מה סקסי בעיניכם?

רואה 6 6

New member
מה סקסי בעיניכם?

זה קשור יותר בגוף? בהתנהגות? בגיל? בניפיטס נוספים נגיד, כסף ורכוש? מקצוע מענין?סטאטוס אחר...?
אולי אביזרים נלווים כמו תינוק/בעל חיים משדרגים את מדד הסקסיות? בגדים?
...ומה לחילופין יהפוך לכם הכל? מה מקלקל?

(זה סמל הסקס שלי, כמה קלישאי, אבל סמלי סקס הם תמיד כאלה. לא מושלם אבל חכם עם עיניים חיות,זה מה שאני אוהבת. אם הייתי טינאיג'רית בשנות ה80-90 הייתי תולה פוסטרים בחדר וקוראת לעצמי רואה-פיטר דינקלג'-6 6).

אני אגיד לך מה הבעיה עם סלבס

לעיתים יש להם צד-מתחנף-למצלמה שהוא כה אטרקטיבי כמו פיטר שאכן שובה את ליבי..
אבל לרוב במציאות מרוב תהילה-כסף-חיזור-והצלחה-אצל המין השני
הם יוצאים פשוט חרא-של-בני-אדם
אנוכיים.. נצלנים..יהירים.. מתנשאים..

כמובן יש יוצאי מן הכלל - אבל פיטר ניראה לי בדיוק כזה - מנצל-נשים-ובדרך-לאבדון
(כמובן שכחתי להזכיר התמכרויות שלהם לסמים.. אלכוהול.. סקס וכד')

Skar FaSe

New member
WRONG!!!

סלבס הם אנשים רגילים ונורמאלים!
מין הסתאם גם בינהים יש את החארות, ואת ה אנשים הטובים כמו בכל חתך אוכלוסיה אחר.
לפני כמה שנים כשעבדתי sounman - לפעמים הייתי נתקל בהם מידי פעם.
אבל week end 1 - הייתה לי הפתעה. חשבתי שזה יום עבודה רגיל - חתונה, או מסיבה -עם להקה שאני מכירת והיתיחסתי לזה קצת בזילזול - שגרא כזאת... זה היה ב-The Pierre Hotel
ואז, כשהמסיבה התחילה, התחלתי לחשוד שאני קולט כל מיני מפורסמים מסתובבים- - אחרי כמה דקות, הבחור שעבד איתי שואל אותי ״ תגיד זאת לא carmen electra רוקדת ?" תוך זמן 1/2 דקה בערך התברר שזאת הייתה מסיבה פרטית ל -sting - והיו שם מלא ! והם התנהגו כמו אנשים נורמלים לגמרית גם כשהיו שיכורים - sting התנהג כמו ג׳נטלמן אמיתי ! ( זה היה ערב תרומה להציל srainforest מהכחדה) ולא תפסו תחת.ת ולא תפסו דיסטאנס
slash לחץ לי את היד סתאם ככה כשרקד עם pamela anderson ועשה עם הבוהן ככה - אח״כ בחוץ עישנו סיגריה, אני הוא ו- elizabeth hurley- הוא קלט אצלי מבטא, ושאל מאיפה אני - ונזכר והתחיל לספר לי על הההופעה שלהם בארץ - liz hurley אמרה בחיוך - don't loose that accent
Sting בכלל היה cool ~ התנהג יפה עם כולם, ולפני שהוא חתך - ניגש לבמה ( במה קטנה לגמרי- 5 מ' אולי) לזמרת של הלהקה,ונישק לה את היד כמו ג׳נטלמן - lenny kravitz היה שקט כזה - בחן את הלהקה - עמד לידי ונשען על ה- MIXER- חשבתי עוד כמה שניות הוא יגיד לי
" bro it souns like shit" [כי זלזלתי - לא ידעתי ש יהיו celebs] אבל הוk היה cool , שקט כזה - גם עזב אחרון - כשהמסיבה נגמרה, הלכתי לשרותים להחליף בגדים, להוריד את החליפה - הוא הלך ״לעשות את שלו״ לשרותים ליד - - קר ה היא מ friends - אולי נראתה קצת ביטצית/ כש מישהי ביקשה מימני לצלם אותה עם כמה מהם, החזקתי בטעות את המצלמה הפו,ך וה פלאש דפק לי את העין - שעתיים מצמצתי אחרי זה- ואנחנו עם הפה הגדול - כשחזרנו ה- בוס שאל ״איך עבר?״ - אז אמרנו בהתלהבות שזאת היתה מסיבה של סלבסת ו שהיה מגניב - שנה אחרי זה ה בוס לקח אתת ה gig הזה לעצמו -
בגדול, היה יותר קל לתקשר איתם מ מה שאם אנשים רגילים

Shamy

New member
נורא קשה לקרוא תהודעות שלך

אתה דיסלקט ?

בהתחלה חשבתי שאתה אמריקאי , אח"כ חשבתי שאולי אתה רוסי שגדל בגיל צעיר בארץ וירד עם ההורים מהארץ בגיל צעיר עכשיו נדמה לי שאולי אתה סתם דיסלקט ואתה גם אף פעם לא עונה לזה...מה שאומר שכנראה אני צודקת עם הדיסלקציה

עברית אתה לא יודע (יש לך שגיאות מפה ועד הודעה חדשה) אנגלית אתה גם לא יודע טוב (גם באנגלית יש לך לא מעט שגיאות כתיב) אז כנראה או שיש לך תפיסה מאוד גרועה בשפות או שאתה דיסלקט...

Skar FaSe

New member
wow

ואת כ״כ גרועה במסקנות , שזה יותר גרוע מלהיות דיסלקט.
אני ישראלי.
לא יודע עברית?? יסודי + תיכון + מכללה
לא יודע אנגלית? באמת?? 7 שנים ב ארה״ב collage ו כמה שנים עבדתי כמתורגמן ד״א
אז כנראה שאת לא יודעת לקרא! בתוספת בעיתית של הבנת הקריאה, כי אחרים כן מבינים וגם את גרועה במסקנות.

Shamy

New member
לא הייתי לוקחת אותך כמתורגמן

מי כותב סתאם וLOOSE במקום LOSE?...
אפילו קולג' כתבת לא נכון...college לא collage מה אתה מכין קולאז'?...

ואני לא חושבת שאני היחידה שלא מבינה הרבה כותבים לך את זה.
יש לך שגיאות כתיב די רציניות גם בעברית וגם באנגלית.ולמען האמת אני מכירה המון אנשים שהגיעו יפה מאוד לקולג' או מכללה או אוניברסיטה ולא קראו מספיק ועד היום יש להם שגיאות כתיב וזה צורם. לי לפחות זה צורם

שיהיה...לדעתי קלעתי בול על הדיסלקציה או חוסר קריאת ספרים שלך או חוסר הבנת שפה אחרת לא היית מתרגש מזה, אני בחום מציעה לך לקרוא הרבה יותר ספרים בעברית ובאנגלית כדי לשפר את השגיאות כתיב שלך

Skar FaSe

New member
זה אומר ש-

קצת ש זה risky - להקשיב לך כי את לא כל- כך טובה במסקנות! ורחוקה מלקלוע - לפחות מהתגובות שלך בקשר לדיסלקטיות.
בואי אני אוסיף credit לטענות שלך : elizabeth hurley- כותבים עם אות גדולה [Elizabeth Hurley- -
sound man - ולא sounman
אהה - ואני גם לא שם על סימני פיסוק.
אבל איך- שהוk הצלחתי לעבור את המבחנים של ה - essays
&nbsp
אני יודע ששגיעות כתיב זה turn of לאנשים מסוימים - אבל זה כולה פורום, ואין לי כח ליהיות יותר מידי attentive.
besides all that, גם דיסלקט יכול להסוות בקלות את הפגם בקלות כי יש spell checker
תודה על העיצה, מעריך את זה, אבל במקרה אני כן קורה ספרים.
ואני מציע לך להיות קצת יותר זהירה לפני שאת מגיעה למסקנות אבל איך שבא לך

NEO83

New member
דיסלקט

זאת לא קללה.

ואם אתה כ"כ מתפאר באנגלית ובעברית שלך, תשתמש בה כראוי, גם על גבי הפורום.

Shamy

New member
חלילה, דיסלקט היא לא מילה גסה

יש לי שני אחים דיסלקטים קשים במשפחה, יתרה מכך אפילו הייתי חונכת פר"ח שלוש שנים ברציפות במסגרת בה חנכתי סטודנטים לקויי למידה וחלקם אפילו קשים
&nbsp
ויש לי חברים רבים שהם דיסלקטיים.
&nbsp
אבל לפחות אם אתה כזה אז שיהיה מינימום של כבוד עצמי להודות בזה..(לפחות כך אני רואה זאת). לדוגמה אני בן אדם עם קשיי כתיבה בעברית (קשה לי לשבת ולכתוב מאמר בעברית, כמו התזה הזאת שאני מקיזה עליה דם חודש וחצי..כל אחד והבעיות שלו)
&nbsp
נוכח העובדה כי האדם המדובר להל"ן הינו מי שהוא , אין לי עוד חצי מילה בנושא ולכן גם לא אגיב על כך יותר
&nbsp

Skar FaSe

New member
lol :) ~

אבל לפחות אם אתה כזה ?? :)
&nbsp
יהיה לי יותר ממינימום כבוד עצמי להסכים עם זה, כשזאת תהיה אבחנה מגורם מוסמך , ולא מ -משהי אקראית בפורום

Skar FaSe

New member
ה- מאניקית שהתקלקל לי איתה עושה חיים

זאת ש העיפה אותי כי התעקבתי...

littlerunaway

New member
הוא נשוי עם ילדים

וגם אם הוא היה כל הדברים האלה שאמרת, על סמך מה בדיוק את קובעת את זה? סתם כי זה מתאים לך לתיאוריה?

כי זו המהות של תיאוריה

ויקיפדיה " תאוריה היא מערך שלם ושיטתי של רעיונות המתאר ומסביר תופעה מסוימת או קבוצת תופעות בעלות קשר. תאוריה מכילה, הרבה פעמים, הגדרות בסיסיות, מספר חוקי טבע בסיסיים והגדרה של שיטה לגזור מחוקים אלה קביעות והסברים רבים על התופעות הנחקרות. ככול שתאוריה מתאימה יותר למסקנות העולות מניסוייםומתצפיות, כך היא אמינה יותר ולרוב גם שימושית יותר."

וזה שהוא נשוי...כאילו שאין אנשים נשואים שבוגדים..

למעלה