מה סוס חושב? מה הסוס שבתמונה חושב?
N niko girl New member 11/6/03 #2 אמממממממ מה הם חושבים שאני? מה הם עושים? למה הם קשרו אותי? מה הדבר הזה עושה? אני רוצהההה למותתתתתתתתתתתת!!
אמממממממ מה הם חושבים שאני? מה הם עושים? למה הם קשרו אותי? מה הדבר הזה עושה? אני רוצהההה למותתתתתתתתתתתת!!
א אוסטין המלכה היחידה New member 11/6/03 #4 יש ליייי.... יותר ערבי ממנו לא תמצאו!! ועוד אחד: היי כוסית רוצה לצאת עם חתיך כמוני?
ש שלומצי המלכה New member 12/6/03 #5 יש לי יש לי יש לי ../images/Emo80.gifפה פה פה פה מה אתה מצלם אותי? אם כבר אתה מצלם כמה אני מקבל לשעה?
יש לי יש לי יש לי ../images/Emo80.gifפה פה פה פה מה אתה מצלם אותי? אם כבר אתה מצלם כמה אני מקבל לשעה?
פ פיצפיצון New member 12/6/03 #6 ../images/Emo13.gif יש גם לי!! פעם הבאה אני מביאה תמונה! טוב? בואו נעשה שכל שבוע יביא מישהו אחר... ביום רביעי.... טוף? ובכן יש לי שניים: 1."טוב... אני מבין שזה צילום נורא חשוב וזה אבל, לא הגזמתם עם השמן?!" 2."למה הוא עומד כל כך קרוב??? מה הוא עושה עם הדבר השחור הזה???"
../images/Emo13.gif יש גם לי!! פעם הבאה אני מביאה תמונה! טוב? בואו נעשה שכל שבוע יביא מישהו אחר... ביום רביעי.... טוף? ובכן יש לי שניים: 1."טוב... אני מבין שזה צילום נורא חשוב וזה אבל, לא הגזמתם עם השמן?!" 2."למה הוא עומד כל כך קרוב??? מה הוא עושה עם הדבר השחור הזה???"
Z zohark New member 12/6/03 #8 אמממממממ למה דווקא אותי מוציאים עכשיו באמצע ארוחת בוקר לעמוד בשמש מול הדבר השחור ובהקטן הזה?! תמיד דופקים ת'שחורים!
אמממממממ למה דווקא אותי מוציאים עכשיו באמצע ארוחת בוקר לעמוד בשמש מול הדבר השחור ובהקטן הזה?! תמיד דופקים ת'שחורים!
G GrEeNwOmAn New member 12/6/03 #11 הסוס חושב.../images/Emo179.gif מה הם הולכים לעשות לי עכשיו? נו איתם. שיט. בולשיט.