מה נשמע ? איזה שעמוום החופש הזה .
K kiksky New member 20/8/08 #7 חחחחחחחח (וואי, כמה ליחה יש לי)../images/Emo8.gif סתם, סתם... מה קורה עץ? מזמן לא דיברנו גם אני מחכה לזה. שיגיע כבר, אין כלום להוריד תגיד,,, אתה מכיר את הסידרה דקסטר? גם אמורה לחזור (עונה 3) בספטמבר
חחחחחחחח (וואי, כמה ליחה יש לי)../images/Emo8.gif סתם, סתם... מה קורה עץ? מזמן לא דיברנו גם אני מחכה לזה. שיגיע כבר, אין כלום להוריד תגיד,,, אתה מכיר את הסידרה דקסטר? גם אמורה לחזור (עונה 3) בספטמבר
K kiksky New member 20/8/08 #15 הכל סבבה סבבה סבבה ../images/Emo6.gif מה איתך? ראיתי שכתבת קצת בנענע. אני ממש לא נהנה שם עדיין מלא באגים ואני לא חושב שאתר שקיע מספיק בגולשים שלהם אבל מצד שני המהירות השתפרה משמעותית בכל אופן, עד שלא תתחיל העונה השניה, אין סיכוי שאני מתקרב לשם
הכל סבבה סבבה סבבה ../images/Emo6.gif מה איתך? ראיתי שכתבת קצת בנענע. אני ממש לא נהנה שם עדיין מלא באגים ואני לא חושב שאתר שקיע מספיק בגולשים שלהם אבל מצד שני המהירות השתפרה משמעותית בכל אופן, עד שלא תתחיל העונה השניה, אין סיכוי שאני מתקרב לשם
J Just Me36 New member 21/8/08 #17 איתי הכל בסדר ../images/Emo13.gif אבל לפחות תבוא כשתהיה עונה שניה..
Y Yggdrasil19 New member 21/8/08 #19 תיכנס לפורום הפורמט כשתתחיל עונה 17 ואז נוכל לחפור יחד על התוכנית האמיתית אחרי כל פרק.
ד דידיZ New member 20/8/08 #12 קיקס...י'גנוב...קראתי את "כמה ליחה יש לי" כ-- "כמה לירה יש לי"...חחח...אתה קולט? איך ראיתי ר במקום ח?? איך? י'גנוב חח
קיקס...י'גנוב...קראתי את "כמה ליחה יש לי" כ-- "כמה לירה יש לי"...חחח...אתה קולט? איך ראיתי ר במקום ח?? איך? י'גנוב חח
Y Yggdrasil19 New member 20/8/08 #13 אולי בגלל "היפה והחנון" וגאל והאנטומיה אפילו אחרי המשימה של הבנות, לא הצלחתי להבין איפה הטרול.
K kiksky New member 20/8/08 #16 יש לי שתי לירות וארבעים גרוש../images/Emo3.gif מה קורה דידי? יש לך בעיה בהבנת הנקרא?
Y Yggdrasil19 New member 20/8/08 #10 תגידי תודה שיש לך חופש בצבא את תתפללי שהשבוע יעבור מהר ושישחררו אותך בשבת הבייתה. לא שאני בצבא, אבל זה מה שהחברים שלי מספרים לי.
תגידי תודה שיש לך חופש בצבא את תתפללי שהשבוע יעבור מהר ושישחררו אותך בשבת הבייתה. לא שאני בצבא, אבל זה מה שהחברים שלי מספרים לי.
ד דידיZ New member 20/8/08 #11 אנשים!!! הנה אתם...../images/Emo6.gif תקשיבו, אם משמעם לכם, אז אתם יודעים איך אפשר להשתעשע---<<>>---לבוא לכאן?? או שלא... פשוט תהנו מהחיים ומהקיץ ומהחופש
אנשים!!! הנה אתם...../images/Emo6.gif תקשיבו, אם משמעם לכם, אז אתם יודעים איך אפשר להשתעשע---<<>>---לבוא לכאן?? או שלא... פשוט תהנו מהחיים ומהקיץ ומהחופש