מה נשמע
עם ריטה אצל קוטנר בערוץ 24

מה נשמע ../images/Emo35.gif עם ריטה אצל קוטנר בערוץ 24

ריטה תרואיין מחר אצל קוטנר לגבי יצירתה המוזיקלית מחר בערוץ 24 בין השעות 09:30-10:00. לדעתי מדובר בשידור חוזר, אבל תהנו בכל זאת
יום טוב לכולם, ליבי

PRINCESS GINA

New member
היי לכולם...../images/Emo26.gif

התגעגעתי אליכם! תראו מה סוף סוף הצלחתי להעלות לאינטרנט

אוזניהו

New member
וואי!!!!!!!!!!11111111

איזה יופי! אף פעם לא שמעתי אותה שרה =) תודה רבה רבה!

PRINCESS GINA

New member
עכשיו כשמצאתי את התוכנה המתאימה....

יש לי המון קליפים של ריטה מדברת ושרה בהופעות.. אני יתחיל להעלות אותם עוד הלילה...

תראה..

בצילום זה באמת נשמע לא משהו... אבל בלייב היא ממש מוכשרת..יש לה קול טוב.. והיא עוד ילדה, אני מאמינה שהיא תגדל ותלמד ותתפתח ואז זה יהיה כבר רמה אחרת לגמרי.. בכל מקרה, היא חמודה
לילה טוב שיהיה..

PRINCESS GINA

New member
מישהו עדיין פה?

בדקות הקרובות יעלה לפליקס סיפור ונציה של ריטה בשני חלקים שאני צילמתי בהופעה בהיכל התרבות בת"א 8/2/07! תהנו, תצביעו ותגיבו להנאתכם

PRINCESS GINA

New member
והנה חלק ב...

שלא ברור לי למה לא רואים אבל אני יתקן את זה מחר..לא לדאוג

בעיקר אהבתי את הביצוע ל"יום חדש" בסוף התוכנית

בליווי נגינת הפסנתר של טל פורר. בדיעבד, אכן ראיתי את זה פעם, לפני כמה שנים. אבל עדיין היה נחמד להיזכר. ואלוהים, כמה שהיא גמישה...
סופשבוע טוב לכולם, ליבי

hilagilady

New member
אפרופו קוטנר |נצל"ש|

ארבעים שנה חלפו מאז יצא אלבום המופת של הביטלס "סרג'נט פפר". לכבוד האירוע ישודרו (בשידור חוזר) שני פרקים מתוך הסדרה המיתולוגית ,"מסע הקסם המסתורי", שערך והגיש יואב קוטנר בגלי- צה"ל.
סרג'נט פפר בן 40
עורך ומגיש: יואב קוטנר
יום שישי 01.06.07
שעה: 14:00
גלי- צה"ל
ובמוצ"ש הקרוב תוכלו ליהנות משלוש שעות נוספות, שיוקדשו לאלבום המופלא בהגשת יואב קוטנר, האיש והמהפכה
ספשל "סרג'נט פפר"
עורך ומגיש: יואב קוטנר
יום שבת 02.06.07
שעה: 23:00.
גלגל"צ. "סרג'נט פפר" נחשב עד היום לאחד האלבומים החשובים ביותר בתולדות הרוק והמוזיקה המערבית. מלבד היותו אחד האלבומים הראשונים בהיסטוריה בו קודם המפיק המוזיקלי (ג'ורג' מרטין הגאון) אל מרכז העשייה, הוא הפך לסדרה של להיטי ענק שכללה את "לוסי ברקיע היהלומים", "יום בחיים", "כשאהיה בן 64" ורבים נוספים. (איתי שטרן NRG). האזנה נעימה

טל טל 20

New member
../images/Emo12.gif אני זוכרת שהיא נולדה !! וואווווווווווו !

של מי השיר שהיא שרה?? והיא שרה יפה!

למעלה