מה נשים רוצות?

BloodySkunk

New member
מה נשים רוצות?

לא יודעת. אני יודעת מה אני רוצה
טוב אני אתחיל מזה שאני ילדה קטנה וזעומה ושזה התחיל מזה שחזרתי מבייביסיטר וממממששש רציתי תינוקת, אז חברה שלי אמרה לי "נו בואי נסדר לך מישהו" והתחלתי לתת דרישות לבחור והגעתי בסוף לרשימה הבאה: - אף סולד - עיניים כחולות - לבן - גבוה - חכם - יצירתי - מוזיקאי - שנון - מאגניב (אם מישהו רואה את המילה ומבין בדיוק למה אני מתכוונת, הוא מאגניב.) - ראש בגודל טוב - שפתיים יפות - רזה (
!
) - אפשרות לשיער ארוך (הכוונה היא לכאלה ששיער ארוך מתאים להם אבל הם לא חייבים להיות עם שיער ארוך, חח מבינים?!) - אוזניים לא בולטות או ענקיות - איבר מין גברי מספק - אוהב לאכול (אבל רזה, להזכירכם...) - שיער שחור - אוהב סרטים מצויירים - אדיש - רגיש - מ ז מ ז ם - שיניים יפות - אסמטי (כן.) - בטחון עצמי גבוה כמוהו - בטוח בגבריותו (אחד שילך בחופשיות עם חצאית, למשל..) - מהיר קליטה יש מתנדבים?

יש לי בדיוק את שאת דורשת

ובגלל שהוא כזה, הוא דורש קצת יותר מזה. התעמדי בזה את?

בגבר מדהים, יוצא דופן

אני מכיר אותו. ואיך אדע שאת עומדת כדי לכוון אותך אליו? איזה צבע יש בך?

BloodySkunk

New member
אממ

איזה צבע יש בי? אני מניחה שהרבה אדום ו... הממ.. לא יודעת.. לא ממש מבינה באנטומיה
בכל אופן אתה מוזמן לשלוח מסר ולגלות מי הוא הבחור המושלם הזה..

אדום בפנים וירוק בחוץ?

את בטח צעירה מאוד שלא מבינה.... אחרת הצבע האדום היה מציף את גופך

leper

New member
האם מתקבל:

גידם בעל נחיר אחד, מקריח באזורים שונים בגוף, וחסר שיניים?

BloodySkunk

New member
חוץ מהקטע של חסר שיניים

נשמע טוב דווקא
חייב להיות קשר מעניין.

חומד, שכחת לציין עוד משהו... ../images/Emo140.gif

דייג ויקינגי ענק, רגיש וגמיש...
גולש ים, גולש רוח, גולש שלג, שחקן טניס, אלוף קראטה, אתלט מצטיין, שחיין אולימפי (במקרה היה גם בקומנדו הימי)...
וכמובן רגיש וגמיש... יש לו גם סוס לבן, גלימת אבירים ותואר אצולה - אבל הוא בהחלט גמיש ורגיש... אה, ועוד דבר קטן - יש לו כנפיים וכעך זוהר מעל ראשו היפה... והוא תמיד תמיד גמיש ורגיש...
בקיצור: הוא מושלם
סתם בצחוק, חמודה...
נראה לי שיהיה קשה למצוא בגבר אחד את כל התכונות שמנית, אבל בכל זאת אפרגן לך ואני מאחל שתמצאי את אביר חלומותייך, ממש כפי שרצית
מייק

BloodySkunk

New member
../images/Emo6.gif

קודם כל אני ממש אעדיף שלא יהיה את כל מה שציינת גם כי זה לא רצוי וגם כי לא יהיה לו זמן בשבילי
בכל אופן, כמובן ההודעה היא בערבון מוגבל ובהומור... תיארתי את הגבר האידיאלי ואני לא מצפה מכל מי שאני אפגוש לענות על כל הדרישות.. וד"א..! אני מכירה יותר מבן אדם אחד שעונה על כל הדרישות.. אז אל דאגה

TzLiL15

New member
את לא חושבת שאת חוצפנית../images/Emo70.gif

איזה הגזמה את לא חושבת מה אילו הדרישות האילו וכאילו את נריאת יופי, איזה חוצפנית

למעלה