מה נשים רוצות

מה נשים רוצות

מעמד זוהר תהילה פרסום כוח כסף שלטון מוניטין הכול אינטרסים על ימן ועל שמאל זה מה שהם בסך הכל מחפשות זה טבעי לחלוטין אין כמו הרוסיות הישראליות לזבל

כזו חוכמת חיים יש לך ../images/Emo2.gif

כשקראתי את ההודעה שלך, חשבתי לעצמי שבטח מדובר בילד בן 14 שנפגע ממישהי, אבל רבאק, אתה בן 27, עוד לא הבנת שכל בחורה שונה מהשנייה, ואם יורשה לי להוסיף, אז אני אישית ממש לא מחפשת פרסום/כסף/תהילה, אז עם כל הכבוד, אל תכליל את כולן, ואני מבטיחה לך שהישראליות לא פחות טובות מהרוסיות!!!

לי דווקא היה ברור שהוא מעל גיל 14

המרירות פשוט צועקת מתוך ההודעה. אין מצב להיות כל כך מרירי בגיל 14. אני בקושי מבינה איך מגיעים לזה כבר בגיל 27.

אורזמן

New member
שיעמם לו

שלח הודעה ולא מתייחס לתגובות כנראה סתם להציק הוא שהוא סתם דפ..

דנטל

New member
אני מכירה עוד המון הומואים

אבל נושך כריות אכן עצבן אותי.

niva99

New member
הנשים רוצות...

שלווה נפשית,הבנה,שיתוף -פעולה ,קבלה,בטחון כלכלי ופיזי,בריאות להן ולמשפחתן,להיות מאושרות. ומה אתה רוצה?

Urik82

New member
In my opinion

Women i know want sex not less them me and may be even more and they generally gets it

ebony

New member
לא מסכימה איתך בכלל

אני לא מחפשת תהילה או כסף או שילטון ובטח שלא מוניטין אם זה מה שהייתי מחפשת חיי היו מאוד אומללים ומשעממים כדי שתבדוק את עצמך לפני שאתה אומר דבר כאלה.... מה אתה מחפש אצל נשים
אתה מקנא באנשים שיש להם את זה
כל דבר שמעצבן אותנו אצל אחרים זה השלכה שלנו לגבי אותם אנשים כדי שתבדוק את הרצונות שלך לפני שאתה משליך אותם על אחרים יום טוב וחג שמח אבונית

Urik82

New member
I really dream

For all the things he mentioned and i doing the best to get them! And i don`t think my life is boring! But i don`t think it`s things women needs!

אה?! ../images/Emo12.gif

אם זה טבעי לחלוטין אז למה נימה של מרירות בהודעתך???? ואם זה טבעי לחלוטין, אז למה אצל הרוסיות זה לא בא בטבעיות? האם אתה רומז שהרוסיות אינן טבעיות? >סקארלט -תמהה על אנשים שכאלו ומאושרת להיות בבית- אוהארה<

למעלה