מה נשמע משפחה אהובה?

moranosh7

New member
מה נשמע משפחה אהובה?

מה שלומכם? איך החום בחוץ? מתיש נכון? זהו.. רשמית הקיץ הגיע.. עונת הבריכות והים מתחילה.. :) והנה גם שבועות הגיע ונחגוג אותו בערב יום ראשון וגם למחרת.. אז איך אתם מתכננים את הסופ"ש הארוך הזה? מתי אתם יוצאים לחופש? אני ביום שני נוסעת לאחד הקיבוצים בצפון עם המשפחה שלי ויעשו לנו סיור של חליבת פרות ויראו לנו איך מייצרים גבינה חלב .. אני יותר הולכת בשביל האחיינים שלי שהם כ"כ מתרגשים מזה חבל על הזמן.. אז מה אתם תעשו בחג?. מתי תתחילו את ההשפרצות עם המים?? איזה כיף זה נכון!!??!! זה החג הכי אהוב עליי תמיד הייתי מחכה לו כדי להשפריץ מים על כל השכונה שלנו.. :) אז חמודים שלי שתהיה לכם שבת שלום וחג שמח!! ולא לשכוח כמובן להמשיך להצביע.. זה הכי חשוב מהכול!!!

CuteRic

New member
שיואו איזה חום..

היום איחרתי קצת לבצפר.. ופיספסתי חצי שעה מהמבחן.. אז עשיתי אותו בחצי שעה..מקווה שילך לי טוב..

אה אז הקיץ הגיעXD לא הבנתי למה חם כל כך

שכחתי מהמים עכישו במאת נזכרתי אני מתכנן רק כיף לשבועות:) ומכובן לדרג את גילתי כמה שיותר:)

1mayush

New member
יום מתיש ../images/Emo178.gif

היום באתי ב10 וחצי לבי'ס למתכונת במתמטיקה, אחרי זה שעה היסטוריה וספורט
מחר יש לי עוד מתכונת אחרייה חשבתי לסוע לת"א קצת לים מלא זמן לא הייתי אבל לא...... חייב משהו להרוס, מצעד הגאווה.. אז אני נשארת בבית. ה"חופש" מתחיל מהיום עד שני. אבל אני צריכה להספיק- לסיים פרוייקט באינטרנט, להתכונן למבחן בספרות ומתכונת בהיסטוריה. מורניי תהני.. זה צריך להיות ממש חוויה! וכולם, תהנו המון ותשמרו על עצמכם

מורני שלי אהובה.

סעי ותהני לך , כמו שמגיע לך. את מדברת על החום... אתמול הרגשתי כל כך לא טוב שלא יצאתי אפילו לשנייה אחת מהמיטה. אני סוחבת התייבשות כבר כמה ימים ואני מרוב מיסטול רק ישנה. זה לא להאמין ... מאמוש, סעו לשלום וחיזרו לשלום. רעיון אדיר לנסוע לאזור הצפוני ולהראות לילדים את הדבר האמיתי. מאמי, אני אוהבת המון ומתגעגעת הכי. נשיקותתתתתתתתתתתתתת ארי.

moranosh7

New member
רק שתרגישי טוב..

זה חשוב לך, ולכולנו.. :) שבת שלום מדהימה שלי.. לך, ולכל הפורום המדהים הזה!

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifחחח תהני!../images/Emo9.gif

אני יותר בקטע של להיסגר בבית כי דופקים ביצים XD (וגם הערבים , שזה חג לא שלהם
) אבל אם למשל חברה עושה מסיבת מים אני לא מהססת אפילו לחשוב ואני באה D:

למעלה