מה נשים רוצות ???

מה נשים רוצות ???

אמממ... וואו צריך לחשוב על זה .. מה אנחנו רוצות ??? שיפנקו במתנות מיוחדות שינשקו נשיקות קסומות שיתאהבו בנו בלי לחשוב פעמים שילטפו אותנו בלטיפות חושניות שיטיילו איתנו ברחוב מבלי להתבייש לחבק את הכתף שיתנו לנו פרח כל יום עם הקדשה של מילים נפלאות שידאגו להרים את הגרביים מהרצפה שינקו אחריהם את הכלים אחרי האכילה שיורידו את האשפה מבלי לשפוך אותה ובאותה הזדמנות יורידו את הכלב .. מבלי להתעלם מהבקשה שיתנו את כרטיס האשראי ושלא ישאלו למה ועל מה ? שיתנו לנו לבלות .. ולחזור כי אנחנו יודעות מה מחכה לנו במיטה אם בקיצור נסכם את הבקשות אז ... שילטפו שיאהבו שינשקו שיתאהבו שינקו שיקנו שיורידו שיתנו והכל מכל הלב מבלי לשאול שאלות ... ערב טוב

EaSy B

New member
אני לא בטוח שאת צודקת

כי אני יודע שזה לא נישמע רציני אבל אני עשיתי 95 אחוז ממה שכתבת ובסוף חברה שלי לשעבר זרקה אותי לפני חודש ושבוע אחרי זה התחילה לצאת עם מישהו אחר (דרך הגב היינו 7 חודשים ביחד) אז אני כבר לא כלכך בטוח נראה לי שנשים משתעממות עם גבר כמוני רגיש ומתחשב ויודע לאוהב ולפנק (כמובן אף אחד לא מושלם וגם אני לא) אני רק מקווה שפשוט החברה האחרונה לא תשנה את מה שאני חושב ואני ימשיך לאוהב ולתת ויום אחד אני ימצא את זאת שלא תנצל את זה

נשמע ממש נכון...

הייתי שמח לדעת אם את בתור אישה שיודעת באמת מה עושה לך טוב, מבינה מה גברים רוצים, או שאת חתולה שרוצה רק לקבל? ? ?

נויה והים ,שאלה לי אליך

כתבת דברים מאוד יפים אך נכונים במידה. משום מה לא טרחת לציין מה את מוכנה לתת... האם פיתחת במשך השנים תלות בבנים? אגב אם את מוכנה לעמוד מאחורי דברייך אבל לשני הצדדים, מאושר יהיה הגבר שיהיה איתך. אשמח לתגובה...

למעלה