מה נשים רוצות

מה נשים רוצות

מעמד זוהר תהילה פרסום כח כסף שלטון מוניטין וכמובן יופי וחבר שהוא מאהב בקיצור הכול הכי חשוב תהילה יופי וכסף ויש קשר סמוי בין הדברים שיהיה לכם בהצלחה בנות למצוא את אשר חפץ ליבכם

LCA

New member
מאיפה הבאת את זה?

זה ממש אבל ממש ממש לא נכון!!! לפחות לא לגביי!

מה שבטוח נשים לא רוצות...

זה עוד בחור שנכנס לפורום וירטואלי ומרשה לעצמו לשפוך שטויות בכמויות.

לא אמרתי אתם רובכם

אמרתי הנשים מחפשות מעמד (זה פשוט עושה לכם את זה שמישהו מצליח ותופס תפקיד בכיר עובד יצא לי לראות כמה בחורות נדבקות לאיזה מנכ"ל (למטרת קידום אישי כמובן ) זוהר תהילה פרסום הכרתי מישהו שעבד בעיתון הטלפון לא הפסיק לצלצל בנות בכמויות היו מכונות לעשות הכול בשביל לקבל פרטים ולהיות בעניינים כסף כמו זבובים אל חרא שלטון שלטון זה כח מוניטין גם ויופי ברגע שאתם רואים איזה חתיך אתם מסתובבות 390 מעלות ואני מדבר מתוך ניסיון אחד מהחברה שלי היה חתיך כל הדיסקוטק עליו לא משנה היו עוצרים אותו רודפיו אחריו זה פשוט מדהים היה לראות (כן זה אתם בנות עד כמה שזה נשמע מצחיק ) עובדות החיים

ebony

New member
אלה הן העובדות שלך לא של החיים

אתה סתם משליך בעיה שיש לך עם נשים על כל המין הנשי כנראה שפגשת את הנשים הלא נכונות ולא כולנו כאלה ....

לא כל כך המקום שלי, ואין לי מה לומר

שלא אמרו כבר אבל אני לא יכול שלא לתהות: 390 מעלות??? WTF 390 מעלות? סיבוב שלם ועוד שלושים? לידיעתך - סיבוב לאחור - 180 מעלות סיבוב הצידה - 90 מעלות סיבוב שלם - 360 מעלות סיבוב שלם+כסף+מעמד+זוהר+ארגוב+תהילה+אני אחיה לנצח+ פרסום=390.456719 מעלות בדיוק מוחלט סליחה. לא עמדתי בפיתוי...

יש משהו חדש?

כל כמה זמן אתה מגיע, מטיח בנו שנשים רק רודפות בצע, כח ומעמד והולך. זה עדיין לא עבר לך? חשבת פעם שאולי נשים "נורמליות" לא נימשכות אליך כי אתה משדר מרירות וכעס כלפי כל המין הנשי באשר הן??

ebony

New member
תשמעי זה ידוע אפילו בחוגים

הכי שמרניים של הפסיכולוגיה שמה שאתה משדר מגיע אלייך. אם אתה משדר שליליות היא תבוא אלייך ואם תהיה מריר זה יחזור אלייך כמו בומרנג לכל אחד יש שיעור ללמוד כאן אולי זה שלו
פשוט חבל.

בכל אופן תודה

ותבינו אותי שזה עובדות החיים תסתכל על נשים אחרות תשאלו חברות הם כבר יגידו לכם שזה מזמן נכון בכל אופן לא להשתולל רק הבעתי דעה אין צורך לתקוף אותי שיהיה לכם בהצלחה כל בכל מהכל
שלכם לנצח שי

kobi08

New member
הוא צודק ואתן צודקות

הוא צודק באבחנה שלו ואתן צודקות הבחור מריר על המין הנשי כי הוא כנראה הוצא מהמשחק אבל אלה החוקים אין מה לעשות תמיד יש מכוני ליווי בשטח.. אבל אני מבין אותו להידחות עי נשים זה הרגשה הכי מזופתת שיש זה כמו להיות נכה אבל בריא..

ביקשו ממני לא פעם

לא להציק לאנשים בגלל העלגות, אז הנה לך הערת תוכן: מה שהצגת מכיל בתוכו סתירה מובנית. גברים עם מעמד חברתי גבוה, כסף ופרסום, הם בדרך כלל לא בגיל בו הם יכולים להתפאר בתואר "יפה"... אז זה או - או.

אני לא יודע

כל מה שאני יודע שהדברים האלו עזרו יכולים לעזור למשיכה של הנקבה כמו דבק בכל אופן שיהיה לכם בהצלחה

ebony

New member
קודם תתנהג לנשים לא כנקבות

אלה כבני אדם ואחרי זה אולי תקבל יחס יותר טוב מהן עד אז אל תתפלא שהן מתנהגות אלייך כמו שהן מתנהגות (זכר טיפוסי שכמותך)

למעלה