מה נשים רוצות? לדעתי נשים מאוד מאוד אוהבות פינוק מושלם לפני הסקס
T T r i l i a n New member 12/8/03 #2 עבדו עליך עדיף סקס מושלם. מי שמתרכז בפינוק לפני ותו לא ולא מתעסק בסקס מושלם עלול להגיע למצב שאישתו ישנה והוא עדיין חם....
עבדו עליך עדיף סקס מושלם. מי שמתרכז בפינוק לפני ותו לא ולא מתעסק בסקס מושלם עלול להגיע למצב שאישתו ישנה והוא עדיין חם....
T T r i l i a n New member 12/8/03 #4 כן, היא הצליחה להרדם ../images/Emo6.gif איך מתאים לי עכשיו ללכת לישון כמה שעות.....
T T r i l i a n New member 13/8/03 #6 אני תמיד מרוצה מעצמי כבר העירו לי כמה פעמים על זה אבל אני - מה אכפת לי....
V voguemaster New member 13/8/03 #7 באמת ?? רק תמשיכי... רק תמשיכי... מי אני שאפריע לשנינות הזאת ? אין מצב! ובנימה אחרת... הייתה אחלה ארוחה רומנטית, חבל שלא באתם
באמת ?? רק תמשיכי... רק תמשיכי... מי אני שאפריע לשנינות הזאת ? אין מצב! ובנימה אחרת... הייתה אחלה ארוחה רומנטית, חבל שלא באתם
T T r i l i a n New member 13/8/03 #8 ארוחה רומנטית? מה? איפה? למה לא הוזמנתי? היה אוכל ולא הוזמנתי??????????
V voguemaster New member 14/8/03 #10 ראבק טרילי הסברתי לך! ארוחה רומנטית זה לשניים ולכן אי אפשר להזמין גם אותך וגם את בעלך, לכן.. אם הייתי מזמין מישהו אז הייתי מזמין אותו! לא נורא, פסטה עליי פעם הבאה
ראבק טרילי הסברתי לך! ארוחה רומנטית זה לשניים ולכן אי אפשר להזמין גם אותך וגם את בעלך, לכן.. אם הייתי מזמין מישהו אז הייתי מזמין אותו! לא נורא, פסטה עליי פעם הבאה
V voguemaster New member 15/8/03 #13 חחחח ../images/Emo6.gif את רואה ? לא הכל מתגלה במכה ראשונה, לפעמים צריך חבטה שניה ושלישית ..
V voguemaster New member 18/8/03 #16 לקדוח את מתכוונת ../images/Emo6.gif אני כבר מרגיש ששמו אותי תחת מיקרוסופט (אופס... מיקרוסקופ ).
V voguemaster New member 14/8/03 #11 מכיר אותך מאיפשהו ??? ../images/Emo12.gif תיכף תגידי לי שזה משפט פתיחה הכי נלוז שיש