מה נשמע?

רינתבי

New member
מה נשמע?

שלום לכולם!!!! מזמן שלא הייתי מחוברת לפורום,פשוט האונ´ בשביתה ואין לנו מחשבים,הם כמעט סוגרים עלינו את הכיתות,ממש חוצפה. אני ממש לא מעודכנת במה שקורה כאן,סליחה. מישהו לוקח מטוטרקסט?השבוע הגעתי לקבל את בזריקה השבועית ופתאום נאמר לי שאני צריכה לשלם,למה?? התחיל הקיץ וממש בא לי ללכת לים,שני מטר מהבית. אולי בשבת בערב,נראה. טוב אני צריכה לחזור לעבודה לילה טוב לכולם רינת

gaia20

New member
הי רינת

לים, אה??..... איזה כיף לך, שתי דקות מהים... אני בכל מקרה- לא ים ולא נעליים....היום היתי אצל הקרדיולוג, חום אימיים בדרך לשם במכונית, השמש אוכלת לי את העור וכל מה שנשאר לי זה להתכסות בשיא החום עם טרנינג ארוך...

ל3

New member
גם אני הולכת אם ארוך

וכולם בכיתה שואלים אותי למה. גאיה, כשאמרת אוכלת את העור למה התכוונת? איך השמש משפיעה אליך?

gaia20

New member
היא פשוט שורפת אותי

אני נשרפת ממש מהר, מספיקות 3-5 דקות בשמש של ים ואני כבר מתחילה להיות אדומה בפרצוף. גם הכתפיים שלי נשרפות מהר מאוד. תראי, פעם אחת היתה לי התלקחות חריפה מאוד, אחרי שביליתי 15 דקות בשמש בים, וזו גם היתה שמש לא חזקה- שמש של אחר הצהריים, תתארי לך מה היה קורה אם זה היה ב 12:00 בצהריים... בכל מקרה, אני מעדיפה לא לקחת סיכונים מיותרים וללבוש ארוך לפעמים, גם אם מאוד חם...

הוי השמש השמש ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בנות יקרות כמו שאמרתן, "לא שמש ולא נעליים", אלא מה, כדאי לדעת שבגדים ארוכים לא מספיקים (אגף לא צריך טרייניג, גאיה, אפשר בגד דק ארוך, למרות שיש מי שאומר שגם הבגדים צריכים להיות עשויים מחומרים מיוחדים... אבל יש גבול, אלא חייבים גם למרוח קרם הגנה מהשמש, מהמובחרים ביותר, על כל האיברים החשופים, פנים, אוזניים, ידיים, צוואר. גם כובע רחב שוליים ומשקפי שמש כהים ביותר, חשובים ומועילים. זה באמת לא כל כך מסובך, ושווה בהחלט למלחמה במחלה. כוכי

gaia20

New member
אוף...

כבר עדיף לא לצאת מהבית הקריר עם כל הציוד הזה.... טוב, עושים מה שצריך לעשות...

למעלה