מה נשים רוצות

מה נשים רוצות

נשים רוצות גבר שרמנטי שהייה גם רומנטי שיתן לנו כל הזמן לעשות קניות ולא ישאל שאלות מיותרות ושיאהבו אותתנו כמו שאנחנו עם כל הצרות והבעיות כל הזכיות שומרות לי ואני מצפה לתגובות!!!!!!!!!!!1

חזקוש

New member
במילים אחרות: לקבל אותך כמו שאת

ואכן זאת הדרך הזוגית הנכונה. אף אחד ממילא אינו יכול לשנות אחר/ת אלא רק כל אחד/אחת את עצמו/ה.- אפשר רק לכפות אך לזמן מוגבל כל עוד יש כח התומך בכפיה. מאוויך אינם יחודים לנשים גם גברים חפצים באותו סוג של קשר. אגב תוכלי להנחות אותי היכן ניתן למצא את "אינה" הלא מקורית? חזקוש

iaki

New member
מה גברים רוצים

גברים רוצים אישה חכמה ורצוי שתיהיה גם חטובה ואם פנים יפות לה גם אז בכלל הכל מושלם. ואם האופי אצילי הוא והגבר הוא חכם הוא יבחין בכך מיד ויושיט לך יד מותר על זכויותי !!! בהעתקה נא לציין המקור

אממ...

אתה בטוח שגברים רוצים שילוב של איה חכמה ויפה? בדרך כלל את החכמה קשה להשכיב... אם זה שילוב של יפה+חכמה יהיה לך כאב ביצים

נדב53

New member
אישה חכמה נשכבת יותר מהר

כי היא מבינה את היתרונות שיצמחו לה מלעבור למצב אופקי ואם היא חכמה היא גם תבין שהבחור עלול להתחרט . בקשר לכאב ביצים זה קרה לי רק ממכה שקיבלתי ולא בגלל מניעת השפרצה . מממממממממההה

להתחרט? ח

בחורה חכמה תדע מתי התזמון הנכון לשכב עם גבר ולא תקפוץ איתו ישר למיטה ותפגע במטרות העתידיות שלה (אם מדובר במערכת יחסים) אם מדובר בסטוץ אז סבבה :) לגבי הכאב ביצים... אם היית לידי היית לומד מהר מאוד מה זה

israelsze1

New member
ידוע מה גברים רוצים..אישה שהיא

3 נשים.. טבחית במטבח גברת בסלון וזונה במיטה. מי צריך יותר

sagi24

New member
כסף וזין

נשים רוצות כסף וזין זין הן יקבלו וכסף זין הן יקבלו בסופו של דבר רק זין הן יקבלו ככה שלא משנה מה הן רוצות:)

חחחחחח רוצה להתערב?../images/Emo3.gif

מותק אתה חי באשליות אם אתה חושב שזין זה מה שאני אקבל מגברים וזהו זה... תגיד מישהי ממש פגעה בך שהנושא רגיש אצלך כל כך?

sagi24

New member
זאת הייתה בדיחה

יא נעל מה שכתבתי הייתה בדיחה על מה נשים רוצות לא דיברתי ברצינות אתם לוקחים את הפורומים האלה יותר מדי ברצינות

sagi24

New member
זה בסה"כ פורום בנט תירגעי

בהתחלה לא הבנת שזה בדיחה והתחלת להתעצבן על מישהו שאת לא מכירה מפורום בנט ועכשיו את רגשי כי אמרתי שוב בצחוק שאת נעל פששש את לוקחת את הפורום הזה קצת יותר מדי ברצניות זה בסה"כ פורום בנט

פשששששש

הפורום הזה מתקדם בקצב מסחרר!!!! מפורום של מה נשים רוצות, שגיא הפך לפסיכולוג לעינייני רגישות של חתולות.

כן../images/Emo4.gif

מדהים איך כל מי שרוצה בשניה נהיה פסיכולוג.... לזה קוראים פסיכולוגיה בגרוש... תלמד לשמור על הפה גם בחיים האמיתיים וגם בהתכתבות וכן אני לוקחת את הפורם הזה ברצנות מצטערת לאכזב אותך.

sagi24

New member
תשובה

התעצבנת ממישהו שאת לא מכירה חלא ניראה לי קצת דבילי? זה בסה"כ פורום בנט קחי את הנט חפיף אולי כרגע זה כל מה שאת עושה בחיים מדברת בפורומים

כמה מסקנות

הנה כמה דברים שהסקתי מהדיבור שלך: 1.בחורה פגעה בך מאוד 2.אתה יורד על אחרים כדי להעלות את הביטחון עצמי שלך 3.אתה כל היום מתכתב בפורמים אך בכל זאת יורד על אחרים כדי לחפות על התנהגותך כשלמעשה אין על מה לחפות... 4.ברגע שאומרים לך משהו שאין לך תשובה עליו אתה לא תודה בטעותך אתה תתחיל ריב.

פיאנו

New member
גם אני רוצה

מתאים גם לי כל מה שכתבת בלי הקניות שפחות מעניינות אותי.יש אשה כזאת?

למעלה