מה נשתנה הלילה הזה......

עמית2002

New member
מה נשתנה הלילה הזה......

היום בבוקר התבשרתי כי אני חולה בסרטן באזור הלימפה. בכיתי חצי שעה, ומאז ועד עכשיו - כלום! כאילו זה דבר רגיל וטבעי, שכבר לא מבהיל אותי , ולא מזיז לי. באותו רגע שהרופא אמר שהתוצאות לא כל כך טובות, עברה נערה בלונדינית עם ביקיני כשהיא מניפה שלט עליו מודפסת הספרה "4". כן, זהו סיבוב רביעי. סיבוב רביעי ´למאבק´ שאני לא רוצה להשתתף בו. בהתחלה ראיתי בסרטן כמשהו מרפא. משהו טוב. שעוזר ובא לשנות משהו בחיים. בפעם השנייה, הוא הפתיע אותי, ועדיין ראיתי בו משהו שבא לשנות אותי... בפעם השלישית, הוא פשוט לא היה צריך לבוא, הכל היה כבר טוב... והיום- לא יודע.... נגמרו לי כבר התיאוריות. האמת, שאני הרסתי את עצמי בשנה האחרונה. הרוחניות שהייתה בי ברחה לה לגמרי מהגוף ומהראש. אני צריך להחזיר אותה אלי. אבל את זה יכולתי לעשות וכבר התחלתי לעשות עוד לפני שנודע לי על ´הידיד´ שלי. אני כבר לא יודע איך להגיב לגוש הדפוק הזה. נגיד שאני עובר אותו..... נגיד שאני מתרפא.... אז מה? אולי יבוא עוד פעם.... ועוד פעם...... ועוד פעם...... אני יודע שאתם לא צריכים לקרוא את זה. זה לא ממש אופטימי. אבל מצידו השני של המתרס- כל החיים כך לא צפויים. צריך להנות מכל רגע!!!!!!!!!!! זו לא סתם סיסמה. אם לא הופכים אותה למעשה, היא נשארת סתם סיסמה. הגדולה של האדם היא לחיות כל יום כאילו הוא היום האחרון שנותר לו. לחיות כל יום בניצול מלא. וזה לא אומר שצריך לרוץ ממקום למקום. אפשר גם לשבת במרפסת ולחייך לשמיים. בשבילי זה ניצול רוחני אדיר. שיהיה לכולם לילה טוב. אני אהיה בסדר. מחר אני כבר אהיה שמח, אני מכיר את עצמי. ביי עמית

נאן

New member
לעמית../images/Emo24.gif

אם היה לי חנות לכל מיני דברים היתי שולחת לך סיר מלא כח. ואין אני גיבורה כל כך כי אין לי עצמי את הכח אבל מצאתי משפט אצלך שאותו אהבתי מאוד מחר אני אהיה שמח אני מכיר את עצמי.... מחר תמיד תזרח השמש בכל מצב... אלף פרפרים של כח אני שולחת לך.. נאנוש

rubber duck

New member
עמית היקר ../images/Emo24.gif

אז נכון וזוהי הפעם הרביעית ונכון שזה קשה ובכל זאת אתה פה מדבר על הקושי ומתחיל להתמודד עימו אנחנו כאן לצידך בטוחים שיש בך את הכוח להחלים ולהלחם
בטוחים שלא תוותר אז שנה טובה
למרות המכאוב שנה של החלמה ובריאות שנה של אושר שרון

אחשל

New member
אנחנו כאן כדי לקרוא את זה ../images/Emo24.gif

שלום עמית, אנשים באים לפורום כדי לכתוב את אשר על ליבם, אבל גם כדי לקרוא, להקשיב, להושיט יד תומכת, לחבק... אז מה? סיבוב רביעי??? אתה יכול לפרט קצת את תולדותיך - בן כמה, שלבי המלחמה שלך??? אני עברתי שני סיבובים, בפער זמן גדול וחריג בינהם (הראשון לפני 16 שנה, השני לפני כמעט 7 שנים...), הסיבוב השני לימד אותי לקח חשוב, ומאז אני עושה מאמצים גדולים לשמור על עצמי ברמה הנפשית-רוחנית (לא תמיד מצליח, אבל מודע לזה כל הזמן...) עמית, שתהיה לך שנה של שמחה והבראה!!! ניר

למה?

למה יש לי הרגשה שתצליח להתמודד ולנצח גם הפעם? זה מהאופטמיות הרבה שיש בהודעה שלך... זה מהכח הרב שמוקרן מדבריך... זה מהאמונה שאפשר וצריך להנות מכל רגע שחולף!! שולח לך איחולי החלמה מלאה והמון אהבה ככל יכולתי

../images/Emo140.gifעמית יקר-אני איתך

זה כל כך קשה, כל פעם מחדש חוטפים את הקורנס הזה על הראש, מפוררים אותו לחצץ קטנטן שיותר קל לשאת על הגב ושוב נשמע הגונג ויוצאים שוב לסיבוב נוסף. מאחלת לך מכל הלב שתמצא שוב את הכוח הזה, לשים את כפפות האגרוף ולהרביץ בה במחלה, כי לאחריה יש שוב חיים יפים עם הרבה כיפים וההנאות הקטנות של החיים. אנו כאן אחד בשביל השני, גם כשאנו "על הפנים" וגם כשמחר תתעורר עם חיוך, בוא וספר לנו. שנה טובה ונהדרת עם כוח, תקוה ושקט בלב. איילת האביב

עמית ../images/Emo70.gif

גם אני שייכת לקהילת סרטני הלימפה (הודג´קינס). צופה בקרוב סיבוב שישי ב"מאבק" שאני לא רוצה להשתתף בו... בניגוד אליך לא ראיתי מעולם בסרטן משהו טוב (אולי כי מספר שנים לפני שחליתי איבדתי בן דוד (שהיה לי כאח) בן 16 בלבד בקרב אלים, קשה וכואב אם כי קצר יחסית). הסרטן הגיע בתקופה הכי טובה בחיי הייתי צעירה, מאוהבת ועם המון תוכניות לחיים ולא הייתי צריכה שום "שינוי או עזרה בחיים"... בפעמים הראשונות ואפילו גם אחרי שהשתלת העצם שעברתי נכשלה, הייתי תמימה ואופטימית. רק אחרי הפעם החמישית ה"אסימון" נפל לי והבנתי שהסרטן פשוט לא הולך לשום מקום. הוא כאן, אמנם על "אש קטנה" מה שעוזר לי לתפקד באופן מלא אבל אני צופה התלקחות בקרוב... לכן, לימדתי את עצמי להתעלם מהמילה "להתרפא" ומהפחד של "יבוא עוד פעם" כי הסרטן לא הולך לשום מקום. אני מתייחסת אליו כאל מחלה כרונית מתמשכת שמדי פעם צריך לקחת תרופות כדי לדכא אותה או כדי ל"כבות את האש"... גם לפני הסרטן דגלתי במוטו לחיים: "צריך להנות מכל רגע". היום, כמעט עשור עם הסרטן יש לי כבר פוסט-דוקטורט (ולא רק תיאורטי!) במוטו זה. אני "חיה לי מיום ליום" אבל כאילו כל יום הוא היום האחרון בחיי: חסל סדר דיאטה, אין לבזבז זמן על דברים מיותרים, שנואים ומעיקים, יש ל"עגל פינות" ככל שניתן, להיות ספונטניים לא לתכנן דברים ארוכי טווח ולעשות את מה שהכי אוהבים עם מי שהכי אוהבים (אצלי זה טיולים בארץ ובחו"ל ובזכות הסרטן הצלחתי לטייל ב - 43 מדינות בעולם...) האמת, זה קצת מעייף לחיות כך וקשה לחלוק את החיים עם אנשים אחרים בריאים שרוצים למשל לחכות ולראות את אוסטרליה רק כשיהיו בני 60, אבל זוהי הדרך הטובה ביותר בעיני להתמודד ואין ספק שצריך להפוך את הסיסמאות לחיי המעש!!!! ובאשר לאופטימיות, ל"שועלי קרבות" שבעים כמונו מותר לפעמים להיות גם פחות אופטימיים...

עמית2002

New member
תודה לכולם. אתם 10!

בשנה האחרונה יצא לי להכיר בעיקר ישראלים חמדנים, רמאים , שקרנים... בעצם כל סוחר שני שנפגשים איתו, כל איש מקצוע.... אני שמח לגלות שיש גם נשמות טובות כאן בסביבה. שמדברות באותה השפה. זה עושה לי טוב. באמת הצלחתם לתת בי כוח. למעשה היום עבר לי כמו היום שלפני שידעתי שאני חולה, פשוט יום רגיל. אבל אולי זה איזשהו מנגנון.... אולי לא... אולי אלו גם החיים שלי בסך הכל, ללא כל שינוי . כמו שאמרה בת ירושלים. אני חליתי בפעם הראשונה לפני 7 שנים, בתקופת הצבא. הפעם השנייה הייתה לאחר שנה שהייתי ´נקי´. זה היה סיבוב מאוד קשה. הפעם השלישית הייתה אחרי 4 שנים בערך. היא עברה לי כאילו לא הייתה. אני זוכר מהפעם הזו רק סרט שראיתי באיזשהו טיפול כימי. וקצת את ההקרנות, ממש קצת. באתי מוכן. באתי בלי פחדים. באתי מודע! עכשיו , אחרי שנה וקצת , שוב סיבוב חדש. אין לי שום פחד מהמחלה. אני בטוח שהיא תעבור. רק שאני לא מאמין שהיא לא תחזור שוב ושוב. זה משהו חדש בשבילי. אני מתחיל לחשוב על העתיד שלי, על חסר היכולת לבנות משפחה (אני בן 26) בכל אופן. אני חושב שאני יודע מה אתם חושבים כעת.... ´אתה ממש לא צודק, אל תחשוב כך... כל החיים פתוחים לפניך.....´ אני חי את הרגע. אני נהנה וטוב לי. בשנה האחרונה היה לי די טוב. אך מרוב התרכזות בעבודות שעשו לי טוב, שכחתי את הרוחניות והחיבור שלי לעצמי. אם לא נמאס לכם לקרוא שורות אלו... אספר לכם סיפור קצר... לפני כחודש הייתי אמור להתחתן! חודשיים לפני החתונה הרגשתי שאני מתפוצץ מלחץ פנימי, שמשהו לא בסדר בי. לא יכולתי להקשיב לחברתי, לא יכולתי לתקשר איתה, לא תקשרתי עם עצמי. הרגשתי שאני לא יכול להתחתן במועד זה. שאני לא מוכן נפשית, שאני לא בסדר עם עצמי. שנאתי את עצמי. הלחץ גבר וגבר , הוא נבע מסיבות שלי לעצמי, וסיבות של קשר לא בשל. כעת אני יודע לומר זאת, אז לא יכולתי לנתח את המצב. בקיצור, שבועיים לפני מועד החתונה, אמרתי לחברתי שאני לא יכול להתחתן עכשיו. משהו באותם הימים הקשים האלו משך אותי החוצה, משך אותי לכוון של לבטל את החתונה. אני אומר ´משהו´ לא סתם. זה לא היה בכוחי. רציתי לדחות את החתונה, אך הכל התגלגל לו, והיום אנחנו פרודים, כבר לא יחד. עד שלשום היה לי קשה מאוד. אין-סוף מחשבות. אך שלשום עם הוודע לי שאני חולה, הרגשתי הקלה. שמחתי שאני לא איתה. שלא התחתנתי. שהיא לא יודעת, ולא צריכה להיות איתי. זה עצוב, אבל זה כך. אני מאמין בגורל. משהו מכוון אותי, לא יודע לאן....... יש דברים נסתרים, לא נבין לא נדע. נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה,, לא צריך כל דבר לחקור ולשאול, לפעמים גם מותר לא לדעת הכל. קרו לי בחודש הזה המון דברים מוזרים, טלפאתיים, מן אורות וסימנים שנפלו עליי מלמעלה. זהו... אם הגעתם עד כאן, סימן שעשה לכם משהו... או שסתם משעמם לכם
יום טוב. אני הולך לבלות ולהנות כיי, עמית (דרך אגב, מי שרוצה עזרה בכל הקשור בכושר גופני, יכול לפנות אלי)

למעלה