מה נשים רוצות?

Payota

New member
מה נשים רוצות?

הממ...אני לא בטוחה שהגעתי לפורום הנכון אבל לפי השם, אתם אולי תצליחו לעזור לי. יש לי חבר כבר תקופה די ארוכה, יש אהבה יש כיף בלה בלה בלה... בחודשים האחרונים התחלנו לשכב והוא הראשון שלי. העניין הוא שעד היום עוד לא גמרתי...וזה מתחיל להציק. זה נהיה כבר קטע שאני נהית ממורמרת מהמצב. מעבר לכך אני בן אדם מאוד מיני ואני לא יכולה להתעלם מהעובדה שאני לא מגיעה לשיא כמו שאני אמורה. ותאמינו לי, ניסיתי הכל. אין לי שום בעיה להגיד לו מה אני רוצה, ניסינו דברים שונים, מקומות שונים, תנוחות שונות. וזה פשוט לא בא. זה מתסכל. אחושילינג מתסכל. אז תגידו לי, מה לעשות?

niva99

New member
אינני דר'רונית אלוני-ובכל זאת......

ד.א -ישנו פורום ליעוץ מיני. בעיקבות שאלתך האחרונה רציתי לשאול אותך האם כשאת לבד (עם עצמך) את גומרת? -לפעמים ישנה נטיה להאשים את בן הזוג בחוסר סיפוקנו (ולעיתים זה מוצדק). -בגלל שהעניין אצלך עדיין טרי,עלתה המחשבה עד כמה את מכירה את גופך-לדעת את הנק' הארוגניות שלך. -הפיתרון לשאלותיך האחרונות-הוא פשוט להרגע-לא מקומות ולא תנוחות-הרי לא נמצאים באולימפיאדה בה צריכים להוכיח משהו למישהו. -להשתחרר,להנמיך ציפיות (זה בסדר,לא כולן גומרות מכל אקט). זה יבוא בלי לחץ,ברוגע. מקווה שעזרתי.

niva99

New member
אהה ,ועוד דבר קטן אחד.

אל תפגעי ממני זו לא כוונתי ואיני מטיפה לך מוסר בשום אופן. רק שישנם חומרים כימיים ומהטבע ש"דופקים"כמה מערכות בגוף.... ואחת מהם זו המערכת שהזכרת. סף הרגישות הוא כזה שגירויים שמשפיעים בד'כ כבר מפסיקים להשפיע וצריך להעלות כל הזמן את רמת הגירוי.

בדיוק מה שאני רציתי לשאול

אני מקווה שזה לא מביך אותך לענות. גם לדעתי את צריכה קודם להכיר את גופך ואז יהיה לך יותר קל איתו.

Payota

New member
ממש לא מביך...

כן, עם עצמי אני גומרת. זה הקטע...ככה אני יודעת מה אני מפסידה ומה בעצם שנינו מפסידים כשאנחנו ביחד. כי אני יודעת שגם לו זה מפריע. ובקשר להכיר את הגוף שלי...אני די צעירה אז אני בטוחה שיש לי עוד הרבה מה ללמוד אבל בכל זאת לא בא לי להגיד לגיל 20+ ולהיות מהנשים שאומרות שהן עדיין עוד לא גומרות. ולהנמיך ציפיות זה נראה לי על הפנים...רק משום שאני פוחדת להיכנס לשיגרה שאז כבר ממש לא יהיה איכפת לי אם אני גומרת או לא. ועוד משהו חשוב חשוב...למה התכוונת כשאמרת חומרים כימיים וכו'..."המערכת שהזכרת"? אני לא ממש מבינה על מה את מדברת... (את מדברת על הניקניים שלי? פיוטה? )

ניסיון לתשובה

זה נישמע שהגעת למצב שבו את הנושא מלחיץ אותך, וזה מובן לחלוטין. הבעיה היא שזה בדיוק המצב שיכול לעצור אותך (וגם אותו). תנסי אולי להרגע קצת. אולי אפילו להיות ביחד מבלי לקיים יחסי מין או לנסות להגיע לאורגזמה, רק להתגפף ולהתלטף ולהכיר את הגוף אחד של השני מחדש. אולי עם הורדת הלחץ (גם ממך וגם ממנו) תצליחו להגיע גם לשם. כמו כן יש ספר חביב שנקרא סקס עכשיו, עם טיפים ועצות שונות. (למשל, תנוחות מסויימות שבו הוא נוגע בך כמו שאת נוגעת בעצמך). שווה לקרוא אותו ביחד, ולחפש את הדברים שמתאימים לכם. כמובן שלא חייבים את הספר הזה, יש מגוון מאוד רחב ומעניין.

niva99

New member
אפשר שאלה שלא קשורה לנושא?

ילדת הכוכבים-מי זו הניני שהתאהבת בעיניה- (אחינועם)?

תמיד אפשר

ניני זו חברה טובה שלי שגם מסתובבת לה כאן ברחבי העולם של תפוז. ויש לה עיניים מדהימות. החתימה זה חלק מבדיחה שהתחילה בינינו

אפשר לענות לך על דרך המשל...

את מכירה את הפעמים המעצבנות האלו שאת חייבת כבר לצאת מהבית, ממהרת בטירוף, נמצאת בשיא הלחץ, והמפתחות.... איפה המפתחות לעזאזל....? או ששיר קטן עומד לך בקצה הלשון, ואת משתגעת רק מלנסות להזכר בו ? מה שאני מנסה לומר הוא - שברוב הפעמים שאנחנו שקועים בניסיון להצליח, אנחנו מפספסים את ההזדמנות להצליח. לי אישית זה נשמע כאילו את עסוקה כל הזמן בתסכול, בכך שאת חייבת להרגיש שעשית את זה. שגמרת עם גבר! אז הירגעי נא... לא כולן גומרות כבר על הפעם הראשונה, ולפעמים זה לוקח כמה חודשים טובים. הלחץ והציפיה המוגזמת רק מעכבים את זה. בדיוק כמו שהלחץ והציפיה מלדעת חומר לבחינה - משכיחים ממך את כל התשובות... קחי את הכל באיזי, תנסי להנות מעצם הסקס בתור התחלה, בלי לחשוב על לגמור, בלי לחשוב על איך וכמה. רק להנות. מבטיחה לך שזה יגיע לבד. כשבכלל לא תצפי לזה.

lmatan1

New member
המטרה פחות חשובה מהדרך להגיע,

הדרך אל המטרה היא היא הדבר ,הדרך שהגעת עד הלום היא זו שתוביל אןתך ליעד הנכסף,תשאלי את עצמך מה מפריע לך בהתנסות בעבר במקצוע האהבה כשתהיי מוכנה, המדריך יופיע, שלך ובשבילך,

למעלה