מה נשים רוצות?

born2C

New member
מה נשים רוצות?

האמת שזו דווקא שאלה שקל לענות עליה: הן רוצות כסף, סטטוס, לוק, חכמה, רגישות (שזה מתאים להן), קשיחות (שזה מתאים להן), מישהו שתמיד יתן להן בדיוק את מה שהן רוצות מבלי שיצטרכו לבקש או אפילו לרמוז ועוד 1001 דברים בערך. בקיצור, הן רוצות את הירח ואת הכוכבים וכל מה שבאמצע וזה לגיטימי כמובן כי סה"כ כולנו רוצים את הכל. הבעייה (ואולי הפמיניזם אשם בזה) שיש יותר מדי נשים שבאמת חושבות שזה אפשרי ומחפשות את המושלמות (שכמובן לא קיימת, חוץ מבסרטים ובאגדות), מה שמבטיח להן אכזבה אחרי אכזבה אבל די משעשע לצופה מן הצד, במיוחד שהבחורה בעצמה היא ממוצעת (או מתחת לממוצע) מכל הבחינות האפשריות... לכן השאלה היותר מעניינת לדעתי היא : על מה אתם לא מוכנות להתפשר?

ועכשיו, משסקארליטה נרגעה,

אני אענה לעניין למרות שההודעה הייתה ממש לא לעניין. מה זאת אומרת 'אין מושלם'? מאיפה לך מהי השלמות בעיניי? שלמות אצלי יכולה להתפרש כאלפי [בלשון המעטה] דרכים ואנשים. חלק מהשלמות זה הפאקים. לא אמרנו שאנחנו רוצות הכל על מגש של כסף, אחרי הכל, דברים טובים מידי הם בדרך כלל גם לא אמיתיים.... דוגמא - לפני חודש יצא לי להכיר בחור, שאם הייתי מכירה אותו לפני כמה שנים טובות הייתי נשבית בקסמו. הוא מושלם! למי שלא יודעת לקלוט את הצורה בה הוא קולט נשים ויודע מה להגיד להן כדי לגרום להן לחייך ולהאמין שהוא האביר על הסוס הלבן. אז אולי חבל, כי ידע מביא עימו גם אכזבה מאנשים אבל הבחור הזה בטוח יגרום למישהי שלא כל כך קולטת אותו אשור והוא כן יהיה מושלם בעיניה... העניין הוא לא להיות עם מישהו מושלם, העניין הוא להיכנס למערכת יחסים בידיעה על כל הדפקטים בבן אדם ולדעת שאת מוכנה לקבל אותו עם הדפקטים האלה ואפילו לאהוב אותם.

Vdrums

New member
אני אחזק את דבריה ואוסיף,

זה כמו עניין היופי. "יופי בעיני המתבונן" וזה תקף לכל דבר מתמונה על הקיר ועד לאנשים. האהבה נמדדת ברגעים הקשים שאתה נמצא שם בשבילה והיא בשבילך ולא שהכל ורוד ופוצי מוצי. ונכון לכל אחד יש דפקטים, וצריך למצוא את הבן אדם שיקבל את זה ואז תדע שזה הבן אדם המתאים

leper

New member
אני מתלבט אם אתה בתול...

או שמשהי פגעה בך קשות. כי אם גישה כזו לא נראה לי שהיו לך מערכות יחסים.

למה או - או?

חוץ מזה, החבר שלי מושלם
בעיני, בעיני...

אני לא מאמינה שפעמים בדף

אני צריכה לכתוב, שהנשים לא בהכרח רוצות ממך כסף, אלא אם אתה משתמש בשירותים של מכוני ליווי. לא יודעת במה אשם פמיניזם, אבל בגישה כמו שלך אשם שוביניזם של ימי הביניים. סטטוס? הסטטוס היחיד שחשוב לי, זה סטטוס "רווק" בת"ז.

למעלה