מה נשתנה הלילה הזה?-העדכון השבועי

d@r121

New member
מה נשתנה הלילה הזה?-העדכון השבועי

אירוח בפורום סלולארי
ביום שני ה1.4.02 יארח פורום סלולארי את גלעד בכרך- מנהל תחום בסאני יבואנית סמסונג אז לאחר הרבה התכתבויות ומאמצים ליצור פאנל שיכיל את סאמסונג ואת נוקיה זה לא ממש הצליח מכיוון שנוקיה דאגה לשים מקלות בגלגלים וכך למעשה נשארנו רק עם גלעד שיענה לנו על שאלות על הסאמסונג ועל תוניותיה לעתיד כך שאם ממש בא לך לדעת איך סאמסונג מתכוננת לדור ה3 או מתי ייבאו את הדיבוריות לרכב נפגש כאן ביום שני ונקווה שיעבור בשלום ויהיה בהצלחה
מחיקת שרשורים
כמו שכבר ראיתם נמחק השירשור של פרץ על איך לקוחות אורנג´ נדפקים הגיע הזמן ליישם לגבי ההודעות על לקוחות ביג טוק שהייתה עם השירשור ונמחקה אפשר לפתוח אותה בנושא חדש כאן בפורום לדיון נקי ללא ירידות נא להזהר לפעם הבאה ולא להצית מדורות
מאמרים חדשים
אז אחרי כמה שבועות של שיממון עולים מאמרים חדשים על אמיגו i90c על נוקיה 6120 ועל הSK IN-1400 ורענון לכתבה של ashomer על הTDMA אז תודה ל... אייל, אנדרו, ודודי על המאמרים הנפלאים
תמונות חדשות בגלריות
אז האיי מייל שלי הופץ בהודועת חדשות למישהו אכפת
למישהו אכפת שעבדתי יותר מ4 שעות לעלות את כל התמונות
(ייסורים של מנהל
) בכל אופן בקשתי נפלה על אוזניים קשובות וכמעט כל יום אני מקבל תמונות חדשות והים הגלריה הקטנה שלנו מונה יותר מ100 תמונות ותודה ל.. אנדרי, אנדרו, אורי (בזמנו על התמונות לא הודתי), אייל יאיר, שדואגים לעדכן אותי על כל תמונה חדשה שיוצאת ולכל מי ששכחתי
מכל ה
סקר חדש
שאלת הסקר עודכנה הצביעו בהמוניכם חג שמח
תרימו ארבעת כוסות
ותיזהרו מ|מצות| ד
ר

d@r121

New member
מה כבר חזרתם../images/Emo35.gif

בכל אופן נעלבתי שלא הגבתם אתם יודעים כמה זמן לקח לי לכתוב את ההודעה
בכל אופן לא נשלח עידכון למסרים מפני שהייתה לי בעיה במסרים ולא היה לי חשק להאבק בזה ד
ר

PingPong18

New member
אווווו

אני באמת רוצה להגיד שההודעה היתה ממש נחמדה ועשית לנו סדר בבלאגן... אבל, יש לי רק הערה אחת אליך... תראה יותר נוכחות בפורום לפעמים ממש יש הרגשה שאין כאן מנהל - ראה את כל השירשורים על ההשמצות שכבר עוברות את קו ה-40 הודעות באשכול אחד... קחל לתשומת
. חג שמח וכשר.
ייל.

דור ברכותיי!!!

הפורום ממש התפתח! אני מאוד מרוצה מהפורום ומעבודתך הברוכה שאתה משקיע בו! חזק ואמץ! בכל אופן שאלה לי אליך, גלעד בכרך, מנהל תחום, אבל איזה תחום?

AndrewV

New member
יפה

באמת יש התקדמות הפורום סלולארי !!! =====================================

d@r121

New member
------תקנון הפורום המעודכן---------

אז בועדי מעכל את ה
ישבתי וכתבתי את התקנון החדש מהיום התקנון יפעל במלוא עוצמתו אז אנא להיות כפופים לו בקרוב אעלה אותו למאמרים שיפוצים ותיקונים יתקבלו בברכה אהה ותודה על המחמאות וזה לא רק בזכותי אלה גם בזכותכם פרסום: חל איסור פרסום של מכירה\ השאלה \ קנייה וכו´ של פלאפונים סלולארים מעל גבי הפורום. בשביל זה יש אזור מיוחד בלוחות ששם אתם יכולים לפרסם את הודעותיכם. מי שיפרסם יימחק מייד ואילו מי שיחזור על הפרסום יושהה מן הפורום ללא אזהרה מראש כמו כן לגבי הודעות OFF (הודעות אשר לא קשורות לנושא הפורום) נא לשרשר הודעות מסוג זה במקום המתאים ואם אין בפורום הודעה מתאימה אפשר לפתוח אחת ולא ההודעות יימחקו וזאת מכיוון שבפורום יש אפשרות של 20 נושאים בכל פעם ואם כל אחד יפתח הודעת OFF חדשה ייעלמו שרשורים חשובים התקפות אישיות: חל איסור לתקוף גולשים על גבי הפורום כנ"ל לגבי הודעות אשר "מתגרות" הודעות אשר ימצאו "מתגרות" יימחקו מיד וישלח מסר ברור לכותב ההודעה וזאת כדי שהפורום לא יהפוך לזירת התכתשויות פורום סלולארי הוא לא מקום להשמצות של חברות ולכן כל הודעה אשר תמצא יורדת על חברה תמחק ולכן כדי להימנע ממחיקות מיותרות נא נסחו את ההודעה בצורה מתונה גם אם חברה\גוף מסוים פגעו בכם או זלזלו ואל תגררו להעלות אישיות הגבלות כל גולש אשר הוגבל מסיבה זאת או אחרת מוזמן לפנות בנימוס למנהל ולשאול על סיבת ההגבלה כל גולש אשר יפנה בגסות רוח או שיקלל מעל גבי הפורום יוגבל שנית והשארתו בפורום תישקל עם הגרמים המתאימים פניות של גולשים למנהל פניות של גולשים למנהל יכולות להיעשות ב 2 הדרכים הבאות 1) פנייה לאיי מייל \ מסרים ותיאור הבעיה או השאלה 2) 2) פנייה על גבי הפורום ע"י שרשור ההודעה להודעת OFF אחרת ההודעה תימחק הפנייה צריכה להיעשות בצורה מנומסת ולא על ידי הטחת קללות או העלבות כל פנייה מקבלת את היחס ומקבלת תגובה בהתאם עדכונים שבועיים העדכונים השבועיים באים כמטרה להקל על הגולשים אשר לא היו בפורום במשך כל השבוע והם מסכמות את אירועי השבוע שהיו ושיקרו הודעות של עדכון השבוע שווים כהודעות OFF ואפשר לשרשר אליהם תגובות להודעה וכן הודעות OFF שרות הקפצת הודעות שרות הקפצת הודעות זמין 24 שעות 7 ימים בשבוע ומטרתו היא להעלות נושא לראש הפורום של התייחסו אליו או שהגולש לא קיבל תשובות מספקות כדי שההודעות יוקפצו כראוי נא לפעול לפי הנהלים הבאים 1) חוק ההתיישנות- כל הודעה אשר לא חלים עליה 72 שעות (3 ימים) יכולה לקפוץ אם ההודעה עברה את מחסום ה72 אפשר לפתוח את ההודעה בנושא חדש או לשרשר להודעה רלוונטית 2) הקפצת ההודעה- כדי להקפיץ הודעה נדרשים לכתוב בגוף ההודעה לפחות 10 מילים ולא רק נושא אחרת ההודעה לא תקפוץ בונוסים בפורום בפורום ישנם בונוסים כמו גלריות, מאמרים, לוחות וכו´ (אשר לא חייבים להיכלל בפורום) נא להתייחס אליהם בכבוד הראוי ונא להגיב בצורה ראויה למאמרים אשר נכתבים בעמל רב ע"י הגולשים אשר עושים את זה למען כולם. כדי להוסיף תמונה לגלריות או מאמר למאמרים ניתן לפנות במייל למנהל הפורום ולהתייעץ אייתו לגבי התמונות או המאמרים המייל הוא [email protected] תודה על שיתוף הפעולה d@r121

PingPong18

New member
"עוד זה מדבר - וזה בא..."

ציטוט משיר מאוד מפורסם - לא זוכר את שמו... דקה אחרי שפרסמת את התקנון החדש (שאני מסכים עם כל מילה שלו) מישהו כאן פירסם הודעת קניה/מכירה בפורום ולא בלוחות... ומצידך לא היתה התיחסות... סתם, הערה בונה לא משהו אישי ... אייל. ואני לא מתנשא כמו שאני נשמע...

d@r121

New member
טופל ורק שתדע.....

שקפצתי לרגע מהפורום לקרוא את המסרים (5 מסרים) ולהתעדכן בYNET ולא שמתי לב... אבל תודה על הדיווח ד
ר

geostant

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo36.gif ../images/Emo36.gif כזה דבר ../images/Emo32.gif

m e i r

New member
ומה זה נותן?

מה זה משנה אם מישהו מכניס את הסימן off הזה? לא הבנתי, סורי.

Nokia Fan

New member
זה מודיע לכולם...

...שההודעה הזו לא קשורה לפורום. למשל, אם אני רוצה לשאול (כמו שעשיתי מקודם) איך עבר הסדר על כולם - אני פשוט מכניס
בכותרת, ואז כולם יודעים שההודעה הזאת לא קשורה לסלולרי.

geostant

New member
כמו שעושים בפורום ASP...

בכל בוקר יש הודעת "בוקר טוב" עם הסימן OFF ליד... ואז כל הודעה שלא קשורה ישירות לסלולארים תפורסם שם לא יפתח שירשור חדש על כל נושא חדש שלא ממש מעניין את כולם. פשוט, נוח ומסודר... לא ?

d@r121

New member
טוב ICQ אין לי אבל....

MSN MEESENGER יש גם יש ולכן מי שמחפש אותי אני בMM (ראשי תבות) והכתובת היא [email protected] אני הוסיף את זה בלוחות שמהים אשנה את שמו ICQ,MSN, אודיגו וכו´

ashomer

New member
מה אתה עושה לי!!

בגללך עכשיו אני צריך להוריד את הדבר הזה שייועד ע"י מייקרוסופט לשבור את סיקי! וטוב שזה לא קרה. בכל מקרה מה לא תעשה כדי להיות מחובר - אני מוריד אותו עכשיו... אפשר להוריד אותו כאן. אני עדיין ממליץ על איי סי קיו - הוא טוב יותר פי כמה וכמה מכל התחרים - ואת זה לא אני אמרתי אלא העיתון הגרמני CHIP.

AndrewV

New member
../images/Emo32.gif טוב גם לי היה משעמם

וגם אני הורדתי את הMM לא ממש הורדתי (יש לי XP) אני רק יפעלתי אותו

למעלה