מה נשמע

ט י נ ה

New member
הי מושון לונג טיים ...

מה קורה איש ? אנחנו בג'ונגל של החיים הא ? חיים בשביל לעשות מוסיקה אבל בדרך עובדים בשביל לשרוד והכל יחד מתגמד אל מול אימת התקופה מלאת הרשע הזו שאנו מוצפים בה. בכל מיקרה אח שלי שמחה לראות שאתם חיים ובועטים ( הכוונה כמובן ללבנבונת ) מקווה לראותך בקרוב סי

היי לוחמת אדירה

לוחמת בדרגת מלכה אני מאוד אוהב את הקו שאת הולכת בו עכשיו שרה שירים ישנים לצד החדשים המדהימים יש לי כבר 3 דיסקים שלך

ט י נ ה

New member
אני המומה מהרגישות שלך כל פעם..

הי מותק אפשר לדעת באיזה תוכנית טלוויזיה ראית אותי ? ומה שרתי שם ? אגב חמישי הבא אני מבצעת בבלוז שירי נשמה יהודיים בתוכניתו של יוני רועה שירה בשידור.. מתגגעגעת סי

היי

טלויזיה לא אין לי וזה היה במקרה לא זוכר את התוכנית אבל היה שם את השיר חצי עולם עם הזמרת שלך הקבועה

ט י נ ה

New member
עכשיו אני יודעת ... " להבדיל "

תוכנית גישור בין חילונים לדתיים בערב מוצש ואתה צודק היה אחלה של אחלה של להקה והיה ביצוע סוף הדרך ועשינו גם שיר של אריק איננשטיין עיתונאי קטן שלי בביצוע ממש הורג.היה אחלה רוק בערב הזה. מתי יש גיג שלכם בתל אביב ?

היי

מה אכפת לי שם התוכנית הרי אם לא היית שם זה היה חולף מבלי לדעת הופעה? נשבר לנו קצת מלארגן אנחנו יותר מג'מג'מים בחדרי חזרות מצטרפים אלינו כל מיני אנשים ושמח בטח פעם יבוא לנו אבל לבנתיים מי שרוצה שיבוא אלינו

למעלה