מה נשתנה הלילה הזה?-העדכון השבועי
אירוח בפורום סלולארי
ביום שני ה1.4.02 יארח פורום סלולארי את גלעד בכרך- מנהל תחום בסאני יבואנית סמסונג אז לאחר הרבה התכתבויות ומאמצים ליצור פאנל שיכיל את סאמסונג ואת נוקיה זה לא ממש הצליח מכיוון שנוקיה דאגה לשים מקלות בגלגלים וכך למעשה נשארנו רק עם גלעד שיענה לנו על שאלות על הסאמסונג ועל תוניותיה לעתיד כך שאם ממש בא לך לדעת איך סאמסונג מתכוננת לדור ה3 או מתי ייבאו את הדיבוריות לרכב נפגש כאן ביום שני ונקווה שיעבור בשלום ויהיה בהצלחה
מחיקת שרשורים
כמו שכבר ראיתם נמחק השירשור של פרץ על איך לקוחות אורנג´ נדפקים הגיע הזמן ליישם לגבי ההודעות על לקוחות ביג טוק שהייתה עם השירשור ונמחקה אפשר לפתוח אותה בנושא חדש כאן בפורום לדיון נקי ללא ירידות נא להזהר לפעם הבאה ולא להצית מדורות
מאמרים חדשים
אז אחרי כמה שבועות של שיממון עולים מאמרים חדשים על אמיגו i90c על נוקיה 6120 ועל הSK IN-1400 ורענון לכתבה של ashomer על הTDMA אז תודה ל... אייל, אנדרו, ודודי על המאמרים הנפלאים
תמונות חדשות בגלריות
אז האיי מייל שלי הופץ בהודועת חדשות למישהו אכפת
למישהו אכפת שעבדתי יותר מ4 שעות לעלות את כל התמונות
(ייסורים של מנהל
) בכל אופן בקשתי נפלה על אוזניים קשובות וכמעט כל יום אני מקבל תמונות חדשות והים הגלריה הקטנה שלנו מונה יותר מ100 תמונות ותודה ל.. אנדרי, אנדרו, אורי (בזמנו על התמונות לא הודתי), אייל יאיר, שדואגים לעדכן אותי על כל תמונה חדשה שיוצאת ולכל מי ששכחתי
מכל ה
סקר חדש
שאלת הסקר עודכנה הצביעו בהמוניכם חג שמח
תרימו ארבעת כוסות
ותיזהרו מ|מצות| ד
ר