מה נשים רוצות

מה נשים רוצות

אל תכעסו עלי בי לגרוע מגדולת הסקס מנסה להעצים את האהבה נשים בסופו של דבר רוצות ילדים זה טבע העולם השאלה היא הדרך להגיע לזה. כמו כל דבר מחולק לשלושה חלקים 1. הממהרות מתחתנות ויולדת ואח"כ סובלות או לא לפי מזלן 2. המחפשות את בן הזוג הראוי מטפחות קרירה כדי להגדיל את סיכויהן לבעל מוצלח יותר ואז יוכלו לגדל ילדיהן בסביבה תומכת יותר. 3.הפוחדות המאחרות שתמיד בתת מודע מחפשןת תירוץ למה לא עכשיו להן אני אומר תתעשתו תרוצים תמיד אפשר למצוא סוגי נשים אלו מתחלקים לתתי סעיפים על פי אותה הדרך בכל מקרה גם גברים וגם נשים אוהבים לאהוב בכל המובנים הם רק צריכים להכניס בזה נשמה ורגש ללא הנשמה הסקס הופך מכני ומאכזב

niva99

New member
שאלה קטנה

וגברים אינם רוצים ילדים? זוהי משאלת ליבן של הנשים הבלעדית? ואין בילתה? ולשם כך כל האמצעים כשרים?

niva99

New member
טוב מודה אלה היו שלוש שאלות +נצל'ש

נפרדת מכם כמעט לשבוע ימים.(בקבע-הם קוראים לזה נופש-אני קוראת לזה חופש) אל תעשו בהעדרי מה שלא הייתי עושה. מתחילה כבר להתגעגע למפרע. ביי.

../images/Emo2.gif נוטשת אותי ??

ככה את משאירה אותי לבד עם תומר בלי הגנות? והכי חשוב! מה את מביאה לי מתנה?

niva99

New member
לא נוטשת! אוגרת כוחות להמשך.

בטח משאירה לבד עם תומר-סומכת עליכם שתוכלו למצות כל רגע (ולעזאזל ההגנות)!!! ולגבי המתנה-מה אפשר להביא לילדת'ה-כשל הכוכבים פרוסים לרגליה??? הנה עוד חידה לשבור את הראש...

../images/Emo140.gifתשובה

אני גבר ואני רוצה ומת על ילדים השאלה התיה מה רוצות נשים זה הפורום או טעיתי?

niva99

New member
סתם ../images/Emo62.gif שהייתה לי...............

לקרא לפורום:"מה נשים רצות"? (נחמד איך שהמילים מתגלגלות על הלשון-עם קריצה ממזרית לבבה לובה).

מה רוצים גברים?

גברים רוצים ילדים אבל אל תחשבי לרגע על שויון ברצונות האהבה האמיתית היא לנשים זה הטבע אשה שתחזק ותניע את הגבר שלה

../images/Emo6.gif שמח שאת לא כועסת

זאת תאוריה בבניה אין פה דרך נכונה או לא בעיקר אלו תחושות בטן שמקבלות הצדקה לאחר מעשה כמו כל דבר בחיים מה שאני רוצה להגיד בלשון העילגת שלי שבעקרון כולן טובות וראויות רק שלפעמים המחשבות מפריעות

למעלה