מה נשמע, חבר`ה?

mishmish17

New member
מה נשמע, חבר`ה?

חג עצמאות שמח לכם.. אני מקווה שנהנתם אתמול בין אם יצאתם ובין אם לאו.. אנחנו בכל אופן לא קיבלנו שום ספריי-לינץ` בלילה כשהלכנו לתומינו ברחוב.. איזה מזל.. והנה תבוא השאלה הנדושה ביותר, טה טם: מה עשיתם אתם כדי לחגוג את יומולדתה של המדינה?

untitled

New member
אני הייתי באמפי

ולא, זה לא נכון שהיה חרא, להפך היה מצויין. תמיד יש כמה חריגים (דנה ברגר, דג נחש) אבל היו שם כמה הופעות מצויינות כמו הפתיחה של מוניקה סקס וההופעות בסוף של ברי סחרוף, ואביב גפן אחרון כשאנשים חצי ישנים ועוד עשה הדרן. וזהו, אין לי יותר מה לומר. אם אתם חושבים אחרת, סבבה לכם, אבל רק תדעו שאני, ועוד מספיק אחרים כן נהננו שם

אני הייתי בפולג

והיה מה זה טוב... וכשמרים פיירברג הראש עיר המטומטמת שלנו עלתה לבמה לתת נאום אידיוטי אז שרנו לה תימצצי לי :) חוץ מהעובדה שמארבע בבוקר היו כל מיני דיג``ים מעצבנים והעראסים של נתניה באו, היה מצויין... אגב ההופעה של היהודים בפולג הייתה יותר ארוכה מההופעה שלהם בראשון

untitled

New member
חוכמה גדולה

לעשות הופעה של יותר משלושה שירים, ממש קשה

*superstar*

New member
לא משהו מיוחד!

הלכתי למסיבה בישוב שלי היה דוקא נחמד! מ-י-ל-א-ו אותי בקצף!!!! כל הראש שלי היה דביק ומסריח... לא מאחלת לאף אחד! אתם מכירים את כל אלה שבקטע של הזיקוקים הם ישר ``אווווו`` ו``אההההה`` או ``וואוווווו``?! איזה מעצבן זה!!! אני שונאת שאנשים עושים את זה ועוד אחר כך ם אומרים ``אהה, זה לא היה משהו...`` שונאת שונאת שונאת! אבל היה מבדר למדי! אל תשימו לב אני בטוחה שכולכם נהנתם פי 8 יותר ממני! עדי:)

למעלה