים לי עכשיו אז אני ארגיש אולי שאני צריכה להיות נחמדה אליו... וזה סתם יצור מצב לא נוח. הבעיה היא באמת אם קונים לך משקה שאת לא רוצה או משהו כזה, אבל העיקר הכוונה.. אבל כדי למנוע בזבוז מיותר של כסף, אז עדיף לשאול מראש, ולראות אלף אם הבחורה בכלל רוצה להעביר איתך קצת זמן, וגם מה היא רוצה (אני אגב הייתי נבוכה מזה בטח בלי קשר ומעדיפה שהוא לא יקנה לי כי לא יהיה לי נעים שהוא יוציא עלי ככה כסף, אבל לא משנה... בכל מקרה עדיף על זה שמישהו שאני ממש לא מעונינת בו יביא לי משקה). ואגב, במקרה של מישהו שאני לא מעונינת בו שיביא לי משקה, אז אם זה יהיה משקה שאני כן אוהבת יכול להיות שהמצב יהיה כזה שאני כן אקח את המשקה, וזה לא מנצלנות - אף אחד לא ביקש ממנו לקנות לי את המשקה הזה!! כשבחור קונה למישהי משקה בפאב כדי להתחיל איתה הוא צריך לקחת בחשבון גם שלא יצא לו מזה כלום, וזהו. בחרת להוציא את הכסף זו כבר בעיה שלך.. (אגב, הייתי בפאב לא מזמן ושני בנים העבירו דרכי פתק לשתי בחורות שישבו שם, פתק ממש חמוד, ואותן בחורות ענו להם שלא יכתבו להם פתקים כי זה לא מרשים אותן והן מעדיפות שהם יזמינו אותן למשקה. בכל מקרה השניים האלו ענו להן פתק חזרה שהן עונות על הסטיגמה של נשים שמחפשות רק נשים עם כסף, ושהם מצרפים "שי צנוע" - 2 בייגלים שיש על הבאר..
) ואז הם אמרו שהם גם מקווים שזה יגיע עם ה-2 כוסות מים שהם הזמינו להן..
) יצאו מלכים!! תאמינו לי, באותו רגע כבר חשבתי שלא אכפת לי בכלל שהם חיילים וצעירים ממני בשנתיים וטוחנים שבתות, הם היו כאלו חמודים!) (טוב, מצטערת אם קצת טיילתי בנושאים וכ'ו וגם על חוסר הפיסוק, אבל אני הולכת לישון..)